ja ma prau kao jz z letnimi sem ?el u lopar brez problema, pa ?eprav je blo neki malega po cesti, zdej pa itak finita fe?ta, sm mislu da mi nebo treba it delat jutri, ma.. :/
Sej to z zimskimi je bolj tako za smeh.Sem pa videl par trkov po Kopru-verjetno zaradi neprimerne "obutve"??
v avtopralnici mi je krta?a zagrabla zadnji brisalc in mi ga ?isto zdemolirala, zvila os, ro?ko je okrog obrnilo in da ?e to ne bi bilo dovolj hudo je zvilo tudi pleh na prtlja?nik in odkru?lo lak...
Sicer sem dobil od Petrola zapisnik za na zavarovalnico, kjer priznavajo krivdo ampak spet bodo nepotrebna pota in avto bo farban
Zato pa obstajajo roke in ro?ne avtopralnice.Moja mazdiva ni ?e vidla krta?-?kodi sijaju laka.In ostalemu...
Samo ?akam,da bo za?el ta na? vrli minister:"ja pa por.a mado.a a me bo kdo v tej dr?avi sploh ?e ubogal in odhitel hitro se cepit,ker za koga vraga pa smo nabavili 700.000 enot cepiva?
Sam po moje je ravno od?tevalnik tisti, ki ?e bolj negira ravno dejstvo, da naj bi ukinitev utripajo?e zelene zmanj?ala ?tevilo tistih, ki takrat pritisnejo na gas, da bi pravo?asno prevozili kri?i??e.
Na od?tevalniku vidi? (?e ima? normalen vid) ?e bistveno prej kolk sekund ti je ?e ostalo in ima? precej ve?je okno mo?nosti kdaj stisne? gas in posku?a? "ujeti" kri?i??e.
Ne vem no ampak ravno od?tevalnik negira ?isto vse prednosti, ki naj bi jih prineslo ukinitev utripajo?e zelene. Samo zdej, da se ne bo priznalo napake bomo pa? raje uvedli od?tevalnike, ki so precej dra?ji kot pa vrnitev sistema na stanje izpred leta 2005.
Pri nas je res upadlo ?tevilo nesre? v samih kri?i??ih odkar nam je ?upan to (od?tevalnike) nabavil.
Pa ?e tistih par,ki se zapopajo v koga so ponavadi tujci,ki ne gledajo prometa ampak v kak?no avtokarto.
Je pa res nerodno,?e ti kar preklopi iz zelene takoj v rde?o.
Sej tudi vrnitev na prej?ne stanje baje,da bi stalo ogromno.Vsaj tako sem sli?al.
Najbolj?e (ne pa tudi najcenej?e, ampak sej za varnost ni problem denar,ne?) bi res bili od?tevaniki povsod.
?e bolj?a varianta pa so povsod kro?i??a.Pridite k nam pogledati,kako to vse lepo deluje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He,he,sem ti rekel,da so zimaki zakon.Samo gasaaaaaaaaaa.
Res,prava "sne?na idila" tukaj na obali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani