|
Danes sva se vrnila z mojo drago s smučanja,kjer sva bila z kolegi. Bilo je čudovito, zimsko (od - 10, sonca do sneženja). Proge odlične, cene zmerne. Smo pa opazili, da je bilo letos veliko več Slovencev kot lani. Celo nenormalno veliko. In seveda tudi vseh ostalih Slovanov (od Čehov, Poljakov, vodkarjev). Še najmanj je Italijanov.
Meni najljubše proge so v Val Gardeni.
Cena v "našem" hotelu v Albi di Canazei, z zajtrkom je bilo 55€/osebo.
Hotel ima tudi zastonj fitnes in savno.
Zjutraj sem izprobal ogledala, ko so se pri - 10 °C na zasneženem avtu kar nekajkrat odprla in zaprla. In so zdržala. 😄
Pred eno uro je Tilen5 napisal:To je klasika za 24kur...gnil portal
Prav tako kot tudi rtv slo portal.
pred 11 urami je Boss napisal:
Sej, tud jaz nisem vedel, da je to zdaj ratal "issue"- Pred ene 8 leti, ko sem to nazadnje menjal se sploh nisem ukvarajl a bo šlo gor al ne. Zakaj bi naredili enostavno, če je lahko zajebano in neprijazno? Tukaj gre Mazdi osena nezadostno, mama naj pride v šolo.
Še pri prejšnjem so bili brisalci s kljuko zdaj pa obstaja mali milijon adapterjev. Bo očitno treba spametovat tele bimbote in uvesti standard kot pri USB-c priključku.... ups aja, sej je bil standard vobliki kljukice oziroma U priključka pa so ga šli zjebat. Le zakaj, a različni adapterji izboljšajo efektivnost brisanja? NE! Pocenijo? Ne celo podražijo izdelek! Primerno za dobro uporabniško izkušnjo? NE, ravno kontra!
V čem je torej štos? aja v denarju kot vedno... da se ljudje ne zajebavajo s tem gredo po brisalce na servis in spet RVC pade v žep proizvajalca avtov in ne nekega, ki izdeluje neoriginalne brisalce. Kaj je naslednje? Gume? Zavore? Tekočina za šipe? Dišeča smrekca?
![]()
Greš na prvi (slab) mazda servis, odkartaš kolikor pač stanejo, ti jih oni namontirajo gor in gasa. Sigurno bodo pasali.
Napisano
Po navadi tisti, ki gredo povsod z glavo skozi zid, brez razmisleka in potem jokajo, da jim mora država in mi vsi pomagati. Veliko takih tudi nasede prevaram o lahkih zaključkih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani