Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Totalno svetovno dobre volje sem. :party0035::party0035::party0035:

@Feri - ti ima? tiste prvo?olske letake, ki niso vredni tega imena. Moramo ti v kratkim priskrbet letake, ki sta jih zrisala Palovi? in Kr?e (hvala obema, ker dobro izgledajo). Ti letaki so do?iveli "premiero" na sobotnem dogodku v Celju, kjer jih je Zazo-va bolj?a polovica veselo delila okrog. :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj za obrambo pred norimi vozniki
Napisano

Fantje, tudi ?e ima? neko "preklo" v avtu, jo je potrebno znat uporabit (pustmo to, da si mora? upat in ne zmrznit v dani situaciji). Pred leti ko sem ?e malo treniral razne pretepa?ke varjante, sem poskusil s cca. 1m dolgo palico napasti kolega, ki je pa zelo ve?? v teh zadevah (boks, savate, tajski boks, krav maga, sistema, itd., skratka res obvlada? in ne nek lokalni trenirkarćek). :D

No lahko povem, da ga s palico nisem niti enkrat zadel ali udaril, pa re?mo da nisem totalni levak na tem podro?ju. :cheers:

Samo toliko v razmislek, sicer pa mirno in se ne pustit sprovocirat, pravijo da pametnej?i odneha. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

za 50 ? kupim kala?inko, pa naj se samo pojavi. Ja, jaz bom v zaporu, on bo pa mrtev...

Moja stara mat pravi, da se nobena ?upa ne poje tako vro?a kot se skuha. :D

?koda ?ivcev, jaz sem iz de?urnega "hupatorja" postal ?e skoraj flegmatik v prometu. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Chelsea bo par dni absolutni nogometni vladar Evrope, kaj tak?nega se verjetno ?e ni zgodilo. :cheers::notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Gustav - pejdi k Pelku, majko mila, ta ti bo u?timal kot se spodobi. :prstgor:

Jaz pa kiham tko ene trikrat na sekundo. <_<:ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hmm, hmmm ... kaj pa obratno? :hudicek:

Glede na to, da je najbolj?a profesionalna plavalka na?e dr?ave, ne vem kolk ji ostane cajta, ko minejo treningi. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Politike raj?i ne bom komentiral. <_<

?e je kdo gledal dana?nji PREVERJENO oz. je na teko?em s problematiko Medijskih toplic, se pravi ve za kaj gre. :D

Lahko re?em, da totalno podpiram idejo doma?inov, ki so prevzeli pobudo in bodo olep?ali (ponovno o?ivili) svoj kraj. :notworth:

Z veseljem se grem potem (spet) kdaj v Izlake kopat. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Gospod Zmaj, ti se samo z mano dru?i pa ti bomo hitro kero zrihtali :harhar::cheers:

Sicer ne sodim ravno med tiste mo?ke, ki so imeli v celem ?ivljenju 5 ?ensk, ampak ?e ma? kej "pametnega" sem takoj za. :cheers:

P.S. - lahko pa kak?no lokalno ?urko v Bohinju organizira?, kot sva ?e zadnji? govorla - malo kopanja, ro?tilj, kak?en ?port, itd. :party0035:

P.S.2 - ?koda da nisi ?lan ARAG (predvidevam da bi bil danes bolj?e volje, kar se :policaj: ti?e). :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni problema, ?e si njeno ?tevilko zbrisal iz tel. imenika. Saj jo itak zna? na pamet...

Ne ravno, ker mi ni bila neka femme fatale. :cheers::jezicek:

Fajsula je bila legendarna oseba oz. zgodba, od takrat naprej sem prevzel besedo PORO?AJ. :zvizga::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.