Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Bomo,samo se haubo rabm...sm stefkota klicu nima nic,tok da ce bo kje ksna,se priporocam :D

Ej...kaj pa avto odpad tisti pod Trojanami...po spletu mogo?e ima kaj Dr.pelko pokli?i ga..daj na forum .m.LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ja,nasledn odbijac bo tako postiman fix! ga mam ze doma ;) in se da povem kaj je bilo...malenkost nepozornosti...in... BOOM! :D

Ej...stari to se zgodi,dobro zrihtaj pa bo ok.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mojster Pelko mi je podaril zimske gume, tako da je Korejc ?e pri?timan in ?akava sneg (magari greva na Vr?i? testirat).  :danzoman:

ej ....lepo od Doktorja  za z. gume  :rispekt: .jaz bom dal kasneje zimske gume gor je ?e toplo pri nas na obali ....?koda gum..bom pa dal verige v prtlja?nik.. ;) lp  :D  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes ?e drugi? to leto guma na tleh-preluknjana. :glare:

Preh pa v desetih letih ni?.?udna stvar

ej da ni blo to kaj tako....nehote poigravanje z ventil?kom   :party0035:  mularija  he he  :D  lp  B)  :rolleyes:

Ravnokar ?e SONCE in zdej ?e de?uje.  :glare:

enako pri nas na obali ..pa ?e toplo je ... :blink:  lp  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A vas v mrzlih jutrih ?e kej zebe? Jz nikakor ne najdem idealne kombinacije kako se oble?t, ker na soncu pa je na fertig vro?e.  :hudicek:

ej mene ne... :jezicek: ...pol se pa itak sle?em jakno go grem iz  slu?be  :D  B)  lp  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzajemna, dodatno zavarovanje
Napisano

Lih danes sem bral da so v?eraj na Vzajemni potrdili da bodo naslednji mesec vsakemu zvarovancu od premije od?teli 15 eur :)

Marko tebe rabim zaradi nezgodnega zav. v tujini...ala Coris pa to, kot sva spomladi govorila. :)

Ej to je super...bo ostalo za nekaj spit ...he he lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.