Ameriški predsednik Donald Trump je zaprosil kongres za 152 milijonov dolarjev (130 milijonov evrov), da bi začeli obnovo znamenitega zapora Alcatraz. Trump želi s tem nadaljevati uresničitev svoje vizije, da bi...
Razen turistične glavne zgradbe, res ostalo propada. Bi lahko obnovili. 😅
Mene najbolj moti, da ne moreš intuitivno najdit ročke za klimo, radio ipd med vožnjo, pri teh 100 inčnih tvjih pa moraš vedno iz ceste gledat na ekran da res veš kaj klikaš.
Radio edino še gre. Je vse na volanu.
En izmed redkih fizičnih gumbom je celo glasnost radia.
Mi je i20n tu top. Ta glavno so še vedno gumbi pod Touch škatlo.
Focus na servisu. Tesnijo "shift column", ker je menjalnik zgoraj začel mastiti. Znana hiba prejšnjega modela na ST mašinah. Ne vem kak sem jaz to fasal.
v takih primerih do zavarovalnice samo preko pravnikov/odvetnikov, sicer te kot "navadnega" človeka odkantajo z recitacijo vseh takih in onakih členov in da si vsega skorajda ti kriv, da ti nič ne pripada....ko dobijo uradni dopis in štempiljko s strani odvetnika potem je malo drugače, ker morajo to potem malo bolj resno proučiti....zato pa imajo milijonske dobičke....(v mojem primeru, sicer se ne spomnim več natančno številk, ampak mislim da mi je odvetnik vzel 500€, cca 8% kar sem dobil od zav.....s tem da je njemu to verjetno vzelo par ur dela ker ima take case že pripravljene, samo podatke je povzel.....in sva bila na koncu oba zadovoljna)....je bilo pa to 10 let nazaj...
Ma ja.
Tudi fizično osebo resno jemljejo, ko se začne enkrat sklicevati na zakon in na zakonske roke.
Samo je to za laika izredno težko, ker en kiks in vse pade.
Nimam izkušenj s tem. Kliči na policijo in vprašaj. Povej stanje, povej, da te samo zanima informacija kje pridobit kopijo zapisnika. Če boš prijazen, bojo menda že povedali kako in kaj.
Samo totalko ti bo izplačala njegova zavarovalnica, ne tvoja. Tako da trenutno še ne moreš rečt, da ti 500€ ponujajo.
Ker oni so ocenili, da je avto vreden 1.000€, da je razbitina vredna 500€ in mi ponujajo 500€ odškodnine.
Katera zavarovalnica.
Po navadi so izplačevali 80% Eurotax-a. Če si se pritožil, si lahko kaj več dobil.
Za poškodbe, pa preberi točno kaj nudi AO, ki je zakonsko obvezna. Vem da AO+ krije poškodbe povzročitelja voznika, tako da bi lahko AO krila ponesrečenca.
Ja, dobre želje bodo pa potrebne. Hčerko so danes iz bolnice Šempeter z rešilcem odpeljali na torokalno kirurgijo v UKC. Baje zadeva ni življenjsko nevarna, če je pravočasno odkrita in sanirana. No, in pri hčerki so pravočasno odkrili in baje da je za njih to zmerno do pretežno rutinska operacija...
Se podpišem tudi jaz pod dobre želje. Upam da bo vse b.p. in bo ostala samo prigoda v njenem življenju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma ja. Majo otroci knjige.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani