Če bi ljudje gledali, kaj dajo vase, bi 'naravna selekcija' vse to rešila. Tako pa ljudje gledajo, kaj je najcenejše. In Slovenski čebelarji propadajo, ker s ceno 14,50€ za kilogram ne morejo konkurirati Sparu, ki prodaja med po 6,10€ za kilogram.
Nepoznavalci pa rečejo samo 'med je med, tak ali drugačen' in nimajo pojma, kaj so pogoltnili. In velikokrat je mogoče boljše, da ne vedo, kaj so pogoltnili...
Pa ni samo pri medu tak trend, tudi drugod je enako. Ko bi ljudje vedeli, kaj vse je v hrenovkah... Ma, pustmo stat, pustmo stat...
Dva dni nazaj sem bil službeno na xy lokaciji, kjer sem opravljal svoje delo. Tam pa so imeli še prodajalno očal (optika). Lastnika sem vprašal, če imajo kaka športna očala za na MTB in sledila je debata o teh očal....
Danes pa mi FB ponuja oz. vsiljuje reklame za točno taka očala raznih ponudnikov?!?!?! Pa nisem prav nič guglav glede tega na spletu.
- "Dva dni mam že drisko. Pa grem k zdravniku. Pa me tam sprašujejo: 'kašljaste, kihaste, maste vročino?' Pa kak naj kašljam, butel, če še prdnit ne upam!"
Tipično slovenceljsko...bajta z 250+m2 in zunaj audi/bmw....pa tudi če se jé voda in ful je pomembna poraba ali je 5.1 ali 5.4😂....ko je pa penzija pa ni za ogrevanje....ampak je pa ornk bajta pa wagen...ni da ni😂🤣, klasika...
Samo res - naša bajta ima 252 m2 - sicer nas je vsega skupaj 9 v hiši (poleg mene, žene in šestih otrok je pri nas še 'naša nona' - ker nam je lažje skrbet zanjo, če je v naši hiši kot pa če bi bila v svojem stanovanju ali celo hiši), ampak bajta je pa 250+.
Pred bajto pa ornk wagen - sedemsedežni FucksWagen s štirikolesnim pogonom...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Želeli ste, pojejte...
Če bi ljudje gledali, kaj dajo vase, bi 'naravna selekcija' vse to rešila. Tako pa ljudje gledajo, kaj je najcenejše. In Slovenski čebelarji propadajo, ker s ceno 14,50€ za kilogram ne morejo konkurirati Sparu, ki prodaja med po 6,10€ za kilogram.
Nepoznavalci pa rečejo samo 'med je med, tak ali drugačen' in nimajo pojma, kaj so pogoltnili. In velikokrat je mogoče boljše, da ne vedo, kaj so pogoltnili...
Pa ni samo pri medu tak trend, tudi drugod je enako. Ko bi ljudje vedeli, kaj vse je v hrenovkah... Ma, pustmo stat, pustmo stat...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani