Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

ahh... ni? tazga

Finci so vedeli, da je konec in da odhajajo zato se niso ni? ve? ?parali - na?i pa taktizirajo, da bi se ?immanj utrudili. Zdej ?ele pridejo najbolj pomembne tekme in tukaj bo treba pokazat jajca.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja sam ti iz svoje situacije gleda? - 95% pa te mo?nosti nima in mora ?isto vsako stvar kupiti. Tako ne more? glih re?t, da je hrana poceni... za ve?ino ?al ni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je ?e dobr... ?ak, da se en veleum spomni, da bi ob teh finan?nih te?avah zdravstva porode izvajal v kak?ni dvorani in vstopnino za gledalce pobiral..

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

... ne avti so pokvarjeni in slabo vzdr?evani... :blush:

ok hec na stran... a s tremi kilami makaronov zdr?ite cel mesec? kaj pa meso in ostalo? ne more? sam od makaronov, moke in tortelinov cel mesec zdr?at... a ni to enoli?no in precej nezdravo? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mi smo mel tud en slab mesec mal kr?kov ampak se je pol uredilo tako, da ne vem, ?e sem imel skupaj 10 no?i, k nismo kej dosti spali.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

a kdo komentira? uff jaz jih ve?inoma kr presli?im in samo tekmo spremljam... tko, da zame je edina legenda Stare, ki v?asih take poka, da se lahko tud pomo?i?, ?e nisi ?el prej lulat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Skupina evropskih znanstvenikov pa se lahko od zdaj hvali z Ig Nobelovo nagrado za fiziko. Ugotovili so namre?, da lahko ?lovek ?isto zares hodi po vodi - tudi ?e ni Jezus. Pri ?emer je verjetno treba omeniti malo podrobnost: to se lahko zgodi le, ?e bi hodil po vodi na Luni.

Tole je tudi BS... fizika deluje tudi na luni. Ma sej to je verjetno vse neko trollanje in ni resna zadeva.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride mama z Janezkom k dotorju in pravi:

-Doktor pomagajte. Sin ?e cel teden ne more na WC." Pravi doktor:

- "Naj sedi pred televizorjem in gleda sejo vlade ali parlamenta, sigurno ga bo pognalo."

?ez dve uri mama kli?e doktorja.

- "Gospod doktor, Janezek je posral celo stanovanje. Kaj naj storim?"

- "Kaj pa gleda ?......."

- "Pa, Jan?o..........."

- "Ma neeeeee Jan?e, on je doza za odrasle.".....

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

?e je bil samo problem motiva, ker so bili po treh zaporednih tekmah (le ker idiot si je spomnil, da se igrajo tekme zapored brez po?itka) ?e rahlo utrujeni in ker tekma ni odlo?ala ?isto o ni?emer, jim ?e oprostim.

Je pa hec, da smo mal s kolegi, ki so ?portno dobro podkovani, debatirali, da bi mogo?e celo bilo dobro, da tekmo izgubimo. Namre? bolj je Italijane za za?etek dobit (mogo?e tudi izgubiti tekmo) pa potem Grke in Fince premagat. Ker ?e bi recimo imeli najprej Fince in bi slu?ajno pu?ili bi bilo pa res vpra?anje a bi pri?li do ?etrtfinala, ker pol bi bil ?ele padec morale.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hehe... barabin?ki po?asi vsak sebe re?ujejo... kar je bilo za pri?akovati. V naslednjem trenutku bodo za?eli en druzga v drek tunkat. To bo ?e zanimivo :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zmaj ni? nisi komentiral super dose?ek malega ?rnega... pa ?e finski popive mu dela dru?bo nekje na sredini ?tartne vrste.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Boss, to?no to si mi z jezika vzel :D Fuzbal je itak precenjen.

itak :bravo: ampak vseeno mi to nikakor niti malo ne hudi na ?ivce... pa? naj u?ivajo tisti, ki jih to veseli - kaj bi jim veselje kratil. :vesel:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Ne vem zakaj nergate - tole je eden najve?jih ?portnih dogodkov, ki jih prirejamo v Sloveniji in mislim, da je logi?no in normalno, da se v tem ?asu veliko o tem govori in dogaja na to temo.

?e se ne bi, bi se ?ele vpra?al, kaj je narobe z nami in ali smo ?isto vsi v depro padli. :hudicek:

Sej k je SP ali pa EP v fuzbalu se skoraj toliko govori o tem pa sploh ga ne prirejamo pri nas.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Me prav zanima komu se je uspelo preoble?i v Ur?kino sestri?no, ko je polagal denar. Je bil to un tastar z brki al un tamal iz Murgel.

po moje sta izmeni?no, da ne bi bla preve? sumljiva. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.