Toyota Auris, za tiste čase raketa od avta, avtomatska klima, tempomat, poklopljivi nosilci "kafeta", ergonomsko oblikovana notranjost, digitalni 3d števci in še in še - to kar nam znamke v 2025 prodajajo kot inovacijo
Se prav jaz naj ne komentiram ker poslusam izjave, ti pa ne najdes linka kvazi foruma...ha ha ha ha
Zvijanje menjalnika...svasta
Se vidi da nimaš pojma za kak forum gre in od kej infromacije, raj poslušaš "izjave dirkačev" ker oni res 100% razkrijejo kaj je narobe(izdajo kje so težave z drikalnikom)in kje imajo njihovi dirkalniki prednost 😂🤣 Bo še Noris povedu kako hladijo pnevmatike in od kje jim prednosz pred konkurenti hahahah,.. ti pa tumac
Drži se raje teme Superkište al kaj mate,..tam se mi zdi da celo maš neki pojma.
Žal se ne spomnim na keteri strani je bilo o tem pisano. Je pa res, da o tem ekipa nočem da se bi razvedlo + to ni edina težava njihova(posledično majo težave z zadnjim vzmetenjem saj je homologirano skupaj z novim menjalnikom).
p.s: Evo sem dal v "ChatGPT Plus" en prompt nej poišče infoamcije, ker jaz sem prelen.
Posodobitve naj bi prišle šele na dirki Silverstone.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Wtf delata Russel pa Max ? hahahah
Drgač RBR se zakalkuliral s srategijo in ni mel druge opcije kot dat Max-a na hard gume
Povezava za deljenje
Deli na druge strani