Zdele naro?il nekaj dobrega v Dobri vili, da mi dostavijo, kot se spodobi za zadnji dan pred dopustom. Sledi 14 aktivnih dni na zelo razli?nih lokacijah.
Lepo, lepo.
Sem mislil, da se samo mi med dopustom selimo kot la?.
(Na na?ih planotah je pregovor: Kjer la? zajtrkuje, tam ne ve?erja. Drugod po Sloveniji sem sli?al nekaj podobnega: La? ima kratke noge...)
A se to Slovenska politika po?asi pripravlja na elektrifikacijo prometa? Ker Slovenija ?e zdaj uva?a okoli 10% elektri?ne energije (?e sem prav obve??en, mogo?e kdo tu ve bolj to?ne podatke?), ?e ?e vse avtomobile spravimo na elektriko, nam brez ?e ene jedrske elektrarne ni re?itve...
To je lampa?kih 120 W, na ful je okoli 110 db. Lampa?kih 120W je toliko, da ?e v stanovanju da? samo na tri ?etrt glasnosti zna kako steklo po?it.Box je pa 4x70 W =280W,izkoristek 109db,se pravi da je to res glasna stvar. ?e tistega malo sluha bo ?lo.
Kolikor je meni znano, je meje med Slovenijo in Hrva?ko 670 km. In zdaj bodo okrepili varovanje s 35 vojaki. ?e jaz to prav razumem, bo na vsakih 20 km en vojak. Da jih ni sram sploh dat v javnost tako informacijo? To ni nobena okrepitev, to je samo blodenje jajc. Po eni strani lovijo 200 migrantov, po drugi pa na mejo po?ljejo zgolj 35 vojakov za okrepitev policiji. Ma, dvigni vojsko in naj bo na vsakih 100 metrov en vojak z zalogo streliva, zraven pa naj ?e policija izvaja patrulje, pa bo precej manj ilegalnih prehodov ?ez mejo...
A se to Slovenska politika po?asi pripravlja na elektrifikacijo prometa? Ker Slovenija ?e zdaj uva?a okoli 10% elektri?ne energije (?e sem prav obve??en, mogo?e kdo tu ve bolj to?ne podatke?), ?e ?e vse avtomobile spravimo na elektriko, nam brez ?e ene jedrske elektrarne ni re?itve...
Vsi navija?i Ferrarija so lahko navdu?eni. Ferrarijeva dirka?a sta na tej tekmi pokazala, da bo Ferrari kmalu "alfa in omega" (za?etek in konec) v tem ?portu.
Leclerc mora postati ?e za dve mesti hitrej?i, pa bo "alfa", Vettel je pa ?e "omega"...
Se povsem strinjam, da se za plo?evino mnogi preve? sekirate. Avto bo po 15ih letih kon?al na odpadu, pa ?e je za videt kot nov ali pa kot da je prevozil Rusko fronto. In po 15ih letih bo na odpadu pa ?e ga pazimo ali pa ?e ga gonimo kot hudi? gre?no du?o. In ne glede na to, koliko opreme je v njem in na njem, po 15ih letih je vreden le ?e toliko, kolikor je cena odpadnega ?eleza...
Nekako v grobem, lahko par let gor al pa dol pa par centov gor al pa dol...
Kot prvo mora biti kar malo idiot, da ne sli?i in ne ?uti, da je z avtom pretrgal cev. Pa saj to ni cev od Gardene za vrt zalivat. Za pretakanje vnetljivih teko?in (tudiUteko?injenNaftniPlin ali Liquid Petrol Gas je teko?ina) ima pa precej bolj ?ilave cevi. In da z avtom odtrga? tako cev in ne sli?i? in ne ?uti? na avtu, da se je nekaj zgodilo... Ne vem, no... Mora? biti pa res kar malo idiota...
Kot drugo pa smo to gledali pri Ferrariju, ko so ?e to?ili gorivo med dirko, ja.
Ni sabota?a, ampak cev iz leta 1976. Ker pa je preperela na spodnji strani, sem se najprej lotil ?temat, pa ugotovil, da bo treba presneto veliko iz?temat, da pridem spodaj in da bo bolje, ?e zgoraj razre?em cev in jo poflikam od znotraj ter potem zgoraj zavarim nazaj. ?e pogleda? tretjo sliko se vidi, da z baterijo svetim pod cev, v cevi se pa svetijo luknje - ena ogromna spodaj in ?tiri manj?e malo vi?je.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo, lepo.
Sem mislil, da se samo mi med dopustom selimo kot la?.
(Na na?ih planotah je pregovor: Kjer la? zajtrkuje, tam ne ve?erja. Drugod po Sloveniji sem sli?al nekaj podobnega: La? ima kratke noge...)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani