Drugace pa jamram, ker me jebe 'bluetooth' spodaj desno. Ne bo drugega kot ruvanje, ce pokazem sliko, vas bo vse zacelo boleti....zdravniski fenomen je rekla.
Ker se pozna, da je napaka na vezju. Res ima pošteno porabo baterije.
Če ga kupijo kitajci, ko ga imam jaz, mi je vseeno. Po časovni osi sem bil prej 😎
Sebe ne prepričujem nič. Menjava pri meni pride, ko zadeva bluzi. Ne ko začne, ampak ko tolko bluzi, da je imam dost. Če te zanima, mi je pol leta nazaj uradni servis rekel, če jo sploh želim nazaj ali jo kar stran vržejo.
Forerunner 965, je imel slabši HR senzor, brez safirnega stekla.
Če pa se vrnem na Suunto. Ne samo ura, tudi njihov OS je bil problematičen. Ko sem jo kupil, je bil Suunto app za konfigoracijo ure, ker pa ni vsega za šport podpiral, sem dajal vaje na njihov Movescount. Počasi so tega ukinli (suunto app nadgradili) in sem moral sam račune združevat, podatke uvažat. Avtomatske zafrke reševat itd....
Še ena. Garmin Forerunner 970 in Fenix 8 so main in Taiwan.
To je to. Če bo in ko bo, bo verjetno Forerunner 970. Razen če bo prevelika za zapestje. Potem bom na Polarju.
Nop. Razlika je v lastništvu firme in proizvajalcu. Pa to sem ti že napisal malo nazaj. 😉
Mogoče ti tak razložim:
Suuntu je kot Volvo. (Lastnik kitajc, EU brand prodan Kitajcu)
Coros je Don Feng.
Garmin in Polar je kot Tesla. (Lastnik amer/Eu, dela se na kitajskem)
Jaz vedno gledam kaj je najmanjše zlo. In če kaj slediš, veš da kitajskega lastništva ne kupim, če ni sila. Kupim pa narejeno tam ali pa iz njihovih komponemt. Nisem naivem in vem da ni ene tehnološke stvari, kjer ne bi imeli vsaj malo prste vmes.
Ura lahko zdrži 15let, lahko pa crkne po 3. letih. Pač imel si žal zelo slab model. Malo poglej vse znamke, tudi Coros. Uglavnem, karkoli uzameš upam, da ti bo dobro služilo.
Coros je čist kitajc.
Suunto ima 2 minusa. Meni je crknil in nesrečna gor ali dol, to je minus. Drugi pa je kitajsko lastništvo. Torej kot Gorenje ali Pirelli.
p.s: najslabše je drgač met na uri samo GPS vključen. Jaz sem testiral različne kombinacije pa se najboljše obnese (za našo regijo) GPS+QZSS+GLONASS, boljše kot GALILEO IN BEIDOU. Da ti na različnih pozicijah preklop na drug sistem če ti prvotni zataji.
Popravljeno pravkar od Tilen5
Ima samo GPS in Glonass.
Ampak ja. Polar je bil tudi zgrešen, ko je imel samo IrDa povezavo, vse ostalo je že blo daleč spredaj. Na koncu naredim analizo tipa "skritikrt" in se odločim za kompromis.
Fak, danes bi mi pa skoraj poplavilo avto. Ko se je utrgal oblak, smo bili ravno preko v IT. po nakupih. Vse ceste so bile zalite (po 20cm vode na vozišču). Parkiramo se pred Familo, ko pritečejo karabinieri in nam ukažejo, da naj takoj odpeljemo avto na višje ležečo cesto. Čez deset sekund se je potok zraven parkirišča razlil in poplavilo je parkiriščče. Pa bi bila cx30 amfibia.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po 10-ih letih le pridelal novi žig. Bi že moral bit lani, pa ga na Kumu nismo našli.
Tokrat smo hudiča le našli na Krvavcu:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani