Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 48 minutami je goB napisal:

Zdaj ko vidimo, da se gre za premium vozilo, nas še bolj zanima :nevem: 😜

Samo da ni CX-30, ki je za nas nekatere premium...😁 

Če me u Boliviji ugrabijo in mučijo 14dni jo ne kupim

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jaz kave ne pijem več, sem zamenjal za Absinth

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 14 minutami je goB napisal:

Velika skrivnost 😎. Normalno ni potrebno povedati, če se ne želi, smo pa radovedni glede na premium gume ... :whatever:

Bom napisal ko kupim za MTB oz Specialko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem podložke menjal, ko sem kupil avto pa ni pomagalo. Kot sem napisal furaj dokler gre. Sej drugega itak ne ostane :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

pa še to odmična, če ti jo rihta mehanik al pa servis stane preko 1000€...."pod pultom" cena kompleta 380€, glavo sem imel na srečo celo,.. če bi bila počena je cena nova 2200€

Se pravi tesnilo glave, ketne, odmična, odročniki, druga tesnila, čiščenje sesalnega kolektorja, komplet vse tekočine itd,.. se prav generalni "rebuild" me je prišel 2300€. Pri mojem mehaniku bi dal fix cca 4000€

pohvala mehaniku, ki je sam od sebe popravil zvočnik ki je hreščal in mi zamenjal lučko pri menjalniku  :) avto je bil v Horjulu vsega skupaj 10dni,..kar je izjemno hitro s tem, da je šla glava na brušenje in test.

Je pa rekel, da ni kaj za pazit pri dizlu, ko se začne jebat se pač jebe,.. samo furaj dokler gre

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Ko sem pred prodajo avto peljal v Horjul k mehaniku na popravilo (dela na Mazdi v LJ ta mehanik) je rekel, da je mazda dizel med najslabšimi in najbol sfaljenimi motorji(spisek vseh težav je bil kar presneto dolg). Pa je rekel, da niti pod razno jo ne bi imel. Pol sem ga vprašal kaj pa mazda bencinc ? Je rekel ne ker so pa prelene in nikamor ne gredo :D 

Se pravi se mehanik mazde izogiba na daleč lol

p.s: v delavnici je imel 3 mazde dizel z počeno glavo, je rekel da na mesec popravi 3,4 s to napako. Aja pa odmično sem imel fadirbano kljub temu, da je kao že popravljena verzija je rekel, da to je tudi od 2015 letnika naprej isti jajc 😂

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Si pol imel čas izkoristit 50% popust v Ikei hehe  

🤣🤣

Edit: haha bi moral napisat

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Jest forum čist u kurcu drgač, politika, politika in politika + prepucavanje, pa boss kot moderator bi lahko malo se zadržal kdaj, ampak ne  😕 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je skritikrt napisal:

Kdo pa drugi.....na koncu boš pa še izjavil,da je Janša kriv...ja seveda....še dobro,da ga imate,če ne bi pa res bil problem....

Pa dajmo še enkrat.

Predvolilno obračunavanje, tipično s strani Levičarjev. Če pogledaš zgodovino se to ponavlja.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

Zakaj pa ne uporabljate aplikacije na telefonu, ki vam avtomatsko odklene voziček, če ga ne vrneš na za to določeno mesto pa avtomatsko potegne s tvojega bančnega računa 50centov. 

Se pravi lahhko kupim voziček in si ga dam pelem za 50centov ? nice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Jaz si jih 3d printam :D gre en v vse vozičke. Zadnjič ena starejša gospa ni imela drobiža ne žetona, sem ji enega šenkal,..jih mam v bundi vedno po 3-4 😛

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.