V Novi Gorici so prenovili celo železniško postajo. Šef postaje je na koncu perona zagledal star WC. Pokliče sodelavce, da jim pokaže, kako bo njihov WC s pomočjo granate, ki jo je našel v bližini, zletel v zrak. Bum! Deske letijo na vse strani. Na deski, ki je bila na sredi, pa sedi neki dedek in reče:
- "To pa je bilo hudo. Še sreča, da ga nisem spustil v čakalnici..."
- "Nekoč smo se vozili v tiste kraje, kjer je bilo moč kaj videti!"
- "Kaj pa zdaj?"
- "Zdaj se pa vozimo samo še tja, kjer je možno najti kaj parkirnega prostora..."
Strojevodjev monolog pri 80 kilometrov na uro:
- »Bog ve, kaj se mi bo danes še vse zgodilo? Najprej sem se pri britju urezal, potem mi je na hlačah odletel gumb, nato sem se priščipnil z vrati, zdaj pa bo mojem tiru prihaja nasproti tovorni vlak…«
Možakar je vstopil v lekarno in rekel:
- "Prosim, dajte mi barvo za jajca!"
- "Barvo za jajca? Dobro, saj se bliža Velikonočni čas, ampak mi barve za jajca nikoli nismo prodajali."
- "Kako, da ne? Saj sem prihajam naravnost od zdravnika."
- "In kaj vam je ta rekel?"
- "Pregledal me je, ugotovil, da imam preveč holesterola v krvi in mi rekel, naj prečrtam jajca..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V Novi Gorici so prenovili celo železniško postajo. Šef postaje je na koncu perona zagledal star WC. Pokliče sodelavce, da jim pokaže, kako bo njihov WC s pomočjo granate, ki jo je našel v bližini, zletel v zrak. Bum! Deske letijo na vse strani. Na deski, ki je bila na sredi, pa sedi neki dedek in reče:
- "To pa je bilo hudo. Še sreča, da ga nisem spustil v čakalnici..."
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani