Najve?ji prirastek tranzita imamo v vsej Evropi, a ne pti? ?erjev in ne zdele poVla?i? nimata tolk jajc, da bi tovorni tranzitni promet po?teno zakasirali pa ne bi blo nobene panike z manjkom denarja.
Vse povsod v tujini lupijo kamionarje sam pri nas jih uj?kamo pol se pa pol romunije in ukrajine ter mad?arske in rusije tuki ?ez voz. ?e poljaki in slovaki so stuhtali, da je ?ez Slo najceneje.
Na?i kamionarji so pa tud ena banda imbecilov, ker razmi?ljajo natanko in samo za tisti trenutek. Za vsak drek grozijo, da bodo na cesto ?li, ?e? da jim visoke cestnine slab?ajo konkuren?nost - konkuren?nost? Pa so res tolk fuknjeni al kaj? Pa sej se cestnina podra?i za VSE kamionarje in ne samo za nekatere se prav, da na konkuren?nost sploh ne more vplivat... ampak ta banda zahojencev zagrozi z blokado vseh cest, muskontar poVla?i? pa tenko zapiska in zajoka ter jim ugodi v vsem... sej itak ma asa v rokavu, da bo udaril po osebnem nekomercialnem prometu.
Oh jej jej... pa tolk malo je treba pomislit in se stvari uredijo - ampak ne, pri nas za vsako stvar gledamo kolk bo kdo v ?epa stisnu. Sam po?as bo nekomu prekipelo in nekateri bodo z glavo v torbi (kot bi rekel Peterle) be?ali iz Slovenije.
Kaj sem vam govoril, preden je pri?el z "delom",da bo de?ek Vla?i? po?el eno neumnost za drugo.
In tukaj so rezultati.Sami ste jih volili-izvolte jih.
Sem pa danes videl eno najbolj bizarnih situacij, ki bi lahko bila tudi usodna. Na AC je kamionar preva?al krave, ki so imele riti obrnjene na levo stran kamiona in ravno, ko je en z osebnim prehiteval ta kamion se je krava usrala/uscala al pa kaj jez vem kaj je ven prletelo direkt na ?ipo od tega, ki je prehiteval. Tip se je tolk usra?u, da je zanihal proti ograji in nato na drugo stran skoraj v kamion.
Kamionar se valda ni ustavu, da bi se vsaj zmenil s tem tipom, da mu pla?a vsaj avtopralnico, ker k sre?i se je vse sre?no izteklo.
Sej je po eni strani resna zadeva samo pa res mora? imeti sre?o,da dobi? tako porcijo na avto.
Ta gre lahko ziher igrat loto,ker pravijo,da ?e se pti? usirje nate,bo? imel sre?o.Koliko sre?e je ?ele tukaj?
Jz pa sm glih zdele razmi?lju, kako bi zgleda, ?e bi biv?a YU imela prvenstvo v fuzbalu, to pa bi bilo napeto in nepredvidljivo, pa najve?ji smeh bi bil, ?e bi bli nakonc "smu?arji" prvi!
Predvidevam da bi blo po (realni) mo?i nekako tkole;
1. Srbija
2. BIH
3. HR ali SLO
5. Makedonija
6. Montenegro
Poglejte si ?e tale drim tim, ki bo ?al doma po?ival, matr kaka imena;
Pri vsej tej na?i evforiji je ?e posebej za?inilo rajanje prav to,da je ta "?uveni" njihov trener pobegnil po tekmi v mi?nico in njihovi "miljonarji" -igralci prav tako.Bedno njihovo pona?anje in prav ni? ?portno.
Prav zaradi takih kao "zvezdnikov" jaz ne gledam raznih euro-kupov.Tam je samo ke? v giru .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj sem vam govoril, preden je pri?el z "delom",da bo de?ek Vla?i? po?el eno neumnost za drugo.
In tukaj so rezultati.Sami ste jih volili-izvolte jih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani