Jst imam ooni pečico in ja, spečena je v dobri minuti...štejem si do 15 (15 sekund) in jo malo rotiram...smo se tud razvadli..
Kupil sem pečicora ravno zaradi tega, ker mi je bil Verace tako dober...oni so bili eni prvih v LJ...in pol ko sem se selil iz LJ nazaj na rodno grudo, mi je blo predaleč...delal testo, v domači pečici ni bilo ustrezne temperature...pol na ploščo in webra, sam isto ni blo ustrezno...z ooni pečico sem prišel do željenega rezultata..
Včeraj sem bil v kopru v teli: https://gostilnicacaprese.si/ - cene še nekako normalne, sam moram rečt da sem pričakoval mal več...je pa res da vsaj obležala ni..
A lahko nekdo označi sekiro na sliki?
Če to pomeni, da bodo dobički ostajali v sistemu, je sigurno boljše kot zdej, ko so si s tem kapitalom privat klinike delali? Ali ne?
Ja, samo niso propadli zaradi zavarovanja ljudi Je blo dosti investicijske note/finančnih mahinacij zraven...ko si enkrat prepožrešen...
To ne drži več, so morali zaradi pokritosti se dogovoriti še z nekom. Tako je zadnji dve tekmi poleg Telemachovega Sport Kluba vzporedno prenašal tudi Šport TV, ki je precej širše dostopen. Pri Telekomu je že v osnovni shemi, pri ostalih operaterjih ga ni samo v osnovni, v vseh ostalih paketih naprej pa je.
Kako je s stroski, ce imas pisana dva avtomobila na eno osebo? A je karkoli drugace kot ce je en na enega? Kolega je v tujini sluzbeno precej in bi napisal ze drugi avto na zeno...casovna stiska..a je kjerkoli kaj drazje? Kak davek?
RazširiMedicina oz farmacija nas ne potrebuje zdrave, ampak obratno.
Zakaj se potem življenska doba daljša, če nas tako zastrupljajo?
Pričakovana življenjska doba - Wikipedija, prosta enciklopedija
V slovenski banki imaš zajamčeno vlogo do 100.000 eur. Kar je v teh okvirih ne moreš ostat brez.
Credit Suisse je investicijska banka in je čist nekaj drugega kot so te naše banke. To je mahinacij polno, mi je žal da se rešuje, naj propade že...
Kripto je volatilen, si je dobro vnaprej postavit cilje kaj in kako in meje. Ker ko začne plavat sem in tja se hitro s čustvi odločajo ljudje.
Zlato/srebro odvisno kje misliš kupit, majo kar fejst marže, bi rekel da se ne izplača razen če imaš res neke hude zaloge denarja in bi jih rad dolgoročno držal.
Kupi zemljo/parcelo, to ne bo nikol ceneje, prostora je sam tolko kot ga imamo..delč najbolj zihr
Pejte raj na en sladoled:
Kakšna čokolada, vanilja ali jagoda - raje pokusite sladoled iz čričkov
tole temo pa pustite že umret no
RazširiA to resno? Namenoma, ali po nesreči?
😃
Ponesreči.
"ojoj. JA KAKO JE PA TO PAKIRANO?!?!"
Smo se morali trije okol za glavo prijet, da je nehala zlivat jezo na "nesposobneže, ki so to pakirali"
Je bilo zgoraj in spodaj označeno, kje naj bi se lotil odpiranja...ona je šla praktično po sredini.
Kot je reku Boss, instant brezžična..
Razširi
Mam sodelavko ki bi naredila točno to...
Mesec nazaj je zahtevala novo miš v službi, ker stara ni več delala ustrezno...je dobila novo in pri odpiranju odstrigla kabel stran...zarezala povsem pri miši zraven...embalaža je bila prozorna..
RazširiNa višini 2600 m smo plačali hamburger+, pomfrit 8€.,štrudel 5€,4 dcl pive 4 €.
Kje pa?
Si delam mal mape za v prihodnje, sem že na smučarskem forumu bral podobne poste, cene so res od do...tole je poceni za Dolomite, zato me zanima. Pač da se ne vozim od koče do koče in gledam cene, ampak da se že namensko nekje ustavim/planiram pot..
Popravljeno od SeekK
Boš še parkrat nalimal in bo še mene začelo motit
Mi ni moteče sicer, pa sem se vozil tudi s Teslo, ki ima to res na big screen s super resolucijo...
To mi je čist za mimogrede pogledat, se na ta ekran ne fokusiram, ko grem vozim rikverc ali parkiram itak oči plešejo naokoli na vse strani, tudi na ekran ampak mi je to tako kratek trenutek da mi resolucija ni moteča in so mi informacije povsem zadostne.
Ubistvu mi je všeč da ni ekran prevelik, mi je lepši izgled armature s tem..
Pivovarna Pelicon: Slovensko kraft pivo izjemne kakovosti
Jaz vsake tolko naberem različne da nafilam karton in naročim, dostikrat počakam da imajo kako akcijo, za poštnino npr.
Popravljeno od SeekK
Verjetno meni najljubši pir. Če bi si mogu enega izbrat do konca lajfa, bi bil verjetno ta..
RazširiMi smo spet rezervirali Brač 14 dni po 65€ za stare stranke. Je pa to dvosobni apartma z dvojno teraso, klimo, pomivalni, pralni,….
je pa res, da ni pogleda na morje in do najbližje plaže je 300 metrov. A enostavno mi je tam všeč in se vedno znova rada vračava tej že 27 let.
Kje pa na braču?
Mi smo bli prvič 1988
Hvala, dosti bolj jasno. Berem razne članke okoli tega, samo se redko spustijo v detajle. In zagovorniki in nasprotniki...
Razširi
Pa moja in še stvar kakšnih 800.000 gospodinjstev, ker to razliko plačujemo. To pa delamo zato, ker so predpisi nam v škodo in ker v resnici trg ne deluje, ker ga je že zdavnaj uničila "zelena" EU politika.
Če ti povem, da v določenih urah poleti večje elektrarne celo plačujejo (recimo 100€/MWh), da lahko v omrežje oddajajo elektriko. Tebi pa se jo istočasno plačuje. Skrajno nepravično in škodljivo.
http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO8236
RazširiŠenkaval si jo poleti, ko je bila elektrika po 50 €/MWh, večino pa porabil iz omrežja sedaj, ko je po 300€/MWh in je od tvoje elektrarne bolj revščina (danes z elektrarno verjetno nisi pokril niti 20% svoje dnevne porabe). Nisem ti fouš in nisi nič kriv, ampak sistem je nepošten.
Poznam človeka, ki je pred cca. 10-timi leti zafrknil in sedaj plačujemo in bomo še plačevali, ker se tista napaka želi popraviti s temi nekoristnimi sončnicami. Sem iz stare šole in še zaenkrat ne morem verjet v tole zeleno transformacijo. Če bi bila tako uspešna, ne bi rabili nove nuklearne elektrarne, ki nas bo stala recimo 10 MRD in je za Slovenijo v tem trenutku edina pametna rešitev, poleg tega, da začnemo z električno energijo bolj varčevati. Sončnice so bolj za okras in v škodo elektroenergetskemu sistemu.
Se ti zdi to res taka težava, glede na to kako malo je sončnih postavljenih in kako malo jih sploh sistem omogoča..ravno danes sem zasledil en članek kjer navajajo te številke,
"Sončne elektrarne so skupaj proizvedle 452,9 GWh električne energije, kar predstavlja 3,5 odstotka vse v Sloveniji proizvedene električne energije, pri čemer ni upoštevan hrvaški delež NEK."
V omrežje jih je bilo priklopljenih nekih 12.000, za 25.000 je izdanih dovoljenj, se pa zdej že množično zavrača. Zdej kako vsi drugi plačujejo zaradi teh, se mi zdi pljunek v morje napram ostalim težavam za povišanje cen.
Pri 15 stopinjah januarja se zasnežena kolona sliši kot mokre sanje...nažalost 😕
Bi znale kake limuzine obstat, predvsem pri izkoristku in podaljševanju dosega, ko se govori o elektriki...
Npr. tanov Hyunadi Ioniq 6 (limzuina) bo imel v primerjavi z Ioniq 5 (SUV) ob enaki bateriji 100km več dosega , cca 600 proti cca 500. Govorimo na papirju, realno imata oba manj...
Hyundai ioniq 6 ima količnik upora 0,21
Marketing in ni neki al je dejansko ok?
Napisano
Jah tu pri picah trčita zdej dva svetova, ne silim nikomur nič, sam pač če hočeš napoletano mora bit tako visoka temperatura in takšna priprava...eni imajo radi, eni ne, a ni super da je možnost izbire
Pa z veseljem pojem tudi klasično obloženo pico...če naročim dostavo kdaj doma, itak nimam izbire...plus to da za dostavo napoletane itak niso najbolj primerne, to je treba "takoj" zaužit..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani