Aha, se pravi, da laufajo na Božjo mast. Še dobro, ker jaz res še nobenega nikoli nisem niti podmazal, kaj šele, da bi vsaj olje preveril. Ali nimam časa, ali vozim, ali pa je žena kje z avtom...
Naša petka ima 350.000 km in na motorju sploh še ni bilo okvare. Je kar nerodna situacija, ko vsake toliko peljem kakšnega sodelavca, ker ima avto na servisu, mene pa nikoli nihče ne pelje. Posledično se jaz vozim zgolj in samo v Mazdi, ostali sodelavci pa v različnih vozilih, kar pomeni, da so bolj razgledani, jaz pa zaplankan vidim samo svoje Mazde in nič drugega. Tako da se tu kar strinjam, Japonci ne znajo narediti dobrega dizla...
Župnik se loti in zraven postavi cerkev. Hodža ne zaostaja in zraven postavi džamijo.
Župnik se loti in zraven postavi še visok zvonik. Hodža zazida minaret.
Župnik se hoče malo pokazat in kupi Audija. Hodža ne zaostaja in si tudi on kupi Audija.
Nekega dne župnik vzame vedro vode in gre oprat Audija. Hodža pa vzame fleksrco in začne nekaj brusit po izpušni cevi. Pride župnik k njemu in ga vpraša:
- "O moj Jezus, kaj pa počneš?"
- "Ja, če ti krstiš svoj avto, lahko tudi jaz svojega obrežem..."
Pride Tina Graber ("punca" Roberta Goloba) h ginekologu, sleče spodnjice, se vsede na stol in razširi noge. Ginekolog še ureja neko administracijo, se obrne k njej in vpraša:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni čudno, da so potem tako visoke porabe, če ste pa taki divjaki. Pri takih hitrostih se že pozna zračni upor...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani