Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 5 minutami je Jest napisal:

v ZVEM dobim izvid ze medtem, ko mi še teče zdravilo v žilo… Po pošti pa ta izvid potem pride čez ene 14 dni ;) 

Samo tam ni fizično podpisan. S tem nisi moje teze ovrgel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V nastavitve na profilu si vpiši, da ga prosiš, da piše preverjena dejstva, da če kaj domneva ali sklepa, da to enoznačno označi nad odstavkom. Prav tako, če si že kaj izmisli, more tudi to označit.

Je takoj svet dosti lepši.

Ampak ja, za tako iskanje 100% google.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki. :nevem:

20260310_062100.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Ja, to sem že bral na reviewih. In je sicer res. Ampak sej toliko razlike med tema modeloma spet ni?

Odvisno kaki "lakl" si.

Če razumeš kaj štajersko. Mogoče je tu sinonim hrust.

Meni je 47 genau, 51 pa širša kot zapestje.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

n ko se že omenja službena vozila: pri nas smo dobili novo Kio cee'd z litrskim trivaljnim ... ...

Kaj pa je tu narobe.

Ok, verjetno kot pri 1.0 Fordu. Kosilnica zvok in drugačna odzivnost...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Brez zamere, avti so dobri, problem je samo ta negativna aura, ki je okol BMW-jev pač najbolj izrazita. Nekateri lastniki se pa prav trudijo, da jo še dodatno nižajo.

Kolegu se je BMW od sile kvaril, ker je redno blinkerje dajal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano (urejeno)
pred 12 urami je Z M A J napisal:

Pomoje je še vedno BOB najcenejši in pa dejansko sem zadovoljen z njim, pretekli petek se je prvič zgodilo karkoli neprijetnega :) 

Težava je s paketi izven EU in da MMS-je računa, niso v paketih.

Ok. Prenos lahko rešiš s Revolut eSIM, je ugodn. Jaz ga bom sprobal v kratkem in to zastojn s točkami zvestobe.

Pred 9€/mesec za srednji paket na A1, sem bil na HOT-u. Je podobno ugodn kot BOB.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

Krogca res nisem narisal. Moji predniki, še v času Habsburške monarhije, so risali križce. Nato je prišla Avstro-Ogrska in Marija Terezija in v naše kraje prinesla krompir in razsvetljenstvo. Moram priznati, da krompir se je dobro prijel...

Kakorkoli, tu je emajl, ki sem ga poslal:

Predstavitev1.jpg

S temi podatki vsak kmet, tudi če je s hribu doma, najde, kje bi to bilo. 

Greš na Google, vtipkaš PISO, odpre se ti Prostorski informacijski sistem občin. Čepovan spada v občino Nova Gorica, v emajlu piše, da je katastrska občina Lokovec in tudi številka parcele piše. Pa si lahko poiščeš, kje je to in kako se do te parcele pride. Ko si pa enkrat na tej parceli, pa slediš kablom in slej ko prej prideš do tja, kjer so kabli meter in pol nad tlemi. Pa si tam - brez križcev in krogcev.

Ampak to samo, če si kmet an s hribu doma...

Pa veš kolko stane ekipa na uro.

Moral je prit preverit, če jih farbaš in kolko je nujna sanacija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 1 uro je SeekK napisal:

Je pa res da je zraven povezan tud internet in TV. Praktično selim na dve leti zaradi interneta in TV in je bila taka akcija za telefone zraven..

Sem specialec glede TVja.

Želim imeti Conax kartico in to podpira samo lokalna kablska.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 48 minutami je Slivka napisal:

Po večini je vedno tako, da je vse kvalitetno, hitro in poceni - ampak vedno lahko vzameš samo dvoje.

Če je hitro in poceni, ni kvalitetno.

Če je hitro in kvalitetno, ni poceni.

Če je kvalitetno in poceni, ni hitro.

Tudi tu je tako: če je omrežje kvalitetno in stabilno, ni poceni (Telekom).

Če je poceni, dela, kakor dela...

Da bi bil pa kak operater kvaliteten, stabilen in poceni - rad bi zvedel, da grem še jaz tja...

Ma daj. Žlahta sredi mesta je v luknji zaradi blokov, ne dela Telekom in ne A1. Je moral it na Telemach.

Poznam tudi take ki so na Kapli na Kozjaku doma. Telekom luknja, A1 pa piči na polno.

Ja Telekom mi je delal malo boljše kot A1. Ampak to opaziš 2x na leto.

Recimo kaka gruča ljudi na koncertu. Drugače pa dela b.p., doma in v tujini.

Ne bom na Telekomu za 20-30€ več na mesec, samo za to, da bo Telekom.

Potem ne vem zakaj vozimo/te Mazde. Nimajo premium cene. Potem niso kvalitetne. Tvoje sklepanje 🫣

Kak že rečeš: Pustimo stat. Čeprou nisem kmet s kribou, vseen tanar tabr ne razumem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Je pa tako, da gledam tudi na ceno. Skačem vedno med Telekomom in A1.

Ampak trenutno imam na A1 2 cifri, srednji paket -50% za vedno -povezane cifre. Pa sem na 9€ na cifro, Telekom ne pride blizu temu nikoli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

Je pa res, da mi recimo podatek o najvišji hitrosti pomeni glih ene tolk kot predlanski sneg. Men je ves užitek v tem, da avto skoči, ko je treba. Sej a rabim tud to... ma ne, ampak kot sem rekel, bi enkrat v lajfu pač naredil kakšno iracionalno odločitev brez, da bi zarad tega imel travme.

Tako je. Alfo sem stisnil na max. Focusa in i20n pa ne.

Z ostalim ne bom smetil....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 18 urami je Alex napisal:

Sedaj sem pri T-2 telefoniji. Dobil sem dobro ponudbo z Telemacha . Kakšne izkušnje imate kaj z Telemachom?

Jaz sem imel v službi, v centru MB-ja luknjo v signalu. Za to takrat nisem Telemacha vzel.

Poznam pa take, ki jim samo Telemach doma dela, A1 in Telekom pa ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.