Baje obstaja en pregovor, da mirno morje nikoli ni naredilo dobrega mornarja. Isto tako jaz mislim, da dober avto ne naredi dobrega ?oferja. Eto, tako se jaz tola?im, ko moram vozit tale moj kr?...
Pripeljala moja punca svojega fanta k babici. Babica nikakor ni vedela, s ?im naj jima postre?e in ponuja klobase, ?unke, pe?enko,...
H?erka: "Babica, moj fant je vegan."
Njena babica mu ponudi roko in re?e: "Oprosti, tole je bilo pa res nevljudno. Torej, me veseli, vegan, jaz sem pa Marta. Bosta ocvirke, prav lepo hrustajo?"
Po sili razmer pristal za volanom Mazde 6 karavan Attraction, 2,2 litra CD150, prvi? registrirana 24.12.2018, se pravi je povsem nova. Tudi kilometrov je imela komaj 190.
Moram napisat, da mene razveseli vsak avto. Nekateri takrat, ko sedam vanje, nekateri pa takrat, ko izstopam iz njih. In v tega bom gotovo ?e kdaj sedel, ker je tako lepo, ko grem lahko ven...
Ne razumem, kako lahko tako dober motor vgradijo v tako ?aro...
Me pa taki prevozi vedno bolj prepri?ajo, da ne zamenjam avto...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z ?eno gledava film.
Pa me za?ne z roko bo?ati po notranji strani stegna in me vpra?a: "A se ti kaj dviga?"
Normalno, takoj za stvar: "Ja, se."
?ena: "Resno?"
Jaz: "Ja, resno."
?ena: "Ja, daj se potem dvigni pa mi prinesi kozarec soka. Pa ?e kaj za grizljat..."
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani