Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Fant povabi lu?tno deklico: "Pridi, greva k meni domov."

Ona se izgovarja: "Ne morem, imam fanta."

- "Pa kaj. Tudi Maribor ima vratarja, pa mu je Chelsea natrosil 6 golov."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po natan?no sedmih letih sem z vsemi ?astmi oddal v razgradnjo svoj zvesti mobitel Sony Ericsson Z320i, ker je odpovedala baterija, pa nova pride 20?. Upam, da bo novi tudi tako dobro in toliko ?asa slu?il.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lepo v Color Medvode, pa naj ti dajo komplet nove barve za monitorje, jo nalije? zadaj skozi tiste re?e (dobi? navodila, skozi katero re?o gre katera barva) in bo spet nekaj let dober.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No, hvala, Jures, a ni potrebno. Se je oglasil napenjalec jermena za pogon alternatorja. Malo WDja, pa je petka pri?la sama domov. Zaenkrat bomo takole re?evali te?avo, dokler se vreme toliko ne umiri, da zadevo razkopljem in zamenjam. Nerodno je, ker do vsega tega pride? le od spodaj, ko sname? za??itni pokrov. Saj ve?, kje ima petka alternator in napenjalca... Jaz sicer imam kanal, nimam pa gara?e nad njim. In v de?ju in mrazu raje delam v kak?ni drugi luknji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans pa sm na fertig izmu?en, pa ?e znameniti Mobi?uk mi je ?e v dobr?ni meri odrekel poslu?nost:closedeyes:

Jaz sem si za 75? omislil CAT B-25. Mobitel, kot se za gre. ?eprav se jih ve?ina, ki ga vidijo, malo zmrduje, sem jaz nad njim navdu?en in sem s tem mobitelom zelo zadovoljen. Poglej, mogo?e bo pa tudi zate dober...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?enina petka ?kripnila.  :(

Zdaj grem iskat, pa da ugotovim, kaj je sploh narobe. Zaenkrat vem samo to, da mo?no ?kriplje, ko za?ene motor. Sumim na alternator... In ravno zdaj, ko se je vreme skisalo, jaz pa nimam gara?e... :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride babica h ginekologu:

babica: "A mi lahko predpi?ete kontracepcijske tablete?"

ginekolog: "Gospa, vi jih pa res ne potrebujete ve?."

babica: "Ja, pa jih. A mi jih lahko predpi?ete."

ginekolog: "Gospa, vi ste ?e nekaj let v menopavzi in ne potrebujete kontracepcijskih tablet."

babica: "Vseeno mi jih predpi?ite. Pomirjajo me."

ginekolog: "Kako pomirjajo?"

babica: "Svoji vnukinji, ki je pri meni na po?itnicah, vsak dan eno stisnem v sok, pa sem potem ?isto mirna, ko gre zve?er na veselico..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?Ali ve?, da Janez Jan?a ni ve? na hladnem??
 ?Kako pa to? Ali ni bil zaprt za dve leti??
 ?Je, le na Dobu so danes pri?eli s kurilno sezono.?

Voznica Teja si omisli popolnoma nov avtomobil. Kmalu po nakupu se ponovno oglasi v salonu, saj ji ni jasno delovanje vgrajenega avto radia. Prodajalec ji prijazno razlo?i, da radio deluje na glasovno vodenje in predvaja pesmi po ?elji uporabnika. Teja se navdu?ena nad novo ?igra?ko? odpelje, ter zadovoljno poslu?a glasbo po izbiri. V nepreglednem ovinku pa ji nasproti pripelje nepreviden voznik in komaj se izogne tr?enju.
Takrat Teja glasno zakri?i: ?BEDAK!?.
In radio v istem trenutku vklju?i neposredni prenos redne seje dr?avnega zbora.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To je to ja:) Sj nekega dne ko bo bencin res luksuz ratal, se bodo spet vlaki polnil:)

in moje mnenje?.. vlake pocenit, prevoz do LJ ali ve?jih mest pospe?iti, ko pa pride? recimo v LJ ali pa kak?no ve?je mesto, pa da ti v primeru da si pri?el z vlakom, pripada ?e prevoz z mestnim prevozom. Ter ?e najbol pomembno, tovornjake toliko podra?iti da se jim enostavno ne spla?a ve? vozit (saj tudi najve? uni?ujejo avtoceste, ceste), ter ves tovor preselit na ?eleznico in tukaj se za?ne potem obra?at denar:)

je pa res da smo ratal tako komot, da v?asih se je dalo videti po ve? ljudi v avtu na poti v LJ na ?iht, sedaj pa vidi? samo po enega, max 2 v avtu. Jp, ne da se nobenemu ?akati niti pol ure da bi z kom od?el skupaj domov. Ni ga ?ez komot:)

Kako bi vsi radi nekaj dra?ili. Zakaj ne bi raje na drugi strani pocenili? Bencin enostavno ne sme ratat luksuz samo zaradi petih krakov ?eleznice. Kaj pa vsi tisti kraji, kjer ?eleznice ni? Jaz imam do najbli?je ?elezni?ke postaje 25 km (do slu?be pa 29). In gotovo so ljudje, ki imajo ?e ve?. Vsi bi pa bencin dra?ili, da se vagoni napolnijo. Enostavni ni druge, kot da ti napi?em: bedak! Bencin je ?e zdaj predrag (pravzaprav je na bencin obe?ena previsoka tro?arina).

Tovornjake podra?it? Ah, spet ni druge, kot da ti napi?em: bedak! Potem na?o tovarno v Lokovcu lahko kar zaprejo, ker bo prevoz predrag, ?eleznica pa je 25 km stran. In ker veliko delajo za Italijo, je tovornjak v eni uri v Italiji, ?e pa damo na vlak pa... Konkreten primer: z Jesenic smo poslali tovornjak v ?uro ?akovi? v Slavonski Brod. Zjutraj je ?tartal, popoldan je bil tam. Ko smo naslednji? enak tovor dali na ?eleznico (skladi??e na Jesenicah), je do ?uro ?akovi?a v Slavonskem Brodu potovalo ?tiri dni. Ja, ?ez komot ga ni: podra?it tovornjake namesto narediti ?eleznico u?inkovitej?o.

Najenostavneje je dra?it. Ni pa to najbolj?a re?itev.

Glede ?tevila potnikov v avtu pa: ja, res je, da se velikokrat sosedje, ki so tudi sodelavci, vozijo v slu?bo vsak s svojim avtom, kar se mi nikakor ne zdi prav. Se pa tudi jaz vozim sam. Ker je najbli?ji sodelavec od mene oddaljen 18 km. In ker sosed za?ne slu?bo 2 uri kasneje in jo tudi kon?a dve uri kasneje. ?e pa imam popoldansko, je pa sploh nemogo?e. Tako da zasedenost vozila spet ne more? posplo?it. Nimajo vsi takih pogojev, kot na primer tisti, ki ?ivijo na Vrhniki in delajo v Ljubljani...

?eprav moram pa priznat, da tale ideja z vozovnicam sploh ni slaba: ?e kupi? vozovnico za vlak do Ljubljane, ti za tisti dan pripade brezpla?na Urbana. ?e kupi? mese?no za vlak, ti pripade mese?na brezpla?na Urbana. Poskusimo to kje predlagati? ?eprav se bojim, da na to uho ne bodo hoteli sli?ati... ?e pa ?e bodo, bodo pa podra?ili vozovnico za vlak, pa smo spet tam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

manj povezav pa seveda da je, ker ima tudi vsak posameznik svoj avto in kaj se ti spla?a potem imeti narejene trase za vlake, ker bi za tistih 5-10 ljudi na vo?njo delal samo en velik minus iz dneva v dan. ?e bi se ljudje ve? vozili z vlaki, bi seveda bilo z tem tudi ve? povezav in tudi cenej?e.

No, to je pa zdaj "tisti" krog. ?e je ceneje in hitreje z avtom, zakaj bi ?el z vlakom? Saj nismo mazohisti. ?e bi pa vlak bil hitrej?i in cenej?i ter bi bile povezave ve?krat na dan, bi se pa ljudje raje odlo?ali za vlak. V Solkanu, Novi Gorici in ?empetru na primer je brezpla?en mestni promet. In avtobus nikoli ni prazen, razen kadar gre iz gara?e ali v gara?o... ?e jaz velikokrat parkiram v Solkanu in grem po opravkih do knji?nice, ob?ine,... raje z avtobusom. Ker pripelje skoraj pred vrata, ni te?av s parkiranjem, vozi pa na vsakih 20 minut. Ko bodo ?eleznice to dosegle, zagotovo ne bodo prazni vagoni... Dokler pa se z vlakom potuje dra?je kot z avtom, poleg tega pa trikrat dalj ?asa, ja, bodo pa vagoni prazni. Kot sem ?e na za?etku napisal: to je pa "tisti" krog.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva lovca se potikata po gozdu, ko eden izmed njiju nenadoma izgubi zavest in pade po tleh. Drugi lovec ugotovi, da kolega ne diha, zato pokli?e 112.
?Moj prijatelj je padel po tleh in ne diha, kaj naj storim!??
Operater na drugi strani mu mirno odgovori:
?Gospod, prvo se umirite. Lahko vam pomagamo. Sprva preverite, ?e va? prijatelj res ne diha.?
Zatem nastane ti?ina, ?ez nekaj trenutkov pa se skozi slu?alko zasli?i glasen strel. Lovec stopi nazaj do telefona in pravi:
?Zagotovo ne diha ve?, kaj pa zdaj??

Prijatelja na dru?abnem pogovoru:

?Koliko ?asa ?e dela? v podjetju??
?Od disciplinske naprej, prej sem bil bolj na izi.?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

in dela? kje, da ve? ?e se pozna ali ne? 

Kje delam, konec koncev niti ni pomembno. Pozna se pa, da je zdaj precej manj povezav npr: Most na So?i, - Ljubljana, kot jih je bilo pred npr. desetimi leti... Pa ?e te, ki so, so presneto "po?asne". 

Vem, da je ?la na?a nona z vlakom iz Nove Gorice v Ljubljano in se je vozila 3 ure in pol. Na vlak sem jo pripeljal v Novo Gorico okoli 5:30 in v Ljubljani je bila okoli 9ih (to?nega ?asa se ne spomnim ve?). Baje pa, da je bila to ena hitrej?ih povezav, da druga?e vozijo tudi po ?tiri ure. Za primerjavo, z avtom sem v eni uri... Pla?ala pa je 10? in dobila vrnjeno nekaj drobi?ja (vrnili so manj kot en evro...). Kadar le imamo ?as, jo raje peljemo z avtom. Za 10? dobimo ve? kot 7 litrov nafte, toliko je pa do Ljubljane ne pokurim...

Zato imam, recimo temu ob?utek, da se nikjer ne pozna. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sino?i naneslo, da mi je nekdo obljubil, da pride na prvi naslednji Mazdin piknik v Lokovec, ?e bo le mo?nost. Ima pa Mazdo RX8, predelano na elektriko.

Ne samo to, ?e bo mo?no, bo prepri?al ?e nekoga, ki ima pa Mazdo 5, ravno tako predelano na elektriko...

O?itno bomo res imeli posebno dober 5. Mazdin piknik v Lokovcu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.