Skoči na vsebino
pred 2 urama je Boss napisal:

In kaj se zgodi, ko ena NATO članica napade drugo? ZDA je večja nevarnost EU kot pa neka brezvezna Rusija.

Malo manj vodke, prosim. 😉

Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Zdej rabimo Janšo bolj kot kadarkoli. On je taprav vojak. Baje je leta 1991 sam odposlal armado nazaj v Jugoslavijo :)

Smo jim dali takrat vetra, res je.👍

In potem jih še na barko pospremili in to v Kopru, da se je agresorska kvazi vojska speljala iz Slovenije za vedno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Jaz bi dal za take grožnje 20 let aresta, da bi pa kdo to res naredil pa dosmrtna.

Aja pa Putler je kriv in Mark Rutte že pravi, da bomo morali za NATO dati že vsaj 6% BDP-ja.

NATO ima nov slogan "varnost nima cene". 🤪

Hvala bogu, da je nekdo javno rekel, kar bi morali storiti že prej. In prav je tako. Da nas ne bodo neki vodkarji strašili. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 50 minutami je Boss napisal:

... pa šli k Italijanom tankat, 😆

Res je. Mi bi že lahko šli, kam bi pa šli ostali? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Meni ni problem bojkotirati vseh trgovin. Sicer dvomim, da bo kakšna korist, ker trgovci vedo, da nekje je robo treba kupit in da so ljudje preleni ali pa nimajo možnosti zapeljat se do bližnjega kmeta. Ampak, glejte, če se trgovcem vsaj malo namigne, da niso vsemogočni in da bi lahko za 20% znižali marže pa bi jim še vedno dovolj ostalo, sem za. 

Ampak tisti predlog iz Bosne in Hercegovine, da bi se v petek izogibali tudi gostinjskim lokalom... Uf, pa če že, no, pa ne ravno na petek...

SIOL.NET

Na Hrvaškem bo v petek nov množični bojkot trgovin, so sporočili s potrošniške platforme Halo, inšpektor!. Po uspehu prvega bojkota, zaradi katerega je bil promet hrvaških trgovin minuli petek za polovico...

To je isto, kot da bi bojkotiral benzinske pumpe. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 minutama je Z M A J napisal:

PREVC; DOMEN (D"MEN) PREVC zmagal na poletih ravnokar, oujea! :)

Slovenci so nočna mora Forfanga. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 21 minutami je Z M A J napisal:

Rokometaši ŽE zaključili svetovno prvenstvo :(

Premagali so se sami z miljon mapakami. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 50 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Tole pa ni Krvavec. Kje pa si to ti? Na Kaninu?

Mulce bi moral čimprej peljat smučat glede na napovedane otoplitve. Ampak si je naš poba na košarkarski tekmi omislil zvit gleženj. 

Zoncolan. Sneg je prva liga, proge tudi, gneče sploh ni. Samo piči. 😊

Dnevna karta, če jo kupiš prej je 38,50€. Kapučino 1.30 €. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 33 minutami je Boss napisal:

Ta glavno si pozabil... rekel je  še z "jadralnimi padali". Takrat sem pljunil vodo iz ust od smeha.

Drugač pa fantje, čelada je za moje pojme obvezna skos. Jaz sem se zlamal tam, kjer sem najmanj mislil, da se bom in to na asfaltu.

Res je. To je prva stvar, ki sem jo nabavil. In pri tem nisem gledal na ceno, ampak da nudi res najboljšo možno zaščito. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 minutami je TBA napisal:

Sej se gre bolj za druženje in pa celodnevni izlet. Bi blo fino da pride čim več ljudi. @Bini bi lahka s skirojem prisu. :)

Ha, ha, samo čelada je obvezna. 😊

Kot bi rekel Sašo Dončić:

"Upam, da pridete v čim večjem številu, z Emtb kolesi, pa navadnimi kolesi, pa tricikli, pa električni skiroji, pa rolkami, lahko tudi peš." 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 minutami je Agerg napisal:

Eh, gre se tudi za to, da je veliko objektov podzavarovanih. Ljudem se super zdi, ko vidijo svojo hišo na lokaciji vredno par 100 jurjev. Potem pa letna premija 300€, ker več je pa škoda. Pol pa zakaj ni totalka. Avto pa vsako leto za jurja pa pol premije. Pa razumi to...

Eni sploh nimajo zavarovano nič. Vem iz prve roke. Je škoda par sto evrov. 

Mislijo si, zakaj bi "šenkali" denar pohlepnim zavarovalnicam. Potem pa, ko pride nesreča se hitijo kazati pred kamerami in so vsi bogi. Klasika pri nas. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 9 minutami je TBA napisal:

si upošteval tudi težo kolesa :). #samuprašam :P

sej si res bol pr tasuhih. mene un mostiček k sta ga zanč prečkala vrjetn neb držu :P 

Ha, ha, bi te zdržalo, brez skrbi. 😄😄

Ko bo bolj toplo, se pripelji k nam na obalo, pa bomo našli kako luštno progo. Si pa moram čim prej  nabaviti ščitnike za komolce in kolena, saj ta vedno nastradajo, ko se skipam v kak graben. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 22 minutami je TBA napisal:

kok te bodo olajšale? 760€

Zeeb ultimate so tud tm tm pa so mal bolj toge

790€. 😊 Zeb so res bolj toge a za mojo kilažo 75 kg pretrde. Ponavadi jih imajo suhci "odprte" do konca, kar pa ni moj cilj. Na forumih pravijo, da so ZEB za bolj "krepke" može. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je TBA napisal:

to da greš na močnejše ne bo vplivalo če vzameš z istim hodom. raje bi dal kak token not ali pa malo bol nafilaš. tisto kar piše je samo začena nastavitev, potem pa nafilaš kok ti paše. kaj si pa naročil? zase sem gledal močnejše vilice zaradi svoje kilaže da so bolj toge. 

@Alex S tem si mal pomagaj če ti pride kaj prav

https://www.specialized.com/us/en/app/suspension-calculator#productId:188255|modelName:Turbo Levo Alloy|productImage:https://assets.specialized.com/i/specialized/95222-71_LEVO-ALLOY-ICEBLU-BLK_HERO-SQUARE?$scom-plp-product-image-square$&fmt=webp&bg=rgb(241,241,241)&w=800|bikeSize:0|riderHeight:0|riderWeight:0|useImperial:false|useImperialPressure:false

Ni problem samo v samem hodu, ampak v grobem blaženju. Obstoječe vilice imajo zelo malo nastavitev, 160 mm je za trail več kot dobolj. 

Ne bom skakal z njim. 😊

Nove vilice pa so RockShox Lyrik Ultimate Charger- 3.1 RC2 29" DebonAir+ Tapered Boost. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Od poplavljencev noče nihče hiše ampak so vsi hoteli in dobili denar.... :nevem:

In to lepe zneske, vem iz prve roke.... 😁

Ne vsi. Tisti, ki so imel narejeno dobro  zavarovanje. Kolegica ima hišo v Letušu, pa je dojila le 15000€. Pač minimalno zavarovanje,ker je tam rizično poplavno področje. 

Vsak primer se obravnava specifično. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivo, že med našo "agresivno"vožnjo po luknjastih poteh  sem opazil, da mi včasih preveč stresa vilice in se pogrezajo globoko,čeprav so nastavljene ta več kg, kot je moja teža. Že zato je ok, da sem naročil druge, močnejše vilice. Na sliki se dobro vidi, koliko so potovale. 

IMG_20250119_141605.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Če pa ne bi prišel bi ga pa še 2x tolk vlekli po zobeh. :nevem:

Za vlečenje  je zadolžena ena druga tička. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.