Teh je tudi čedalje več, samo v resnici so samo razredčeni z vodo in kemijskimi nadomestki in imajo od 0.5 do 5 % alkohola, prava piva pa imajo tudi do 10%.
Pa smo spet tam : vse je danes samo marketing in politika.
Ni ga čez pravo pivo in staro legendarno kulturo pitja.
Će pa si ga nemoreš privoščiti pa dobiš Uni(on) in Laško na Kraljih ulice.
Legendarni in žal pokojni Kralj Tone ga je vedno imel pri sebi in sva zmeraj enega cuknila v kolikor sem šel mimo
Ne skrbi, Kingstoni in njihov Dare obvladajo zadevo in so kos vsem časom in na tekočem.
Tapravi idrčani vedo kako se zadeve lotiti.
Sva bila enkrat na pivu in šnopcu pa nisva vedela kako priti iz Ljubljane oziroma današnjega Zokilanda v Idrijo ; jaz sem ga pospremil do Avrigotovega perona za to smer, jaz sem pa sem vsedel v takratno Rondo in tudi nevem kako sem prispel iz Centra do Biotehnične fakultete.
Pa takrat še niso nizozemci imeli Uniona in Laškega, ampak sta bila ločena in še taprava pirčka. Pa šnopčk je bil taprav ljubljančan, ne pa današnja scavnica od Zokilanda.
Pivovarna Zajc, Cerkno. 1.420 všečkov · O tem govori 79 oseb · 24 oseb je bilo tu. Nova kraft pivovarna na Idrijsko-Cerkljanskem. Minister za zdravje opozarja: "Prekomerno pitje alkohola škoduje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Škoda ker jih ne delajo več.
Ampak povem ti pa lahko edino to
Povezava za deljenje
Deli na druge strani