Nisi pravilno dojel; sestavil sem izstopno izjavo, ki jo bodo imeli na voljo za izpolnit tisti, ki v 2013 ne ?elijo biti ve? ?lani. S tem bomo prepre?ili priganjanja folka in pozivanja k pla?ilu ?lanarine 2013 med nezainteresiranimi, itd. Skratka fer poteza z obeh strani.
Bo pa verjetno kmalu pri?el ?as tudi za nekaj druzga, to je res.
Ne ti nisi mene. It was a joke, ker si napisal tako kot da si zase napisal:)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tle je tko par komadov k so dobri za razne treninge k se ti rab mal odcufat ... pa ?e velik ve? jih je ... jest sm meu to skos na u?esih k sm bicikl gonu
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No ja - tud njega so parkrat torpedirali, k ni bil ni? kriv tko, da je bla zadeva glede sre?e in smole kar lepo razporejena med vse dirka?e ?ez celo sezono. Sicer nisem glih nek fan Alonsa sam je letos res izvlekel nadpovpre?no veliko pri Ferrariju, ki ni bil najbolj konkuren?en ne RedBullu ne McLarnu, v dolo?enem obdobju niti Lotusu.
Samo a se ?e komu zdi, da je bil Massin avto namerno downgrade-an prvo polovico? Ne more? se kar en dan zbuditi in dirkati za prvaka.... :ne vem:
Kar se tega ti?e, smo bili pa mi pridni, ko smo ?li tretji? (pred ?tirimi meseci). Ob 20ih so se za?eli popadki, sem ?eno nalo?il v avto, vozil 45 minut do porodni?nice, ob 21:05 je pa ?e jokal. Komaj sem fotoaparat pri?gal, ?e je bilo fertik. ?e dobro. En rde? semafor ve?, pa bi rodili v dvigalu...
Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.
Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.
Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.
Na?a dva enako 09:00 porodna, 10:40 je ?e spal zunaj
Jaz se moram pohvalit, da sem naredil danes en tak za?etni?ki fa** n sh*t.
Namre?, ko sem zamenjal zimake na jeklenih plati??ih z letnimi,sem ?ele na benzinski ?rpalki opazil, da se kolesa oz gume vrtijo v kontra smer.Se pravi-totalno narobe sem montiral vse skupaj.
Vozi v rikverc, ka kompliciras...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
na savski mivki se na?mu odtrga....danes bi pa ?e laik videl kje je soto?je - sora rjava, sava zeleno modra...
Danes bi pa Flip imel 12 let....RIP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani