FuManchu 9.853 Napisano 8. april Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 8. april Zdravniška napaka v izolski bolnišnici: operirali napačno koleno | 24ur.com WWW.24UR.COM V Splošni bolnišnici Izola se je zgodila zdravniška napaka. Zdravniki naj bi pacientki operirali napačno koleno... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 8. april Pralni stroj Napisano 8. april (urejeno) Pri meni je elektronika crknila. P.s. če kdo rabi el. motor ga imam. Sem ga pobral stran in danes zapeljal stroj na dinos. Popravljeno 8. april od FuManchu Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 8. april Pralni stroj Napisano 8. april Meni je beko crknil po 6-ih letih. Kolegu so bosch-a popravljali v garanciji non stop. Dokler ga ni prevrnil na odpad. Crkuje žal vse dan danes. Ima pa tudi moj tanov beko 10 let garancije na inverter motor. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 8. april Avtor Pivo mi paše Napisano 8. april pred 33 minutami je Tilen5 napisal: Ma sm prebral samo BURIN, pa se mi je blest začelo, sej pol sm se ppravil Burin so res jajca od piva🤮 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 8. april Avtor Pivo mi paše Napisano 8. april Pravkar je Tilen5 napisal: Pokupi vsega, ko je glih v akciji pa ga zlij v jarek. Hvala. To misliš, da ga naj spije? 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 7. april Jamralnik v2 Napisano 7. april pred 41 minutami je Slivka napisal: 6.3. je sovaščan padel z lestve. 7.3. je "praznoval" rojstni dan - 66 let. danes, 7.4., smo ga pokopali... Sožalje Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 7. april Jamralnik v2 Napisano 7. april pred 30 minutami je Slivka napisal: Nekatere stvari so enostavno "narejene na petek, 13."... Pa še to verjetno popoldanska izmena Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 7. april Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name) Napisano 7. april Kakšen prekopalnik priporočaš? Nazadnje ko sem z njim delal, sem ga mislil zažgat na vrtu. Je sam skakal ko kenguru Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 7. april Pralni stroj Napisano 7. april Meni se je v petek beko star 6 let poslovil. Pa sem spet bekota vzel. Pa sem že nekaj na gorenje gledal pa je reku tam možakar da je gorenje en klinac zadnje čase. In bi kar verjel. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 4. april Pohvalite se,... Napisano 4. april pred 35 minutami je g.Wankel napisal: Sej se mi kolca po rumeni barvi Sam pri Mazdi znajo samo še dolgočasne barve mešat Ne samo pri Mazdi, ampak kr pri vseh znamkah. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 4. april Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 4. april Na črno kopali na trasi kanala C0, med lastniki in delavci vroča kri | 24ur.com WWW.24UR.COM Na območju gradnje kanala C0 naj bi pred dnevi poskušali brez soglasja lastnikov zemljišč položiti električni... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 4. april Pohvalite se,... Napisano 4. april pred 5 minutami je MazdaBoy napisal: A se ni dalo nič rešit? Škoda. Upam, da ti bo novi zdej dlje zdržal. Odpad ga bo rešil. Danes so žal stvari tako narejene, da se zavrže. Program je zaštekal nekaj. Klical sem na servis in mi je na grobo ceno dal čez 200€. To je pa že pol novega stroja. Upanje ostaja Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 4. april Pohvalite se,... Napisano 4. april Danes sem šel po nov pralni stroj v Merkur. Stari (6 let star) se je včeraj zvečer poslovil. Program neki zaštekal. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 1. april Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 1. april 9 rabljenih avtomobilov z najbolj zanesljivimi motorji vseh časov - OBALAplus OBALAPLUS.SI Pri nakupu rabljenega avtomobila je zanesljivost eden najpomembnejših dejavnikov. Nekateri modeli so se... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 31. marec Tole je pa kr smeh Napisano 31. marec pred 2 minutama je Alex napisal: Poglej malo bolše. 😊 Sem opazil 😆 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 31. marec Tole je pa kr smeh Napisano 31. marec pred 5 minutami je Alex napisal: Packi. Kaj ste videli na sliki? Rit pa štrik vmes😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 31. marec Tole je pa kr smeh Napisano 31. marec Včeraj maketo volva dobil... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 31. marec Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 31. marec Bravo policija. To rabimo krvavo. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 31. marec Chat is back ... Napisano 31. marec (urejeno) Jst mam tud TV+internet pri A1. Zaenkrat zadovoljen. Se pa najbolj splača menjat na dve leti. To so mi sami rekli na Telekomu, ko sem jih skurcal zaradi drage naročnine... No in sem to upošteval 😁 Popravljeno 31. marec od FuManchu Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 29. marec Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 29. marec RIP Umrl je bobnar skupine Avtomobili | 24ur.com WWW.24UR.COM Primorska zasedba Avtomobili je na družbenem omrežju sporočila žalostno vest, da je umrl njihov... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 29. marec Kava Napisano 29. marec Sam joške vidim, pa par oči 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 29. marec Kava Napisano 29. marec Lahko natipkaš cel roman o skodelici pa še vedno ne bo lepa Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 29. marec Kava Napisano 29. marec (urejeno) Ne glih no... Sicer se o okusih ne razpravlja 🤣 Popravljeno 29. marec od FuManchu Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 28. marec Kava Napisano 28. marec pred 26 minutami je Tilen5 napisal: Jaz pa pijem eno na dan majn. Pa mi nič ne menjka Nadomestiš z pivom al?😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 9.853 Napisano 27. marec Kava Napisano 27. marec Za po peš😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani