Ne vem ce si razumel njegov point...narocil je eno, dostavli so mu pa drugo....
Jaz?
Glej kaj si napisal:
pred 3 urami je jures napisal:
Sicer pa u činkveta lahko naliješ tud to, delal bo....
Torej si mu rekel naj nalije menjalnik olje v mašino pa bo Fiat laufal.
Pol pa jaz nerazum 🫣
pred 31 minutami je jures napisal:
3. Čiscenje
Če je garež na filtru, se je olje žgalo.
Ja dobro je Selenia čistla kar je prežgala. Jeej.
Žal so MA mašine ultra občutljive, to ni primerjave s tvojimi starejšimi modeli.
pred 35 minutami je jures napisal:
Moja rekla kazala s fiati ma skupaj vsaj 300.000km na spagetarjih s selenio. Ce so jim ga namenil naj ga majo. Papal pa noben makaronar ni nikoli olja.
Si lepo napisal, da so ti km na starejših modelih.
Pa preden me napadeš naprej. Nič nimam proti Fiat koncernu in starejšim vozilom. Bi še zdaj vozil Alfo, če bi imela model za mene. 😎
Tudi Gulietta ni olja pila 😉
Pri nas doma so jih samo VW-ji.
pred 41 minutami je jures napisal:
Ce je olje po servisnem intervalu se vedno enako, potem je nekaj narobe.
Bo pa verjetno imel tud Sandro Pertile problem, kako je to šlo skozi in kolikokrat že. Nemci na začetku zime, avstrijci na novoletni turneji (o tem sem tulaj že pisal pa je zgledalo kot, da sem teoretik zarot), norvežani na svetovnem prvenstvu.
Pa saj to je ful dober scam.
Vsakokrat na kontroli je dres ok in čipiram. Med 1. in 2. tekom prešit. Do naslednje tekme pa spet razparat in v prvotnem stanju dan na pregled pred tekmo.
moji sodelavci na oknih imajo sedaj dell-e, pa so kr crappy izdelave; so bili z lenovoti prej dosti bolj zadovoljni in mislim da bo po amortizaciji spet šlo na lenovote...
Hja. Pogosto so razpisi in je potrebno prav zastavit.
Imeli smo Lenovote. So super.
Dell je res crap, glasn, težek. Imel ga nisem jaz. Trenutno so aktualni pri nas HP-ji. So krepko boljši kot Dell-i, zelo blizu Lenovotov.
Za primerjavo: Vlak iz Maribora v Novo Gorico vozi približno toliko kot vozi vlak iz Gradca v Avstriji preko Beljaka in Vidma do Benetk... In od soseda sem slišal, da je vlak na relaciji Pliberk - Gorizia tri ure hitrejši kot pa vlak Dravograd - Nova Gorica...
Hja.
V času juge so odšraufali Slovenj Gradec - Velenje progo (in še marsikatero ozkotirno) in jo odpeljali v Bosno. Baje za Bratstvo in enotnost.
Tako da sedaj moraš nazaj v Maribor, da lahko greš v smeri Gorice.
Lahko zaključim, v času Avstro-Ogrske, je bilo potovanje iz Dravograda do Gorice hitrejše, kot v času Jugoslavije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Lažje kot na Mazdi.
Vsaj tak so moje osebne izkušnje.
Predal se dol obrne in klik odpre.
Na Mazdi sem moral sredinsko konzlo narazen jemat. Pa dvojni je in mi je zogrnji iz utora padal.... groza v glavnem.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani