Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ja, sem moral ketne nataknit, ker je z letnimi vrtelo vse v prazno. Tko, da to ni hec, ?e pravjo po TTX, da sne?i pol sne?i pa ?etudi smo mislili, da sredi avgusta lahko sne?i po ni?inah le na ju?ni zemeljski polobli.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Marsikaj je res samo tole, da bo? nekoga kaznoval zato, ker se ti malo sprdne in ker je Slo najbolj ubogljiva je pa tud kr neki... nej probajo takole zagrozit Francozom ali pa Nemcem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

pizda jim materna pa tale kur?eva EU

http://www.24ur.com/novice/slovenija/evropska-komisija-zahteva-bankrot-elana.html

A ko so avstrijci in nemci lepo po vrsti pomagali svojim podjetjem pa ni nih?e ni? rekel. Koro?ka ?e vpra?ala ni ali sme dokapitalizirat Hypo - sam naredili so pa konec... nikome ni?ta. Pa njihova lesno predelovalska industrija, ki ima vse mogo?e nekonkuren?ne za??ite od subvencij prevoza lesa naprej. Pa recimo njihovi dimnikarji morajo biti obvezno avstrijski dr?avljani, da dobijo licenco. A pri tem si pa EU lepo zatisne o?i in ?e ne vidi? tega pa? ni.

Mi je tako prekleto ?al, da sem obkro?il za za vstop v to EU pokvarjeno kliko. Res sem jezen, ko ?e po?asi ven lezemo nas probajo na silo nazaj v drek potunkat, banda frdamana. Mi smo pa eni navadni hlapci in ?e bi nas bilo kaj v hla?ah bi rekli ko vas jebe pa naj dajo kazen, ?e si upajo. Itak bo ni?ja kot pa nepotrebni ste?aj firme.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

hehe... zato jih pa kurc gleda. :hudicek:

Ma sej ne vem a je bistvo kolk ti maks vle?e v njihovi bli?ini al je bistvo, da ima? ?im ve?jo pokritost z LTE signalom. Jaz imam v vukojebini imenovani Logatec celo LTE signal - sicer le dve ?rtici od petih ampak deluje in ima tudi soliden DL/UL tako, da sem zadovoljen. ?al Simobil tam ne vle?e spljoh.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Jaz pri Mobitelu LTE se nisem nameril vec kot nekje okoli 50 mbps v downloadu... Pri Si.mobilu pa zadnjic celo nekaj cez 100 mbps v BTCju...

skitched-20140804-200543.jpg

ja ?e pa v BTC-ju - sploh v okolici njihove stavbe, ne bi imeli odli?en signal, potem pa bi jih res en kurc gledal :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prvi? letos poleti sem pognal klimo v bajti - ampak ne za hlajenje temve? za ogrevanje :o

Sicer pa va?en, da bo ?ez vikend 30 stopinj  (15 v soboto in 15 v nedeljo)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Pri 1:34 min je pa policaj skoraj zdrsnil v kamion na ovinku, ker o?itno s 100km/h se ga ni dalo speljat.

Dvomim, da je tole RS-ka, ker na za?etku od 35km/h do 100km/h rabi celih 9 sekund. Tole bi prej rekel, da so TDI-ji al pa policaj ne zna prestavljat.

Pa ne glede policaj gor al pa dol - 150km/h po naselju - ufff. Mi pa nekaj ni jasno al ni imel lu?k in sirene al kaj, ker se je folk nekam pozno ali pa sploh ni odmikal na rob ceste :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsaka zavarovalnica ima vpogled zakaj zavarovanje ni obnovljeno, oziroma vidi da se je preneslo...taka obvestila po?iljajo samo tistim, katere mislijo da so pozabili in nimajo ve? tega VIN zavarovanega. Zakaj nisem dobil od AS ko sem ?el na generali, zakaj nisem dobil od Generali, ko sem ?el na Triglav?

Tole nima ni? s pla?ili, saj nisem pri njih obnovil, od kdaj zamuja? s pla?ilom za nenaro?ene storitve, oziroma kdaj oni izdajo novo zavarovanje brez vednosti naro?nika?

pol majo pa trike, ?eprav bolane... jaz bi jih pa poklical pa povpra?al od kod jim bole?ina pa ?e jim lahko kakorkoli pomagam :hudicek:

Druga? sem pa imel v mislih bolj tisto opcijo, ki so jo ponujali, ?e se ne motim firmam in sp-jem, da se je dalo zavarovati na dalj?e obdobje (seveda nekaj ceneje) in so samo poslali vsako leto ra?un, ki si ga poravnal brez obiska zavarovalnice ali agenta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

danes dobil priporo?eno s povratnico, skorajda grozilno pismo zav. triglav, ker pa? avta nisem pri njih podalj?al.... :ne vem:

Sorry sam tole je pa mal mimo

Tole si pa preve? zares vzel, ker meni se ne zdi ni? grozilnega le obve??ajo te, da v primeru ?kode nisi opravi?en zavarovalnine. Namre? vse pogosteje se dogaja, da folk zamuja s pla?ilom zavarovanja pol se pa pizdijo, ker je pri?lo do nesre?e avto pa ni zavarovan oziroma je zavarovan z "zamudo". Je pa dopis res zelo neoseben in zavarovalno pravni?ko spisan ampak verjetno je bolj? tko kot pa neko sajenje ro?ic in pocukrane litanije.

A je slu?ajno mo?no, da si imel pogodbo in zavarovanje sklenjeno na dalj?e obdobje? Recimo, na ve? let pa si mel dogovorjeno kak?no ni?jo ceno pa te zdaj lovijo na to - ?e si pol je lahko pizdarija, ker te ob neizpolnjevanju pogodbenih obveznosti lahko tudi to?ijo.

Meni gre pa vedno bolj na kuhac Ehjavec keh ?isto v vsaki vladi dela shanje!

kako si lahko tak ... pa on je tau?entkunstler sposoben za ?isto vsako delo in ?isto vsak polo?aj. Vse zna in vse zmore zraven pa ?e tako sladko prefinjeno la?e in manipulira z ljudmi, ki mu vedno in vedno znova nasedejo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.