Pozabil se pohvaliti, da sem sel drugic na pregled za vozno/izpit na URI Soco in ga opravil, dobil zdravnisko spricevalo, sicer so na levo stran se prisotne nekatere pomanjkljivosti, ki pa pravijo da ne bodo vplivale na voznjo avtomobila, tako rekoc sem zdravstveno sposoben voziti do 80leta
LP
Welcome back
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Motor popravljen Poleg tega je dobil novo olje z zlatim dodatkom, nove 4 prednje plo??ice EBC, in geliran sede?, pa du?ilec sem dal v auspuh - ni razlike....
?ez zimo se ga samo parkrat zalavfa da olje zaokro?i, spomlad pa samo gas....ready steady GO!
Sam spet moram pojamrat ?ez to Slovenijo...
Zic, bremze, polomljena objemka, desni prvi ?migovc = 420?, od tega 300? zic.
Nem?ija - popolnoma identi?ne zadeve (kode), komplet 180? s po?tnino, od tega zic 110? :ne vem:
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z Ronaldom sta ubila Real, predvsem kolektivno igro....to tudi za nas Barca?e ni ve? zanimivo. V?eraj je ?e Atletico odpadel iz igre, mali je pa prav neverjeten, to bo ene 95 golov letos.
Nekaj bo? ?e na?el do takrat, ko bo? menjaval Samo, ?e nisi ravno nadebudni ?istilec, ti odsvetujem napere na felnah. Sploh ne vem, zakaj jih ?e delajo.
Hondin zascitni znak (transalp, africa twin, varadero)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na, dons ?e na proteste ne morem.....gre kdo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani