Jebi ga zdej, js mam do AC 35km in vinjeto rabim do max 2X na mesec, pa jo imam in me BK, ?e mam za vse kozlarije mam tud za take stvari,(treba je upo?tevat da sem gorenjc) ki mi pridejo prav tud samo 1-2X na mesec.
Veliko Ljubljan?anov,maribor?anov,primorcev,... se je dnevno vozilo đabe po obvoznicah in AC(relacije med cestninskimi) ve? let, zdej pa jamrajo, js bi tam ?e extra cestnino postavil za take.
Jebemu sunac al vinjeto al pa okol riti v ?ep, pa brez jamranja.
ps. Mogo?e stereotipi in pregovori o gorenjcih ne dr?ijo ve? ?
he,he,na? ?upan ?e ureja to zadevo.
?e ne bodo umaknili vinjet za ta odsek,bo preklical dovoljenje za ru?itev enega nadvoza in ne bodo mogli graditi avtoceste,he,he.Zakon ta na? ?upan.
Ironija je, da sem hotel postati ?e v 4. letniku. Pa sem ravno tisti dan imel glavno vo?njo. Potem pa nikoli nisem ?el. No ta teden je pa sodelavec ?el pa sem se mu pridru?il. In ni? me ni bilo strah.
Lepa gesta.Jaz sem dal kri ?e 40X.Za rockerja kar lepa ?tevilka.
Ma sej to jaz vsaki? razlagam, ko za?nejo pametnjakovi?i razlagat koliko divjakov je na AC-jih. Jaz sem predvsem slu?beno in seveda tudi privat precej na AC in sem pri 140km/h prakti?no najhitrej?i, ?e pa se najde kdo da je hitrej?i je pa to morebiti za max 10-20km/h kar ?e vedno ni v obmo?ju brezglavega divjanja.
Samo res.Zadnje cajte tudi sam ne opazim izrazitih divjakov-tam do 150 se vozijo.
Ni problem na avtocestah ampak na regionalkah.In ?e takrat je ve?ina nesre? zaradi neumnosti ljudi.
Pa tudi,?e vozijo prepo?asi,so nekateri izredno nevarni zase in za druge v prometu.
Jaz tudi vedno,ko vozim z tempomatom in se priblji?am kak?nemu kamionu,dam nogo v pozicijo-panika.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
E ja.To bo.finta in ?e ima podatke o tebi.
Mene so tudi vpra?ali za osebno...pred 20 leti.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani