Tukaj lepo pojasni, zakaj so na avtocestah kolone? Ko vidim modele, ki bluzijo in sanjajo po prehitevalnem pasu z 120/ uro ali manj, me prime slabo.
Ne razumem, kako to, da nekomu, ki ne upa ali zna vozit normalno na avtocesti, kot je to dovoljeno, sploh dajo vozniški izpit. Pa tej so bolj nevarni kot tisti, ki vozijo hitro. Če se že cijazijo, naj se dajo med kamione in tam sanjajo.
Včeraj je bilo na avtocesti en kup takih pacientov, ki so naredili še večjo štalo.
Najhujši so kamperji in avti z prikolicami. In tudi navadni avti se najdejo,da ne bo pomote.
Švabo, smrdljivec, šivilija.....ti bi moral delati v PR.
So dnevi, ko pustis avto doma in gre samo z motorjem, ko smo meli take debate. V LJ še iz Medvod ne grem vec z avtom.
Ha, ha, so dnevi kot je bil včeraj, ko je lilo kot iz škafa in ti bi šel z motorjem? 🤣A vesla imaš tudi? Je bil en revček z motorjem pod nadvozom stisnjen, moker kot cucek. Ne bi bil rad na njegovem mestu.
Danes pa rekord v epskem potovanju od Kopra do Ljubljane - 3,5 ure. 😡
V bistvu smo se cojazili v koloni od Kozine do Ljubljane. Folku se je trgalo, eni so šli po srednjem pasu, pa so jih kamionisti elegantno zaprli, tako da so ostali na srednjem pasu in se niso mogli dat ne levo ne desno. Enemu Švabu se je ščupalo in je šel iz avta, ter je hotel tega smrdljivca povleči iz avta. Drugače pa Nova gorica tablica. Vsi so mu trobili. Drugič je enemu crhnil kamper na prehitevalnem kasu in je bila zopet štala. Pa lilo je kot iz škafa, tako, da se ni nič videlo. V glavnem, katastrofa totalna. Saj, kaj pa če bit drugače, če imamo šiviljo za "prometno ministrico".
Če kdo gleda zdajle ŠPORT TV, uf to pa je prava žalost, sem ravnokar prišel z rekreacije odbojke, vžgem TV, isti trenutek 2:0, par minut kasneje že 3:0, pa še niti polčas ni. Uffff
Takega mučenja žoge in nas gledalcev nisem videl že dolgo vrsto let. To ni N od nogometa s strani naših "virtuozov". 😄
Si me spomnil na mladost...moj oče je nekdaj igral baskitaro v Radgonskem kvintetu...so igrali na gostijah in veselicah...
In se spomnim,da je imel Fender ojačevalec in zvočnik....je govoril,da je bil baje izjemno dober in iskan...ti boš tukaj mogoče vedel kaj več🙄
Oče je zmeraj govoril.da so ga skoz žicali,da bi prodal,k so vedeli,za kaj gre...jaz se spomnim res dobrega zvoka...smo ga včasih med špili doma v dnevni priklopili na Walkman-je lepo igralo...a je bil pač namensko za bas.
Danes sem naredil en "Duatlon".😊 (manjkal je še tek za triatlon). Zjutraj v temi sem štartal s kolesom (da sem
izprobal sproti še novo led luč za kolo).
Pa tudi da vidim, kako je kaj z gležnjem. Nato je sledilo še vsakodnevno plavanje v Strunjanu. (ja, sem šel kontrolirat, kako napreduje kao "poroka" od pernatega.) Parkirna mesta za bivše so bila še prazna. Se je pa Janči Plestenjakov nekaj motovilil tam okoli. Drugače je pa on Primorec, saj stanuje v Strunjanu. 😉 Tako pravi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tega modela sem čeraj videl na avtocesti. Mi je padel v oči, ker je tako grde barve. Že zaradi tega bi mu morali policaji dati kazen.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani