Skoči na vsebino
Kako snemati glasbo iz interneta
Napisano

Pomoje najbolse da prvo poves kak PC mas...(da se vidi moznosti), pa seveda kaksno linijo mas: Isdn,adsl....?

Jaz mam doma adsl pa radio poslisam direkt z interneta(lahko na internetni strani radija..oz v winampu mas moznost poiskar radiote z interneta) Da bi pa snemal radio oddaje na cd...je pa malo prevec zamudno..saj bos moral prvo celo oddajo poslusat(real time...) in se kar zavlece. Zanimiv je program Juice...ki pa omogoca pobiranje starih radijskih oddaj n adolocenih straneh...

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lipi in segi!
Napisano

Tudi tebi segi vse naj naj :bravo:

trenutno...mi pa mazdica pociva...je mel mlajsi brat eno majhno nesreco....sprednji odbijac...

No po novem letu bo ze kot nova:)

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Pa se jaz povem svoje mnenje:

Pizzeria Ljubljana: Mirje, Kaval SUPER

Fokulus ni prebavljiv(vsaj kar sem na bone jedel)

?evap?i?i, pleskavica Ljubljana: Pod Ro?nikom, Haramba?a,Ajda

Kar pa se primorske ti?e... VABLJENI ...SO ODPRLE OSMICE:) tako da ?e kdo ?e ni bil v OSMICI naj ?im prej gre...dobra hrana se bol?a zabava...pa cena tudi :bravo:

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sunnygirl
Napisano

:mi pijemoo: vse najbolse za te vse najbolse draga..............

Zdej pa je treba cel forum povabit na :pepsi:

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

No pr 100 je treba verjetno menjat jermen + natezovalc, potrosni filtri... in olje. al se kaj ? Samo mislim da se samo z jermenom in natezovalcem pocasi blizam tej cifri ce racunas se da ma mehanik uro nekje po 4000sit.

Nadaljujemo jutri...bom pogledu zdej film... POzdrav in lahko noc vsem

LP,Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Ko sta bila na trgu ?e modela Sony H1 in Canon S2, je bil sonijev model malenkost boljsi tako po zmogljivostih kot tudi na?inu uporabe(manulal nastavitve...). Ker pa je bila razlika tako majhna glede na kvaliteto slike je bila izbira samo stvar oblike, in priro?nosti tipk ter funkcij. Malo si preberi na : dpreview . Najbolse pa je it v trgovino in oba prijet v roke da vidis kaj ti bolj ustreza...saj kaj ti bo aparat ki ga nemores vredu drzat v rokah:)

Tokrat zmaga Canon... moje mnenje.

LP, Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.