Skoči na vsebino
Koga volit
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Eh...pol je pa sploh brez veze,da kaj pišeš...saj "vsi vemo", kako je pri Kučanu in njegovih medijih z resnico,a ne?!

Pa mislim, da si ti isti. 

Kaj ne pride iz tvoje strani, ni verodostojno.

Jebat ga. Temo zapret do naslednjih volitev, ker se boste zarad politike spokregali in zapustili forum. 

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 29 minutami je Z M A J napisal:
WWW.24UR.COM

Ameriški predsednik Donald Trump je zaprosil kongres za 152 milijonov dolarjev (130 milijonov evrov), da bi začeli obnovo znamenitega zapora Alcatraz. Trump želi s tem nadaljevati uresničitev svoje vizije, da bi...

Razen turistične glavne zgradbe, res ostalo propada. Bi lahko obnovili. 😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Booster
Napisano
pred 35 minutami je DonFelipe napisal:

Si na strani Gabrove in Goloba oziroma LGBT in vegan?

Potem nisi pravi slovan.

Kaj ima tu Gabrova, Golob in slovani?

Jutri je post, ker je Veliki petek. In ja, sem kristjan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 57 minutami je Z M A J napisal:

Datuma in je bilo vse OK :) 

Si ziher, da ni to danes "spomin na 1. APRIL" in ga boš še 14 dni rihtal po tihem v ozadju?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je nHear napisal:

Mene najbolj moti, da ne moreš intuitivno najdit ročke za klimo, radio ipd med vožnjo, pri teh 100 inčnih tvjih pa moraš vedno iz ceste gledat na ekran da res veš kaj klikaš.

Radio edino še gre. Je vse na volanu.

En izmed redkih fizičnih gumbom je celo glasnost radia.

Mi je i20n tu top. Ta glavno so še vedno gumbi pod Touch škatlo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Focus na servisu. Tesnijo "shift column", ker je menjalnik zgoraj začel mastiti. Znana hiba prejšnjega modela na ST mašinah. Ne vem kak sem jaz to fasal.

Spredaj pridejo Textar ploščice.

Jaz pa se ta čas vozim s sposojeno igračko:

20260401_192544.jpg

Obrnil sem celo cifre:

20260401_173507.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 32 minutami je sportman333 napisal:

v takih primerih do zavarovalnice samo preko pravnikov/odvetnikov, sicer te kot "navadnega" človeka odkantajo z recitacijo vseh takih in onakih členov in da si vsega skorajda ti kriv, da ti nič ne pripada....ko dobijo uradni dopis in štempiljko s strani odvetnika potem je malo drugače, ker morajo to potem malo bolj resno proučiti....zato pa imajo milijonske dobičke....(v mojem primeru, sicer se ne spomnim več natančno številk, ampak mislim da mi je odvetnik vzel 500€, cca 8% kar sem dobil od zav.....s tem da je njemu to verjetno vzelo par ur dela ker ima take case že pripravljene, samo podatke je povzel.....in sva bila na koncu oba zadovoljna)....je bilo pa to 10 let nazaj...

Ma ja.

Tudi fizično osebo resno jemljejo, ko se začne enkrat sklicevati na zakon in na zakonske roke.

Samo je to za laika izredno težko, ker en kiks in vse pade.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Slivka napisal:

Zdaj ugotavljam, da je tega veliko več, kot sem si sploh predstavljal. In če človek ne ve, po čem vprašati, so na zavarovalnici toliko bolj veseli...

Za to pa smo tu gor.

Ko je vse ok se zafrkavamo in podje...., ko je potrebna pomoč, pa se tu dobijo top nasveti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano (urejeno)

Nimam izkušenj s tem. Kliči na policijo in vprašaj. Povej stanje, povej, da te samo zanima informacija kje pridobit kopijo zapisnika. Če boš prijazen, bojo menda že povedali kako in kaj.

Samo totalko ti bo izplačala njegova zavarovalnica, ne tvoja. Tako da trenutno še ne moreš rečt, da ti 500€ ponujajo.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 7 minutami je Slivka napisal:

Ker oni so ocenili, da je avto vreden 1.000€, da je razbitina vredna 500€ in mi ponujajo 500€ odškodnine.

Katera zavarovalnica.

Po navadi so izplačevali 80% Eurotax-a. Če si se pritožil, si lahko kaj več dobil.

Za poškodbe, pa preberi točno kaj nudi AO, ki je zakonsko obvezna. Vem da AO+ krije poškodbe povzročitelja voznika, tako da bi lahko AO krila ponesrečenca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Slivka napisal:

Ja, dobre želje bodo pa potrebne. Hčerko so danes iz bolnice Šempeter z rešilcem odpeljali na torokalno kirurgijo v UKC. Baje zadeva ni življenjsko nevarna, če je pravočasno odkrita in sanirana. No, in pri hčerki so pravočasno odkrili in baje da je za njih to zmerno do pretežno rutinska operacija...

Se podpišem tudi jaz pod dobre želje. Upam da bo vse b.p. in bo ostala samo prigoda v njenem življenju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 21 urami je Boss napisal:

Dej ne govor, ker gre moj bicikel na servis v ponedeljek in mam občutek, da bo dražji servis k za avto.

Samo če sem prav razumel je on imel kolo na servisu, ti pa boš dal pony express na servis?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Pa pazi.

Ker jaz na svojem gonim večinoma v breg, sem moral hkrati s piramido še menjati tamali zobnik na gonilki.

Na srečo imam dovolj dobro robo, da se ga je dalo dobit. 

Če ti stara zdaj preskakuje, bi nova že zdavnaj. Ker stara je sedla v zbrušene utore.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 11 minutami je Z M A J napisal:

npr. v smislu, da je veriga toliko raztegnjena, da je pokavsala že tudi zobnike

3-4 verige, če so menjane do 0.7 mm po Uniorjevem ključu, pa je piramida fuč.

Če pa peteraš pa res grd ob prvi ketni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 32 minutami je Boss napisal:

Tole je blo kot zona somraka, da ste nekateri sploh pomislili, da je AUDI cenejši od Škode. 😂🤣😅

Saj SuperB ni rang A5 ampak A6 in tam so cene še bolj divje. Lahko pa na A5 dobiš verjetno dosti več popusta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas je tak 2-3 leti nazaj rastlinjak preskočil 2m visoko živo mejo in letel po cesti ca. 100m.

Tam ga je nekdo vlovil in odvlekel v stransko ulico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo mnenje človeka, ki ne mara VAG koncerna.

Quatro je top. Nora zadeva, ni podkrmarjenja. No to vidiš, če ga teraš.

Problem je cena, sem včeraj konfigurator obrnil, pa pridem s karavanom in brez hibrida na 65k€

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Očala rabiš.

6 pred njimi, 1 na viaduktu, 2 na vož ji z desne do viaktukta in levo od viadukta, 3 na kontra špuri.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 7 urami je Slivka napisal:

Meni je boljše, da mi od prihoda domov do sončnega zahoda ostane čim več ur.

Jaz imam tudi drsni prihod in delam nadure zjutraj, ker pač želim več od dneva.

Ura naj bo, kot je bila v času Celjakih grofov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Ma te politične debate so mi škatljive, ker jih kdo vzame preveč osebno.

Niso to mehurjastni blatniki na CX30.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.