Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa ?e takoj enoti oblikovan kot da gre za 20 let star avto ozirom design. Mora? bit res tahud hribovc brez slehernega ob?utka za estetiko, da te to ne zmoti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tatooji :)
Napisano

zdj pa ze nevem kdo se iz sebe dela budalo!! :P .prosim da se oba malo umirita in svoje mnenje izrazata na nivoju brez potrebnih zaljivk in kreganja za to obstaja zs in se tam pomenta ne pa smetit teme ker ni to tema razpizdnik 

moje mnenje ampak moje osebno d se nebo spet kdo budalo delov

ce ze das tatu naj ima en pomen ker ti ostane cev zivljenje ne pa d das neki zaradi modne muhe tako kot je ze zgoraj pred smetenjem napisano :P

uff ufff a tolk neurja smo izzvali v kozarcu vode

Sej ni tako hudo pa? vsak vidi stvari skozi svoje o?i je pa moje mnenje bolj letelo na to dejstvo kot si napisal v zadnjem odstavku. Baje 50% ljudi s tattooji pride enkrat v ?ivljenju do odlo?itve, da bi jih radi odstranili. Zato raje 10x premisli pa 1x stori.

http://www.av1611.org/tattoos/regret.html

http://edition.cnn.com/2013/04/08/health/youn-tattoo-regret/

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hmmm ja to mogo?e res o teh paradah ponosa.. Kje se je to sploh za?el, pa zakaj? :) mislm a kot nek protest, da se dejansko ho?ejo uveljavit v svetu, opozorit da tud oni obstajajo al kak?en drug razlog..

Natan?no tako, le kdo bi vedel ?emu so namenjene... sem pa prepri?an, da ne prina?ajo ve?je naklonjenosti ampak jo prej zni?ujejo. Saj ?e mene, ki sem druga?e izredno toleranten do te zadeve zmoti, kako potem zmoti ?ele tiste, ki so manj tolerantni. V nasprotno jih ziher ne prepri?a.

Zmaj kaj pa je zate "normalna" dru?ina? Enozakonski star?? ..js mam lo?ene star?e, pa zarad tega nikol nism mela normalnega otro?tva, kot sem ga hotela in sem dolgo ?asa trpela na ra?un tega, pa ?ele kasneje itak spozna?, da seveda je bol? da so lo?eni.. Sam po pravilih normalne dru?ine o?itno niti to niso normalne dru?ine..

Tukaj lahko razpredamo tudi a je normalna dru?ina tudi tista, kjer je v dru?ini prisoten alkohol, teror, poni?evanje, pretepanje,...itd? Celo to je mo?no, da ?e bi gledali procentualno bo veliko ve? otrok sre?nih v istospolnih dru?inah kot v tako imenovanih normalnih dru?inah. Ampak to je verjetno ?e prehuda trditev in bo marsikoga preve? zbodla.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homoseksualci so del na?e dru?be in so tako ljudje kot smo mi vsi. Pa? niso krojeni po standardih za katere heteroseksualci mislimo, da so pravilni. Ne vem zakaj naj bi zato bili drugorazredni dr?avljani oziroma bi naj imeli manj pravic kot vsi ostali? S tem zakonom so jih pridobili in to na tak na?in, da nih?e drug ni bil prikraj?an za ni?. Tako, da tiste stare mame in ateji z ne vem kak?nimi abotnimi transparenti s polno slovni?nimi napakami naj se nikar ne skrivajo za otroki in zlorabljajo omenjanje otrok za zdravljenje lastne zavrtosti in infantilnosti.

Pred nekaj desetletji so tudi uradno razlagali, predvsem mo?ko homoseksualnost kot bolezensko stanje ampak od takrat je preteklo ?e nekaj vode in tudi cerkveni vpliv, ki je imel najve?je zasluge za tako stigmatizacijo, je precej upadel, tako da danes to ni ve? nobeno bolezensko stanje ampak le ena izmed izbir. Tako da ?estitke parlamentu, da so spravili zakon skozi saj gre v tem zakonu za pravice ljudi in ne za omejevanje nikogar.

Kar se pa ti?e otrok v takih skupnostih je ?e nekaj ?asa popolnoma normalno da znotraj ?ivijo lastni otroci enega od partnerjev brez kakr?nihkoli zadr?ekov, da pa bi lahko taki pari posvojili otroke je pa skoraj nemogo?e saj se ?e heteroseksualni pari spopadajo z ogromnimi preprekami pri posvojitvah in morajo izpolnjevati ne vem kako visoke standarde, da se jim dodelijo otroci v posvojitev. Tudi tistih, ki bi radi posvojili je veliko ve? kot je dejasnko otrok za posvojitev tako, da tukaj iz ?isto prakti?nih pogledov je skoraj nemogo?e, da bi bil otrok dodeljen istospolnemu paru.

Edina stvar, ki me pa pri homoseksualcih moti so pa njihove parade ponosa. To je popolnoma nepotrebno izivanje in prilivanje olja na ogenj, ker neke prakti?ne vrednosti se iz tega ne vidi. ?e si istospolno usmerjen si pa? tako usmerjen in ne rabi? to razgla?at in bobnat po celem svetu. To je njihova intimna sfera in ?e ho?ejio, da jo spo?tujemo jo naj tako tudi obravnavajo. S tem si bodo pridobili bistveno ve? naklonjenosti kot z razkazovanjem in prikritim "reklamiranjem" svoje usmerjenosti. Ne vem kako bi se namre? po?utili istospolno usmerjeni, ?e bi heteroseksualci imeli tako parado in ragla?ali heteroseksualnost - verjetno bi se vsaj po?utili nelagodno ?e ne ?e kaj drugega pa ?eprav gre za isto zadevo in isti na?in predstavitve svetu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A res... a sem te zmerjal s kretenom in nestrpno govoril ?ez tebe? Dej ?lovek pomiri se in premisli kaj blebeta?. Govoril sem na splo?no in govoril sem o ve?ini (ne o vseh) in nikjer nismem omenjal nobenega DeanKS (a to je dejansko tvoje ime in ne nadimek, ker pravi?, da se ne skriva?) ali kogar koli poimensko. Od kod si potem za?util sovra?tvo do napisanega ve? samo ti.

In ?e te je kej v hla?ah in ?e dejansko prepozna? svoj izpad zmerjanja drugega sogovornika se bo? opravi?il. ?e pa ne pa pa? ne, glej jaz bom ostal na nivoju in se ne bom spu??al v osebno obra?unavanje. ?e enkrat govorimo na splo?no kako vsak vidi stvari bazirane na dejstvih in izku?njah in ne govorimo o dolo?enih osebkih pa ne glede kako je komu ime in kak?en vzdevek ima.

Se pa opro??am ostalim, ni bilo mi?ljeno izzvati take ?ol?ne izpade nekaterih posameznikov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bravo ?estitke... tole je pa res pravi na?in obna?anja in zelo zelo zrelo, moram re?t. Za zgled celemu svetu res. A telefon si mi pa napisal, da bi se dobila pa mal obra?unala s pestmi, al kaj?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Me je dans oseba ? spola toook razpizdla, ker je na vsak na?in svojo slabo voljo sku?ala ?e name prenest. ?e ve?, trdila je celo, da sem jaz vzrok zanjo, kar pa nikakor ne dr?i.  :cheers:

tukaj pa nima? prav... vpra?i katerokoli tu na forumu, da ti razlo?i.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kar se pa ti?e tega, da mora? ornk premislit,..ko si v dolo?eni fazi ?ivljenja,..ima lahko nekaj globok pomen in si prepri?an, da bo? vedno tega mi?ljenja,..ampak nikol ne more? vedt, kako se bo ?ivljenje obrnilo, kako bo? razmi?ljal ?ez 10,15,20 let...

Ma to je to o ?em govorim...

Druga?e pa na tvojo ?eljo odpiram temo http://www.mazda-si.net/topic/12762-tematika-o-istospolnosti-gejih-lezbikah/

p.p.s: Boss ?e vedno ?akam tisto kavo :D

Jaz pa tebe, da mi pove? kdaj ima? cajt. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na ?eljo foruma?ice Allyssa odpiram zelo aktualno temo v tem ?asu. Pa da vas vidim kak?ni so va?i nazori in kaj si mislite o izena?itev istospolnih porok in pravic s heteroseksualnimi.

Ali gre res za otroke kot nekateri prepri?ujejo javnost ali gre za frustracije in lastno ozkousmerjenost in zavrtost.

Torej, da vidim - naj se kre?ejo mnenja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

wtf :rolleyes:

a take dnarje pla?ujete, da vas ?pikajo... sami mazohisti, pa 90% tatujev je grdih in nesmiselnih.

Pred desetletji je bil to razpoznavni znak band, gangov, bad ass bajkerjev saj s o s tem hoteli dokazat, da oni ?ivijo nekje na robu in da niso del splo?ne dru?be. Hja recimo, da je blo to ?e cool, sort off.

Danes ima pa ?e vsak pajac tatoo, da ne govorim o kvazi zvezdnikih in zvezdnicah, ki se ven me?ejo, da bi dokazali kolk so prsmojeni in kolk si neizmerno ?elijo pozornosti in "ob?udovanja".

Danes pa? nisi ve? cool (no ja sej vpra?anje ?e si sploh kdaj bil), sploh ?e trendovsko i??e? samopotrditev z iznaka?enjem telesa (tatooji, pirsing, silikoni, botoks, in druga telesno invazivna dejanja in samopo?kodovanja). Poleg vsega tega pa, ?e nisi vsaj malo previden si lahko nakoplje? ?e te?ave, da zaradi tega celo ne dobi? slu?be ali rata? neza?elen v dolo?enih okoljih.

Predvsem mlaj?i ljudje in tisti z nizko samopodobo se velikokrat zatekajo k nekemu takemu prikazu svojega ega - ve?inom ne zase ampak zaradi drugih, da jih ob?udujejo (?e bi bilo zase bi bili tatooji na najbolj skritih mestih telesa) pri tem pa se v ve?ini na zavedajo, da v ?ivljenju se lahko ob?utki in razmi?ljanja zelo spremenijo in poznam dva primera, ki jima tatooji po ve? kot deset letih kreiranja, grenijo ?ivljenja. En ?e nekaj ?asa lasersko uni?uje svoje remek delo, drugi pa samo trpi, ker nima denarja, da bi se tega znebu.

Vem, da zdele sem si nakopal cel kup jeze na glavo od lastnikov teh umetnin in "umetnin" ampak dokler se ?lovek resno ne vpra?a zakaj in ?emu in da to ni samo golo sledenjem raznoraznim pravljicam v nekih obskurnih TV resni?nostnih ?ovih tipa L.A. Ink, Taatoos After Dark, Inked in podobnim zadevam. In ?e ugotovi? da to nujno rabi? potem se vsaj izprsi in izberi dejansko najbolj?ega pa ?e tudi bo to stalo 1000? in ve?. To je do?ivljenska "nalo?ba" in kot taka naj bo na najvi?jem nivoju.

post-133-0-39562200-1425640875.jpg

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

...dobis etiketo pridnega in vestnega delavce, ki bi dal vse za svojo firmo.... **

**samo v pravljicah in bajkah

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je sicer res samo, ?e bomo pa z vsako stvarjo zadovoljni bo to samo voda na mlin novodobnim izkori??evalcem, ki nam bodo veselo prodajali bu?ke v stilu "bodite veseli, da sploh imate ?iht... oziroma, da vas sploh ?e kej pla?amo... in podobne sramotne izjave "vulgarnih kapitalistov"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Zanimivo razmi?ljanje. Nista mogo?e bumbarja, ker sta javno cesto uporabila za dirkali??e?

Mislim pa, da pri taki hitrosti ni imel ?asa poslu?at, kaj se dogaja okoli njega, ker je imel preve? dela z "vo?njo".

?e bo? ?e enkrat dobro pogledal se niste oplazila zaradi prevelike hitrosti ampak zaradi nepravilnega menjavanja voznih pasov. Reakcija voznika Audija po dotiku je ?isto nerazumljiva saj sploh ni zaviral dokler ni tr?il v zadek tretjega avtomobila. Se pravi 2 sekundi ?asa ni naredil ni? - kaj je po?enjal ves ta ?as od menjave smeri, dotika in karambola je vpra?anje, ki je bolj na mestu - izgleda kot, da je ?ohal jaj?ka ali pa si ?istil u?esa, ker ni ne sli?al, niti videl niti odreagiral. In taki karamboli se dogajajo vsakodnevno ve?inoma pri vo?njah znotraj omejitev - vzroki: telefon (iskanje aparata po ?epih ipd), druge motnje, vtipkavanje destinacije v GPS, gledanje voznih parametrov na BC-ju, iskanje radijske postaje, itd itd.

Tole ni zagovarjanje hitre vo?nje in divjanja ampak tukaj je evidentno da je ?lo za malomarnost. Hitrosti tudi niso bile ne vem kako ekstremne (sploh pri direktnih udele?encih), da bi zdaj situacijo povezovali samo z divjanjem. ?e enkrat, ?e bi bil zbran ne bi pri?lo ne do dotika in ?e manj do naleta v zadek spredaj voze?ega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Kle sta bila oba bumbarja - in ta, ki je zavil (kako ga ni sli?al da je poleg pri odprti strehi mi ni jasno) kot tudi un, ki je prehiteval po desni (?e to po?ne? mora? biti full pozorn na to kaj ti po?nejo vozniki na levi strani).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ehh Katjaa, te razumem sploh pri logiki, da mladim ne pustijo do ?ihta, star?ke bi pa dr?ali na ?ihtu do obnemoglosti. Kje je logika mi ni jasno, ker na koncu je skoraj isto sranje a pla?uje? iz sociale ali iz pokojnine samo je pa bistvena razlika, ker mlad ?lovek poln zanosa in elana bo naredil bistveno ve? kot pa star in naveli?an in utrujen vsega.

Glede dodatnega var?evanje zaradi morebitnih mizernih penzij se je meni kliker premaknil ?e pred davnimi 23 leti tako, da imam samo ?e dve leti in zaklju?im ?etrtstoletno vlaganje v dodatno pokojninsko var?evanje. Nato se bo zadeva samo ?e plemenitila brez vlaganj in projekcija je, da ob upokojitvi bi iz tega naslova dobival okoli 250? mese?no dana?nje vrednosti. Poleg tega imam odprt ?e tretji pokojninski steber, kjer bi moralo tudi kapljati dobrih 100? na mesec. ?e bomo prigurali do penzionov in da bodo le ti na nivoju dana?njih mizernih zneskov bom nekako zgural tudi jesen ?ivljenja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.