V nastavitve na profilu si vpiši, da ga prosiš, da piše preverjena dejstva, da če kaj domneva ali sklepa, da to enoznačno označi nad odstavkom. Prav tako, če si že kaj izmisli, more tudi to označit.
Brez zamere, avti so dobri, problem je samo ta negativna aura, ki je okol BMW-jev pač najbolj izrazita. Nekateri lastniki se pa prav trudijo, da jo še dodatno nižajo.
Kolegu se je BMW od sile kvaril, ker je redno blinkerje dajal.
Krogca res nisem narisal. Moji predniki, še v času Habsburške monarhije, so risali križce. Nato je prišla Avstro-Ogrska in Marija Terezija in v naše kraje prinesla krompir in razsvetljenstvo. Moram priznati, da krompir se je dobro prijel...
Kakorkoli, tu je emajl, ki sem ga poslal:
S temi podatki vsak kmet, tudi če je s hribu doma, najde, kje bi to bilo.
Greš na Google, vtipkaš PISO, odpre se ti Prostorski informacijski sistem občin. Čepovan spada v občino Nova Gorica, v emajlu piše, da je katastrska občina Lokovec in tudi številka parcele piše. Pa si lahko poiščeš, kje je to in kako se do te parcele pride. Ko si pa enkrat na tej parceli, pa slediš kablom in slej ko prej prideš do tja, kjer so kabli meter in pol nad tlemi. Pa si tam - brez križcev in krogcev.
Ampak to samo, če si kmet an s hribu doma...
Pa veš kolko stane ekipa na uro.
Moral je prit preverit, če jih farbaš in kolko je nujna sanacija.
Je pa res, da mi recimo podatek o najvišji hitrosti pomeni glih ene tolk kot predlanski sneg. Men je ves užitek v tem, da avto skoči, ko je treba. Sej a rabim tud to... ma ne, ampak kot sem rekel, bi enkrat v lajfu pač naredil kakšno iracionalno odločitev brez, da bi zarad tega imel travme.
Tako je. Alfo sem stisnil na max. Focusa in i20n pa ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo tam ni fizično podpisan. S tem nisi moje teze ovrgel.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani