Finale ?panskega pokala Copa del Rey med sosedoma Real Madridom in Atleticom, bo v petek, 17. maja, na Realovem stadionu Santiago Bernabeu, je danes odlo?ila ?panska nogometna zveza (RFEF). Razlog za tak?no odlo?itev je bojda v tem, da ima Realov stadion ve?jo kapaciteto kot Atleticov stadion Calderon.
je pa lepi pokazal veliko mero umazane igre....budala ?iv?na.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na vsake toliko so spu??ali eno rundo vozil potem se je pa spet ?akalo dve uri.
V glavnem, ko sem se vra?al proti Lj je bila kolona dolga ?e od Tepanj do Celja (izvoz jug) - se pravi celijh 17km. ?ista nori?nica.
Bom pa pohvalil voznike avtomobilov, ki so se vsi umaknili skrajno levo k ograji, da je bil plac za policaje, gasilce in re?evalce. Med tem pa ena huda graja za kamionarje saj se skoraj nih?e ni umaknil skrajno desno tako, da so se vsa vozila na nujni vo?nji bolj po?asi prebijala mimo, ker je bil ravno zaradi egoizma kamionarjev prostor razmeroma ozek.
Sramota res, da neprofesionalni vozniki vedo ve? o teh pravilih kot pa profesionalci, ki jim je cesta slu?ba.
Ja sej vem - a si vidu tole, da sem zagrozil pred kakim mesecem, da bo tale vikend slabo vreme, ?e mi bo kdo osebno zameril zaradi pripombe glede showa Show and Shine. In en bizgec mi je o?itno res zameril tako mamo pa zdej vsi slabo vreme ?ez vikend napovedano.
Sobota bo lepa
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Seveda si kriv dokler nima? kamere v avtu, da lahko doka?e? kaj se je v resnici dogajalo. Ravno zaradi takih situacij sem se sam odlo?il, da naj zadeva kr lepo snema...
snema in snema....a je kdo pri teh kamerah, ki jih imamo testiral fotoaparat?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani