Super si to zvozil,vsaka ti čast. Jaz grem pa jutri do Dravograda s kolesom,da vidim če mi še vedno paše sedež na rit ali obratno pa upam,da me kaka ploha ne dobi,bo pa malo hladneje,pardon malo manj vroče.
Hopla, pa je teden naokoli, jaz pa zopet na treking turo tokrat na Pohorje-Osankarica, Slap Šumik, Trije Kralji, črno jezero in Osankarica.Zaključek pa kot se spodobi na Pesku kjer je odlična hrana. . Pa še nekaj fotk......
Tole vreme na fertig podjebava in ne vem kdaj organizirat piknik, naj se jeeeeebeeeeee (včasih so rekli vroče kot ob sv. Jakobu, zdaj pa tole, kvazi-vročina???)
Zagotovo bo naslednji teden vroče in pravo poletje, tako, da bo za picnike pa še kuro boš zraven in ti bo vroče da kaj..... 🥵
Karta je iz mojega pohoda je bil tudi Grintavec u planu če ne bi imel krvi pod nohtom >_> maš pa brez grintvca 2000+m višincev in kar zajetn kos poti
Vem, sem prehodil cele kam-sav. Alpe samo malo drugače, predvsem povezano, da sem čim več prehodil naenkrat in izkoristil svoj prosti čas. Je pa seveda odvisno od marsičesa, kot na primer, vreme, kondicija, dolžina dneva, ali je skupina itd.
Ja,jaz še nisem bil na vrhu,pa nimam predstave koliko se rabi za hojo. Jaz sem samo 2x hodil več kot 4h. Z bajkom se pa itak ne da priti dlje kot do koče (če se ne motim), pa še to je tisti kolovoz od parkinga precej blaten.
Tako je, ni šans s kolesom, je pa urco in pol od koče do vrha-kamot
Če je tolo neko divjanje,potem ne vem kaj delajo kamere od DARSA na štajerski AC ,da ne kaznuzejo voznikov,saj je to že nekako normalna vožnja za nekatere! Krivi za to so pa predvsem tisti,ki cincajo po prihitevalnem pasu 110 in ne jebejo žive sile,pa še razburjajo in mahajo ti kaj jim blinkaš,tole pa tistim,ki tako vozijo !.
Ko startas na mariborski koči, greš čez Osankarico do Rogle, Zreče ... In v slovenskih Konjicah vidiš Boč... In greš na Boč in na slovensko Bistrico in nazaj na Mariborsko kočo...
Bini,sem se spomnil nate , ko sem šel proti Boču (si s tistih koncev ,ne?), Ampak sem bil malo na tesnem s časom... In v zadnjem trenutku sem že odločil iti narediti oncozt preko Boča
Čestitam za dobro turo, ti pa res uživaš, vsaka ti čast in brez skrbi saj boš prišel enkrat na Resevno, da boš lahko dal za kafe, hehehe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Super si to zvozil,vsaka ti čast. Jaz grem pa jutri do Dravograda s kolesom,da vidim če mi še vedno paše sedež na rit ali obratno pa upam,da me kaka ploha ne dobi,bo pa malo hladneje,pardon malo manj vroče.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani