Skoči na vsebino
Volitve 2012
Napisano

ah ne trenirkarji so tokrat Pahorja volili...

Dejansko smo ga, bil sem namre? v trenirki, ker sem ?el direkt z voli??a pol v na?e terme - Snovik. :D:jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, sej ?e ne bi bila cela polepljena "mazda klub" bi jo ?e kdo resno jemal. :jezicek:

U?eri smo mal testiral Terme Snovik, ?e vse ?tima z na?im popustom pri vstopnici in je O.K. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Ker Klobu?ari? ne bo ?el na volitve in jih bo druga?e pre?ivel - alla :vino: , me zanima kaj ostali napovedujete?

Zadnje ankete baje ka?ejo 75% za meni ljub?ega kandidata. Ampak ankete se pogosto motijo (zadnje dvakrat so se konkretno zmotili). :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vse tko kaze da bom sluzbo zgubu...tok da totalna tema ! jebena kriza ubila celo fermo...in vse se je zacel zarad gradbenih baronov...da jim j?$#% mater p00&$&no...v pufih pa takih da ni 2x za rect da bo mazda sla od doma...jebeni petek tko bo tut vikend... <_<

@Jo?t, ti si tok pozitivna oseba, da ti res privo??im neki bolj?ega, pa mislim da bo? tudi hitro na?el kej takega, glavo gor.

@Grega, teb pa ?elim v 2013, da biznis orng zalaufa in se bankirjem zahvali? z nasmehom na obrazu ter pomaha? "Aufwiedersehen" , po mo?nosti iz ene ultrapi?kohvatne Bend?ole :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bomo vidli kaj bo, Pelko je reku, da ima ?e par bodo?ih ?lanov totalno neu?akanih in da vsko?ijo za 2013. :bravo:

Skratka te?ko nam bo kdo o?ital, da se ne trudimo za ta na? klub in to vsak na svoj na?in. :vesel:

P.S. - ravnokar se po g-mailu menim za dodatne ugodnosti za ?lane. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je bil en super dan, tudi kar se Mazda kluba ti?e;

1. podpisal sem pogodbo z na?im prvim uradnim MAZDA servisom (ve? naj pove logotip z na?e majice)

2. dobili smo 2 nova ?lana (57 in 58), to pa sta Wildcat in g. ?efe Skorn?ek. :jupiii:

Sem prov vesel! :prstgor:

post-185-1354214612_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Bom tudi ?e jest po?akal, tale Mobitelova akcija je tudi zanimiva....men je vseen kje sem, samo da je ceneje in da je omre?je zanesljivo. Trenutno imam M ZATE, ker mi je avgusta zaradi moje MLADOSTI :) potekel Orto v nulo. ?e Simobil kej pamtnega ven rukne takoj zamenjam, mi je v?e? tudi zato ker si na netu spremenim paket in je to to....telefonov ne rabim tako da konc z vezavam. ....a je pri BOBU popolnoma isto omre?je,ista pokritost al so kak?ne cake kje?? Vem da je to Simobilovo vse skupaj....ker cena mi res ne gre v glavo, nekaj tudi v tujini vsak mesec porabim pogovorov in sms-ov, kar bi me pri bobu verjetno ornk vsekal.

Sem kar semle prilepu, da ne bo Loj-zi kej hud da mu temo smetimo, to je namre? dovoljeno le njemu samemu. :cheers:

@Bill - glede starosti pa verjetno ni nobenih omejitev? Pred leti mi je bil na ko?o pisan paket ORTO, ki pa sem ga "prerasel" oz. se preve? postaral. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.