Dva dni nazaj sem bil službeno na xy lokaciji, kjer sem opravljal svoje delo. Tam pa so imeli še prodajalno očal (optika). Lastnika sem vprašal, če imajo kaka športna očala za na MTB in sledila je debata o teh očal....
Danes pa mi FB ponuja oz. vsiljuje reklame za točno taka očala raznih ponudnikov?!?!?! Pa nisem prav nič guglav glede tega na spletu.
Kako je možno? FB trgovska Udba vse prisluškuje?
dne 23. 6. 2022 ob 10:17 je mazdaman napisal:
Kolikor je meni znano ne prisluškuje a ve pa kej si bil. Prikazuje ti tudi stvari ki so jih guglali ljudje s katerimi se družiš in ti potem to prikazuje, da se lahko pogovorajate o istih temah.
Morda ste tudi sami opazili, da so se na vaših mobilnih telefonih kmalu potem, ko ste z...
dne 28. 11. 2024 ob 14:02 je Matick napisal:
Ljudem se dozdeva da jih telefon poslusa, ker npr. imas na facebook prjatla ki nonstop online isce lopate, in bo logicno on na fb dobivov reklame za lopate, ampak ker si pa ti preko messengerja redno v kontaktu s tem prijateljem, bo tudi tebi fb znov predlagat kaksno lopato, ker ce sta prijatelja imata mogoce podobne interese. Ti pa lahko mislis da tvoj telefon prisluskuje, ker se s tem prijateljem o lopatah pogovarjata samo v zivo, in dobis obcutek da telefon poslusa, ne da dobiva info iz drugih virov
Bemtiš, da resno začenjam sumit, da mi mobitel prisluškuje.
Sem se z @YavarYe X6V6 pogovarjal in sva se zmenila, da mi nekaj pošlje po pošti. Brez SMSov, brez FBja, samo pogovor.
In glej ga zlomka, v treh dneh sem dobil že peti SMS v stilu: "Na vašem paketu ni popoln naslov, kliknite na našo povezavo in vnesite točne podatke". Prej tovrstnih SMSov nisem dobil že vsaj eno leto, če ne še več. Zdaj pa takoj nasledni dan po POGOVORU...
Vse lepo in prav, ampak po "baliranju" vsega tega, kar tu diši, boš nujno rabil unega iz NG. Ali pa kakšnega njegovega kompanjona. Samo drugi niso tako "naj"...
Priznanje Naj javno stranišče za leto 2025 si je v kategoriji mestnih občin je prislužila Mestna občina Nova Gorica z doseženimi 4,368 točkami od skupno pet mož
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani