Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

v?eraj uspe?no naredil tehni?ni pregled plus zavarovanje na moji Mazdi  :prstgor:  :D ...samo zdaj je ?ebula v denarnici  :( ta cestna taxa je pa full ...glede kak?ne ceste imamo in itd... :punk: lp  :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se danes dru?iva s h?erko, ki ima malo vro?ine, mene pa neki v plju?ih ba?e, kar je o?itno pridobitev vezana na nedavni pohod po KSA.  :ouje:

ej bosta oba lepo malo po?ivala pa pila ?aj .... :D  lp   :rolleyes:  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans gremo pa z dru?bo v Maribor za?urat (ne gremo na tekmo, da ne bo kdo mislu, ker me na?a liga ravno ne zanima).  :danzoman:

Zmaj dobro ?uraj...jaz pa grem nekam drugam...he he lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

emmmm .. .a zaslu?it neobdav?en denar je za v jamralnik?!?!? :o

Ej Boss nisem mislil tako ....samo kako bomo bil oblegani z novinarji in Tv- hi?ami in itd...po mojem teh volitev v Ankaranu sploh ne bi rablo .samo tako je to..res v moji 10 letnem delu v Volilni komisiji nisem do?ivel toliko pritiska ?e zdaj na za?etku in pripravah.LP ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

?e ima? SIOL tv ali kak?no podobno zadevo, lahko gleda? za nazaj, jaz imam do 72 ur ?asovnega zamika, se pravi mogo?e nisi ni? zamudil.  B)

ej imam Telemach  :danzoman:  lp  :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

V bistvu zgleda veliko huje kot v resnici je. K seeci je notri stiropor ki ne gnije, tako da samo spucat pa par remelnov.

Jaz sem namrec ze videl kako to zgleda, majhna luknjica potem pa vlaga in plesen ne moreta iti vec nikamor, ker je v steni tako malo prostora in se razsiri kot pur pen

ej stari res pegula pri tej prikolici .... <_< bo treba malo ve? dela in ?asa pa bo  :prstgor: lp ale?  :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se so posteni ljudje na tem svetu. Zena izgubila 3 dni star telefon pod Smarno. Nekdo ga je pobral se je odzval ga nesel s seboj domov in ga je sla iskat....

Vrednost materiala kar visoka, a vrednost odnosa neprecenljiva

ej to je pohvale vredno  :prstgor: ..somo zmeraj manj je takih ljudi na ?alost... :D lp  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.