Lani je bilo 22% ?rtev med motoristi v celem letu, letos pa prakti?no v enem mesecu (od ?tirih) udele?be motoristov ?e 28%. Statisti?no ob takem "tempu" bi to pomenilo da bo konec leta 50% ?rtev v prometu motoristov - grozljivo.
Upam, da nisem spro?il neko prekletstvo s tem zapisom, ampak zdaj umirajo ?e starej?i motoristi, ki na?eloma naj ne bi bili divjaki
Son?ek je za sprehajat in ne za telefon zjat - ok, sorry mal te trollam.
A ni Huawei oznanil, da naj bi se sistem sam u?il glede na uporabnikovo izbiro in da ?e takrat zve?a? svetilnost bi moral to naslednji? zaznati kot uporabnikovo odlo?itev in ne delati kontra. V glavnem, ker se ?e vedno odlo?am kateri telefon je tole en minus za P20 pro.
Ni? proti tvoji Barchetti sam jaz bi to mo?nost takoj opustil. Barchetta je za u?ivat, ko si frej.
?e se bo? sam vozil bi na tvojem mestu res vzel enega dizla srednje velikosti recimo Golfov razred ampaka si ziher, da pride? v 6 urah? Jaz bi prej rekel, da ?e ti rata v 8-ih, da bi bil kar oreng dose?ek. ?e smo takrat do Monze rabli skoraj 5 ur, Grenobel je pa ?e vsaj 350km naprej.
Kaj pa kak?en GoOpti iz letali??a v Celovcu recimo? ?e pa kdaj ne znese te pa ?e vedno lahko pride kdo iskat, ker je relativno blizu.
Klasika... kavbojci sami ne znajo pomest pred lastnim pragom, je pa zato tolk bolj fino pomet pred drugimi. Zaradi njihovega napol teroristi?nega vme?avanja v druge je na svetu tolk sranja.
Hipokrizija najvi?jega formata - pa ?e ni? jim ni nerodno.
to pa je najslab?a mo?nost - no slab?a je edino ta, da ti dajo najprej napa?no slabo novico, da te takoj infarkt rukne. Pol ti tud popravek napake ne re?i ve?. Jebemti to je ?e filozofsko vpra?anje - mogo?e bi Slavoj znal bolj razlo?iti relativnost napa?no podane slabe novice.
Lani je bilo 22% ?rtev med motoristi v celem letu, letos pa prakti?no v enem mesecu (od ?tirih) udele?be motoristov ?e 28%. Statisti?no ob takem "tempu" bi to pomenilo da bo konec leta 50% ?rtev v prometu motoristov - grozljivo.
Ampak a ve?, da Napoleon sploh ni bil tako grozno majhen in je bil visok cca 1,69m, kar je bilo za 19. stoletje celo nadpovpre?na vi?ina za mo?kega v Franciji.
Napaka je pa nastala v tem, da so takrat v Franciji tudi uporabljali mersko enoto ?evelj (foot), ki pa je druga?en oziroma nekoliko ve?ji kot angle?ki ?evelj in pri merjenju vi?ine Napoleona se je pojavil podatek 5,2 ?evlja. To so Angle?i prevedli, da je bil Napoleon visok 5 ?evljev in 2 in?a, kar je cca 157cm. ?e pa se uporabi francoski ?evelj z decimalko je 5,2 enako 169cm.
Un butalc od Bojana ?lendra spet dokazuje kak?en idiot je. Najprej razlaga kako nas bo vse nau?il kozjih molitvic tako kot je neko? to po?el v agenciji RS za varnost prometa, kjer je ugotovil, da z opozarjanjem in usmerjanjem voznikov niso dosegli dosti in ?ele, ko so za?eli drasti?no pove?evati kazni je zaleglo. O?itno je pozabil zakaj je moral oditi in kako so po doma?ijsko (ne)preverjali delovanje avto ?ol.
Ta norec nam zdaj grozi, da bo kaznoval vse, ki uporabljamo avtomobile in da bo o?itno naredil vse, da bo tako drago, da se nam ne bo spla?alo ve? imet avtomobila. Idiot je ugotovil, da do 2km je treba pe?, do 5km s kolesom in do 20km z elektri?nim kolesom. ?e tega idiota ne bo nekdo resno ustavil se bomo vrnili 100 let v preteklost, kjer so samo bogata?i imeli dostop do avtomobilov, vsi ostali bomo pa kot Kitajci pred 30 leti - vsi na biciklih pa al je minus in sneg zuni al pa pripeka kot pri norcih.
?ist tko za info, je bilo lani zabele?eno s strani policije na na?ih AC in HC cca 27.000 prekora?itev hitrosti - od tega so jih tujci naredil 17.000 oziroma reci in pi?i 63%. Pa tolk nas eni Lojzeti sku?ajo prepri?at, da smo doma?i vozniki neprilagojeni divjaki.
Sem spregledal, ker sem ravno prej naletel na dva videa, ki sta bila umaknjena zaradi avtorskih pravic... pol pa tud pri temu sploh nisem bral kaj pi?e - my bad.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz sem mu sicer mislil napisat odgovor, sam sem se spomnil, da me ima na "ignor user" in da itak ne bo videl odgovora... tako, da to je to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani