Spletna trgovina s široko ponudbo ročnega in električnega orodja. Orodje nas zabava. Smo profesionalci in vam bomo svetovali pri izbiri...
mislim,da so čehi al nekaj takega...isto kot baumarkteu.....
Največ na Amazonu in Shoppsteru...res Shoppster me vedno znova preseneča...kdaj imajo take cene,da sam pobuljiš
Lih kar sem šel iskati stojalo za Makito 9404...dobil za 61,9€...nikjer ga ne dobiš za ta cvenk...pogosto je celo orng čez 100€...Made in Japan seveda😃
Povše-ta tudi moram pohvaliti-res TOP.
In ne prodajajo le Makito,kot se zdi na prvi pogled,ko odpreš njihovo prvo stran.
Sem pri njih kupil tračno žago Metabo BAS 318 Precision WNB, vrtalni vijačnik BS 18 LT BL SE in najbrž še kaj🙄...pa se ne spomnim😅
Za moje pojme pa je povšetu največji konkurent Vsegrad
VSEGRAD TRGOVINA IN STORITVE D.O.O. prevozi, izvajalska dela, strešna kritina Bramac, fitofarmacevtska sredstva, avtodvigala, xps...
Tudi odlična slovenska spletna trgovina za orodje...je pri njih moja denarnica tudi večkrat trpela🥺😄
Za dodatno poremo zna včasih celo Conrad Electronic presenetiti...npr veliko specialnih odsesovalnih nastavkov in drsnih plošč za nadrezkarje sem tam naročil...če ni bilo na Amazonu,pa pri Conradu,k drugje in pri naših še cca. pol leta od uvedbe ni bilo nikjer za naročiti...pač specifika...
Pri tem gotools sem zadnjič hotel naročiti makita škarje za živo mejo in makita puhalnik.
Pa se je poštnina iz 20 EUR spremenila na 40 EUR.
Toliko pa res ne bom dal za poštnino in sem vse skupaj nabavil pri tuul.zone (tudi DE) za 30 EUR manj.
LP
jaz sem nazadnje naročil bosch orodje pri povšetu iz velenja, je pooblaščen tudi za makito, od ene 6 ponudb v slo mi je dal najboljšo in dostavo v 5 dnevih, orodje lepo zaprto v škatlah res 10/10 priporočam, napiši mu direkt na email serijske pa se dogovorita
reportaža za vse ljubitelje seveda pride takoj ko zalaufam flexo, bo pa še mal trajal, ker sem na bolniški
Studiram da bi letos probal klimo uporabiti za gretje. Imam jo v drugem nadstropju, vecino casa sem v prvem nadstropju. Topel zrak se dviga, zato pozicija ni najbolj optimalna.
Vseeno bi probal, vsaj en mesec ali dva.
Kako imate vi nastavljeno, ves cas dela, na kaksni temperaturi, kaksna hitrost ventilatorja? In seveda, kaksen strosek pricakovati? Grel bi na 22 ali 23.
tole ne bo šlo čez, ker sem že sam sprobal; preprosto bo gor savna, spodi pa tudi do 3 stopinje manj, fizike nemoraš pretentan
če pa vseeno želiš probat, najraje nastavi na 22 in pusti skos na 22, tudi ko te ni doma
realno bo šlo okol 25 eur če bo skos laufala po mojih izkušnjah (malo več bo porabila kot pri hlajenju)
aja pa rože bodo pocrkale, ker res dobro cuza vlago
Menda se pri teh sporočilih ne da ugasnit ali karkoli nastavljat… Le za sporočila z nižjo prioriteto… Tudi če v telefonu ni vstavljene SIM kartice, bo menda telefon piskal… če je prižgan… Torej pomaga samo, da ga ugasneš nekaj minut pred 12-o in spet prižgeš nekaj minut kasneje…
Ampak toliko panike zaradi enega sporočila…
Wau, tole je pa kr zanimiv - seprav je telefon skos skonektan na najbližjo bazno postajo, tudi če nima sim? Je to logično?
Sem pa ravno gledal dexterja drugo sezono zadnjič in se tist model odloči vzet baterijo iz telefona da gre lahko preko meje - pa so takrat tudi ljudje pizdakali, ko so integrirali baterije v telefone. A zdaj sploh še obstaja telefon, ki lahko na hitro vzameš vn baterijo?
Mam 5900x in se mi ne splača menjat za x3d. Sploh, ker občasno urejam kake video posnetke za lastno uporabo. Če bi menjal za x3d bi bilo par procentov razlike pri kaki igri. Pa še to je odvisno od špila. Proc sem dobil takoj ko je prišel na trg in o x3d ni blo ne duha ne sluha :).
Za igre je x3d brez konkurence, res na big uw screensih je petarda
Enega mojstra (bagerista) poslal v 3 Pisane Marjetice, stalno neko dogovarjanje, pa da se slišiva v torek, pa da se slišiva v četrtek, pa dajva se slišat v ponedeljek in kasneje se na ta njegov PONEDELJEK niti ne odziva več na telefonske klice in sms-je. Mah res fuk adio pamet, a je tok težko rečt; ne utegnem, ne želim, nočem, ne bom ... ?
Ah te privatniki... sem neke papirje rabil, pa vprašam človeka kdaj jih lahko pričakujem.
"V nedeljo zvečer". OK KUL!
Pride ponedeljek, nič, pride torek, nič,... pišem... "ja evo bo do četrtka".
Jaz te vprašam KDAJ... lahko rečeš čez 14 dni, samo povej da se lahko zanesem nate
Saj ti nisem dal jaz roka v nedeljo, sam si ga zbral.
Pa tudi pri zdravnikih je že isto, sem se v sredo naročil za čet ob 12:20, pa so me klicali 11:45 če lahko pridem ob 17:00, ker zdravnice ni.
Jah, čudni časi res, kaj šele da bi JAZ izbral termin...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vsegrad velikokrat zavijemo po marsikaj ker je lokalna trgovina, vse pohvale res, imajo svašta
pa tudi na mašinca.si sem že naročal, sploh tele potrošne stvari (za brusilko, sabljasto žago) sedaj + bosch prodeals akcija velja
also po pošti je prispel bosch pulover za nagrado, paše kot ulit, zaenkrat sproban samo za sprehode
Povezava za deljenje
Deli na druge strani