Ker sem zaradi tujine sedaj omejen s ?asom sem se spravil na prikolico - zasikafleksal NIK 1 kanal na zunanjo stran, napeljal kable iz notranjosti na streho, kjer je montirana DVBt antena, Radio antena in tudi sedaj TP-LINK antena.
Imamo DVBT, internet WiFI (TP Link deluje obenem kot klient in AP) in Radio TO GO - fiksno samo ?trom priklopi? !
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
U soboto se neb ?udu, ?e Madrid poka?e gnilo igro in ob tem var?uje mo?i za tekme, na kerih je ?e v enakovrednem polo?aju in ma odprto pot do prestola!
mislim da jih poraz v Madridu na el klasiku boli enako kot izpad iz tistega kar je ?e dosegljivo....
?e posebej ker so nazadje fasal petardo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vsi so podcenjevali, podcenjujejo Schalke...vsi vidijo ze finale Man Barca...ampak Schalke igra neverjetno hiter nogomet, to bo za takti?en ManUT velik izziv, predvsem na zelo kratkem angle?kem igri??u....
Jaz napovedujem Barca : Schalke
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani