Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

V Sloveniji premišljujejo, a bi delali še eno jedrsko elektrarno ali je ne bi.

Mi v hribih imamo pa jedrsko osnovno šolo...

WWW.ROBIN.SI

Tik pred novim letom je Uprava Republike Slovenije za varstvo pred sevanji poslala odločbe o preseženi vrednosti radona javnim ustanovam in o nujni sanaciji sta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Med "novoletnimi počitnicami" smo bili pri tastu na obisku. Gremo na sprehod po vasi in pri cerkvi stojijo jaslice, v katerih ni nič, nobene osebe, niti živali. Se malo čudimo in vprašamo tasta, zakaj je tako. Ni vedel in je obljubil, da bo vprašal klapana. No, sinoči dobim odgovor na e-mail:

Pojasnilo, zakaj so prazne:
– društva za zaščito živali ne dovolijo nobenih živali, ker je mraz, prehrana pa slaba in bi to bilo maltretiranje živali
– Marije ni, ker feministke ne dovolijo, da bi se ženske izkoriščalo
– Jožefa ni, ker mizarji ob praznikih in nedeljah ne smejo delati
– Jezusa ni, ker razmišlja ali bo fantek, punčka ali kaj tretjega
– treh kraljev ni, ker se bojijo, da jih bodo proglasili za ilegalne migrante
– angelov ni, ker bi s tem užalili ateiste in drugače verujoče
– nastlane slame ni zaradi EU uredbe NFX 08-070 : 2013 o nevarnosti požara
– jaslice so lahko, ker so iz naravnih materialov, ne onesnažujejo okolja in se jih lahko reciklira

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Jest sploh ne vem v čem je problem. Pač zamenjaš vero. Če si tolk neumen, da verjameš v nekega boga, potem nebi smel biti noben problem presedlati na drugega. 

Zanimivo.

Po tej logiki torej še nisem srečal normalnega človeka, vsi so bili neumni.

Sicer se jih je veliko razglašalo za ateiste, a verjeli so pa vsi, čisto vsi. 

Nekateri so verjeli v Jahveja, nekateri v Boga, nekateri v Alaha, nekateri v Buda, nekateri v Zaratustro, nekateri v Velikega Duha. 

Spet drugi pa so verjeli v štiriperesno deteljico, podkev, dimnikarja, številko 13, črno mačko, nekaj, največkrat v kar nekaj...

V glavnem, vsi so v nekaj verjeli, torej so bili vsi neumni...

Zanimiva ideja, moram priznati. Na tak način še nisem razmišljal. No, nocoj niti ne bom, me v spalnici žena čaka. Bom jutri še malo razmišljal o tem.

Mogoče.

Najbrž...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Poudarek je na "muziki", ne pa na zavijanju. 

Pa napiši tistemu muftiju note na rock&roll, pa ne bo zavijal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 16 minutami je Bini napisal:

Pazi se zdaj, čez 15let ti ziher lopata ne uide..... :aaaaa:

Čez petnajst let bo normalno, da će ti za 50. rođendan čestitati sve najbolje za Muhamada...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Javni uslužbenec sedi v kuhinji pije kavo in bere časopis.

Žena vsa zgrožena vpraša:

- "Kaj danes ne greš v službo?"

Mož ves prestrašen:

- "Jebemti, sem mislil, da sem že..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vem, da se je sosed odpravljal na Silvestrovanje v Bosno. Pa ga vprašam, kako je bilo. Mi odgovori, da ni šel. Ga še malo sprašujem in mi pokaže zaslon svojega mobitela, kako je zgledalo dogovarjanje:

IMG-20250108-WA0000.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Me sinoči obišče sosed in vošči "abrahama". 

Sem ga kar hitro ustavil. Sicer jih imam 50, ampak v mestni občini Nova Gorica smo toliko za cajtom, da bom abrahama slavil šele čez kakšnih 15 let...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vsak, ki je kadarkoli nalagal operacijski sistem, da le ta po naložitvi zahteva ponovni zagon računalnika, temu se lahko izognemo tako, da med inštalacijo, ko računalnik od nas zahteva vpis želenega uporabniškega imena, v polje vpišemo "Chuck Norris".
Posledično bomo na disk z velikostjo 100 GB kasneje lahko spravili prek 1000 TB, saj si disk nikakor ne bo upal povedati, da je poln.
Problemov s pregrevanjem procesorja tudi ne bomo imeli, saj bo le ta od strahu ledeno mrzel. 
Če je računalnik prenosni, pa ga bomo z enim polnjenjem lahko uporabljali tudi 1 000x dalj časa, saj si baterija enostavno ne bo želela privoščiti izpraznitve...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ZNANSTVENI PODATKI:

ČE BI BILA HOJA ZDRAVA, BI BIL POŠTAR NEUMRLJIV!!!

KIT PLAVA CELE DNEVE, JE SAMO RIBE, PIJE VODO IN VSEENO JE DEBEL.

ZAJEC TEČE IN SKAČE, MA ŽIVI SAMO 10 LET!

ŽELVA NE TEČE, NE DELA NIČ IN ŽIVI 450 LET!!!!!

ZAKLJUČEK:

NAJ GRESTA K VRAGU DIETA IN TELOVADBA!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Rusi bi priključili Ukrajino, Kitajci bi priključili Tajvan, Američani bi priključili Kanado, ... ... ... A lahko še jaz priključim sosedov hlev vključno z garažo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Nikoli ne bom pozabil svoje babice...

Čeprav je umrla ko sem bil še dokaj mlad, se še dobro spomnim, kako nam je vedno dajala pametne nasvete. Nekoč sva sedela v parku in opazovala mlade družine, ki so se igrali z otroki. Babica mi je dejala:
- "Veš, nekoč boš tudi ti spoznal svojo družico in si ustvaril družino. Vendar ne pozabi, in si dobro zapomni: išči si žensko, ki bo imela majhne dlani."
- "Zakaj majhne dlani, babica?"
- "Zato, da bo tvoj pimpek zgledal večji..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano
pred 4 urami je jures napisal:

Sorry nisem videl tega prej, neki mam da se lahko poslovim ampak polodprto, zaprte so v uporabi

Mogoče mi uspe dobiti zaprto. Bom videl. Če ne, se pa slišiva...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Brez naslova.jpg

Hja, namesto da jih z lopato pa padejo po tleh in ostanejo tu, jih vtaknem v top in izstrelim. Z vrha hriba bodo daleč leteli, pa se mogoče ne vrnejo nazaj...

V mislih imam raznorazne bedake, ki mi lomastijo tod okoli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.