Meni ni problem bojkotirati vseh trgovin. Sicer dvomim, da bo kakšna korist, ker trgovci vedo, da nekje je robo treba kupit in da so ljudje preleni ali pa nimajo možnosti zapeljat se do bližnjega kmeta. Ampak, glejte, če se trgovcem vsaj malo namigne, da niso vsemogočni in da bi lahko za 20% znižali marže pa bi jim še vedno dovolj ostalo, sem za.
Ampak tisti predlog iz Bosne in Hercegovine, da bi se v petek izogibali tudi gostinjskim lokalom... Uf, pa če že, no, pa ne ravno na petek...
Na Hrvaškem bo v petek nov množični bojkot trgovin, so sporočili s potrošniške platforme Halo, inšpektor!. Po uspehu prvega bojkota, zaradi katerega je bil promet hrvaških trgovin minuli petek za polovico...
Tu na forumu vidim kar nekaj nestrpnosti. 😉 Ponavadi so levi bolj tolerantni in druge poučujejo, kaj je prav in kdo misli prav. Tudi do "doktorjev" in "prifesorjev" so drugače odprti 😊
No, pa bomo še v odbojki dobili kakega našega "strokovnjaka" kot v rokometu in bo konec odbojke v Slo. Kot je temu tako tudi v smučanju in košarki. Počasi bomo eksotika v vseh športih.
Eh, gre se tudi za to, da je veliko objektov podzavarovanih. Ljudem se super zdi, ko vidijo svojo hišo na lokaciji vredno par 100 jurjev. Potem pa letna premija 300€, ker več je pa škoda. Pol pa zakaj ni totalka. Avto pa vsako leto za jurja pa pol premije. Pa razumi to...
Eni sploh nimajo zavarovano nič. Vem iz prve roke. Je škoda par sto evrov.
Mislijo si, zakaj bi "šenkali" denar pohlepnim zavarovalnicam. Potem pa, ko pride nesreča se hitijo kazati pred kamerami in so vsi bogi. Klasika pri nas.
sej si res bol pr tasuhih. mene un mostiček k sta ga zanč prečkala vrjetn neb držu
Ha, ha, bi te zdržalo, brez skrbi. 😄😄
Ko bo bolj toplo, se pripelji k nam na obalo, pa bomo našli kako luštno progo. Si pa moram čim prej nabaviti ščitnike za komolce in kolena, saj ta vedno nastradajo, ko se skipam v kak graben. 😊
790€. 😊 Zeb so res bolj toge a za mojo kilažo 75 kg pretrde. Ponavadi jih imajo suhci "odprte" do konca, kar pa ni moj cilj. Na forumih pravijo, da so ZEB za bolj "krepke" može. 😊
to da greš na močnejše ne bo vplivalo če vzameš z istim hodom. raje bi dal kak token not ali pa malo bol nafilaš. tisto kar piše je samo začena nastavitev, potem pa nafilaš kok ti paše. kaj si pa naročil? zase sem gledal močnejše vilice zaradi svoje kilaže da so bolj toge.
Od poplavljencev noče nihče hiše ampak so vsi hoteli in dobili denar....
In to lepe zneske, vem iz prve roke.... 😁
Ne vsi. Tisti, ki so imel narejeno dobro zavarovanje. Kolegica ima hišo v Letušu, pa je dojila le 15000€. Pač minimalno zavarovanje,ker je tam rizično poplavno področje.
Zanimivo, že med našo "agresivno"vožnjo po luknjastih poteh sem opazil, da mi včasih preveč stresa vilice in se pogrezajo globoko,čeprav so nastavljene ta več kg, kot je moja teža. Že zato je ok, da sem naročil druge, močnejše vilice. Na sliki se dobro vidi, koliko so potovale.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Malo manj vodke, prosim. 😉
Smo jim dali takrat vetra, res je.👍
In potem jih še na barko pospremili in to v Kopru, da se je agresorska kvazi vojska speljala iz Slovenije za vedno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani