Nekam mrtvilo je kle gor, kaj ste vsi na Thompsonu? Mislim, Jajo je že tem in poziva vse domoljube, da se mu pridružijo na ustaškem zboru. Res hvale vredno. Za v dom starejših občanov spremni.
Ma, po svoje boljše, kot pa na Paradi ponosa, kamor je vabil Maljevec...
Sicer je to zdaj daleč od naslova teme (Elektromobilnost, če je mogoče kdo pozabil...) ampak dobro...
Nečesa ne razumem - mrbit zato, k sm kmet an s hribu doma...
Stalno in vedno in povsod se ZDA obtožuje za netenje vojn po svetu. Včasih za kakšno kdo upa napisat, da jo je začel SSSR in kasneje Rusija, ampak hitro se spet vrnemo na dežurnega krivca: ZDA. To mi deluje tako kot v Sloveniji, ko je za vsako reč kriv Janša...
V bistvu pa je vedno Anglija tista, ki je tako ali drugače začetnica mnogih vojn. Zdaj nimam toliko časa, da spišem pol zgodovine tukaj, a to, kar se dogaja na bližnjem vzhodu je v precejšnji meri maslo Anglije. Tudi v Ukrajini ne bi bilo vojne, če se ne bi Anglija vmešala. Ampak vedno nekdo privleče ZDA in vsi potegnejo zraven in trobijo, da so za vojne po svetu krive ZDA...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mamica je zmerjala otroka zaradi prstnih odtisov na vratih. Mali se pa brani:
- "Te packe niso moje, jaz vrata odpiram tako, da cbnem vanje..."
Kako e Mamica to komentirala, raje ne bi pisal...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani