Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kaj pa je tle za komentirat?

A si sli?al tisto, ko je rekel, da ne smemo prezgodaj zapeljati pred vozilo katerega smo prehiteli? Si sli?al to?

Torej, ti ne sme? vozilu, ki si ga prehitel, potem "od?ret" varnostne razdalje.

Povej to ?e Bossu, on to ne verjame.

Seveda, tudi 5km/h je lahko v dolo?eni situaciji neprilagojena hitrost.

PS: Kanon, zakaj si si pa zamenjal avatar? A nisi zadovoljen sam sabo?

jaz sem sli?al:

odlo?no pohoditi plin, ?im prej nazaj na svoj pas

Mene moti pa to da nih?e ne omeni zelo pomembne stvari:

- pogleda? zadnje ogledalo (ker ?e je nekdo v manevru prehitevanja bo to za?el tam s smernikom!)

- preveri mrtvi kot

Potem daj smernik, potem poglej levo ogledalo

- potem ?e enkrat preveri cesto pred seboj! KEr motorist je lahko tam v 1s....

Pol pa GAS in za?ni prehitevati na najkraj?i mo?ni varnostni razdalji

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Hja, ?e je ta sistem dober, ne vem. Vem samo to, da tako pa? je pri nas. To je ena od mo?nosti in tako "navadni" volilci lahko dobijo svojega NOVEGA kandidata. Ti se odlo?i?, da bo? kandidiral, mi ti pa damo svoje podpise.

Kolk jih je ?e treba? 10.000?

Pozablja? kako so pa 'stare face' pri?le do kandidature - je ?E EN pogoj.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Z zbiranjem podpisov se lahko pridobi nov kandidat.

ja to je res dober sistem, kdaj zbira? svoje? ?ez 4 leta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Nekaj je pa vseeno zanimivo pri vas zvestih volilcih.

Ve?ina vas pravi, da je treba naredit spremembe in da je treba v politiki izvolit neke nove ljudi, torej sve?e face.

Ja hudi?a, zakaj pa pol hodite volit, ?e pa kandidirajo same "stare" in "pre?ve?ene" face? Vsi trije predsedni?ki kandidati so ?e stari znanci. Turk in Pahor sta pa itak dokazala da znata skupaj zapravit dr?avo. Kaj ma? pol za hodit na volitve, ?e pa kandidati niso pravi? To so "stari" politiki in ti ne bodo naredili sprememb? Oni so pokazali in dokazali kaj znajo.

V teh volitvah smo zmagovalci edino mi, ki nismo ?li na volitve, saj na listi ni bilo ?loveka, ki bi lahko napravil spremembe. ?e bi bil kdo od kandidatov sposoben narest kaj novega, bi to ?e laho naredu v mandatu ki ga je imel. Zakaj pa ni?

Od kdaj in s ?im pa lahko volilci postavijo svoje, nov, sve?e kandidate?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Cao

Evo da se jaz predstavim svojega najboljsega pasjega prijatelja, je cistokrvni z rodovnikom skotski ovcar z imenom Kyros star dobrih dve leti

Z mano je vedno ko bajkam

Objavljena slika

Ter ena pozirska

Objavljena slika

LP

:prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne najdem denarnice :vskalo:

a je blo kej not? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Nas levi breg je cel ko havaji v bistvu, dons je spet ril za nafto.

post-2637-1354564128_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

O?itno se nekateri ?e vedno raje vozijo v svojih Q5,Q6,ku7 in ku 8 in udobno gledajo proteste na 95" Led Tv kot pa da bi bili solidarni z folkom. -_-

folk pa protestira da bo imel za Q7....taki smo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Kaa se pizdite ?uj, predsednik je itak smejo?a se nevplivna pojava pri nas kot funkcija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sli?al in ?util :)

A ve? da je pes po ?ipi 10min prej praskal, sva ?la ven in me je zamajalo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

celo za prehitevanje precej po?asnej?ega traktorja rabimo najmanj 300 metrov

Wtf? A jim demonstriram, da tudi ce startam z mesta kjer ima avto 8s do 100 oz po kmecki logiki 28m/s ali 224m prevozenih.

Traktor v vseh osmih sekundah pri konstantni hitrosti 20 na uro ali 6m/s ali 48m.....

Meni ostane se celih 180m .....

Ce bi vozil za njim 20 na uro je pospesek do 50 na uro ene 2 sekundi, torej 2x6m + 14x 4 sekunde (50 na uro = 14m/s) je 68m v 6s manevra pri omejitvi....

V 6s traktor prevozi 36m......spet imam 30m lufta (6 dolzin avta) za 250m manj dolzine kot v clanku????????????????????????

Res so briljantni v teh clankih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

prihodnost ni lepa, ?al....kaj ?ele za na?e naslednjike...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Joj ?e bi vedel da ste bli tam, I was there too, zdej pa otroke merkat....na?i se za?enja veseli december.

Samo toliko o spodbujanju gospodarstva, z novim letom ve?ajo prispevke za sp....vse po starem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Evo ?e moja psica (pasma Beagle):

Ko mam dopust (oz. delam od doma) me tkole opazuje:

https://www.dropbox.com/s/qhjd56my2olliq7/2...%2010.55.10.jpg

Tkole s tamalo gledate kako de?uje:

https://www.dropbox.com/s/8gntqo56invv2ve/2...%2014.14.28.jpg

Cela ponosna ker je dobila novo posteljo:

https://www.dropbox.com/s/3wjg5svejqy9ps6/2...%2012.23.13.jpg

S fotrovim psom skupaj:

https://www.dropbox.com/s/b51ljjsp4ybt1wx/2...%2019.12.09.jpg

bigli so zakon, je pa kar velika - ponavad so bigli ni?ji in ?ir?i :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zanimivo je predvsem to, da je RB imel v mislih mogo?o napako in kazen in je namerno Torro Rosso zadr?eval kolono za safety carom, da bi bil ve? kot 20s za Vettlom ampak se je u?tel za 0,8 sekunde. Vsi so bili 2 sekundi razmaka on pa 19,2 za Vettlom in 17 za ?umijem

06SEBASTIAN VETTELRed Bull+9.4

07MICHAEL SCHUMACHERMercedes+11.9

08JEAN ERIC VERGNEToro Rosso+28.6

09KAMUI KOBAJA?ISauber+31.2

Sicer pa konec debate

http://formula.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=24823

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj mi je kar malo nerodno, ko vidim, da bi me tukaj vsi radi spoznali.

Saj sem reku, povejte kje in kdaj to?no se dobivate zadaj za Gamo, pa vas pridem enkrat mogo?e pogledat, ko bom mel cajt. N? ne obljubim kdaj, ampak enkrat enga lepga dneva se to ?ist lahko zgodi.

Ej, a tukaj vsi prehitevate tako kot Boss?

Enkrat se zavzemte in lepo prosite tukaj?njega ?efa YavarYe X6V6- ja da vas nau?i pravilnega in varnega prehitevanja. Vpra?ajte ga kdaj je motor najboj odziven in kdaj pod kak?nim gasom ima motor najbolj?i navor.

Le vpra?te ga le.

Ta pravga, k ga noben ne ujame pod temi pogoji.... :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.