Skoči na vsebino
Izlet v BG in okolico
Napisano

Sm takoj za kasen izlet....no seveda ce bo kaj prostora :P

Se pa jutri do nedelje odpravljam v M?nchen....oktoberfest...pa okolica seveda, nisem ravno ljubitelj piva,

primorci smo bol od :vino: , a bo se kdo tm?

torej slike z Munchena v ponedeljek....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stanovanje LJ
Napisano

Ojojoj..jaz pa kar se vedno brezdomec :hohoho: no na sreco...mam neki zrihtano...zacasno...

Tako da sevedno kaka info dobrodosla :P

Zazeljeno stanovanje polno deklet...v piđamah :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

No da obudimo temo...danes....konec izpitov....dez....Pa naredimo burek(naj bi bil albanski), po moji novi pridobitvi: kuhinja balkana :bravo:

To je zdrava prehrana za sportnike kot smo na forumu :P

No pa se moj izdelek...zraven pa vsekakor jogurt njam njam

Objavljena slika

Baklavo sm pa pozabu slikat..in je ni vec :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi?ni koti?ek
Napisano

Poky koliko je pa pila v povprecju? baje da so kar pozresne napram drugim..ne da je to kljucno seveda :P

kot ze receno...mi ni kljucno, me je samo zanimalo.. motor je pa vsekakor za uzitek, in pri uzitku se pac ne glda na ceno(no vsaj prevec ne) :bravo:

Je kot vino raje kozarec dobrega kot pa liter slabega :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi?ni koti?ek
Napisano

Kar sem v testih bral pije hornetka kak liter vec kot pa fazerka fz6 mislim..tisti ki ima spredaj spicaste in ne kockaste luci....sm napisal bol po otrocje k nevem kako se ker klice :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi?ni koti?ek
Napisano

Na?eloma se na hornetko nagibam...ja monster je pac lepotec...no kaj ko ima samo tam okoli 55konjev... kar se pa 600 tice nisem mislil glede konjev..jih imajo vse vec kot dovolj zame... ampak zaradi navora, ki je pri vecini kar visoko prestavljen(obrati)... Poky koliko je pa pila v povprecju? baje da so kar pozresne napram drugim..ne da je to kljucno seveda :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi?ni koti?ek
Napisano

...sem si rekel zakaj pa ne se na mazda forumu povprasat kaksem motor imaste...sem videl da vasj je nekaj.

Zadeva pa je taka...kupujem motor...prvi resnej?i po 50 in kakem obcasnem 125ccm. Gledal sem pa Honda hornet 600 2000letnik, kawa z-7, yamaha fazer, no pa kak ducati ..sam kaj ko vsi pravijo da je 600 presvoh..... kakersen koli predlog dobrodosel...tudi glede nakupa opreme..kje se splaca kaj kupit pa kaksne znamke..?

Hvala za vse info

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stanovanje LJ
Napisano

Hvala za odgovore...bomo reje iskali kje v okolici vi?a oz trnovega...Gradbeni stru?koti :bravo:

Brilejeva......mmmmmmmmmmm sm bil prvo leto....in obupal.......sam sm raj drugje <_<

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stanovanje LJ
Napisano

Ojla...sm reku da probamo ?e tle sre?o...pozna kdo ...koga ki i??e enega al pa dva nova cimra...Lj ?tudentska varjanta....

Sm si reku da je ze cajt da si zacnem iskat :bravo:

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Lih tolko da malo prebudimo ponocnajke.... danes se je pri nas ze malo ohladilo, ma za kolesarjenje v kratkih je se blo OK. Me prav res zanima kaksno bo kaj vreme ...bo sneg nebo sneg... no pri nas ga vsekakor ne bo..sam kaj ko se mormo bogi studenti v LJ vlacit <_<

LP,Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

No da ?e jz pristavim svoje(no le tiste ki se jih spomnem....):

- Memento

- Kill Bill

- The Butterfly Effect

- The Machinist

- American History X

- Trainspotting

- L.A. Confidential

- Lock, Stock and Two Smoking Barrels

- Kiss Kiss Bang Bang

- Garden State

- Saw

- Matrix 1

- Danny the Dog

Pa seveda ve?ina tistih ki ste jih ?e na?teli.

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.