V nekem podjetju se je na novo zaposlila mlada in sexy tajnica. Ob koncu prvega delovnega dne jo direktor, da se pa? bolje spoznata povabi na kosilo v restavracijo. Po kosilu mu ona predlaga da bi ?la ?e v kino. Po ogledu filma on njo povabi ?e v bli?nji lokal na pija?o. Za tem pa ona njega povabi k njej na ve?erjo.
Po dobri ve?erji, ki jo je sama pripravila in jo postregla oble?ena v prosojno doma?o haljo se direktor zagreje in vse se kon?a v njeni postelji. Oba zaspita in okoli polno?i se direktor zbudi. Pri?ne divjati po stanovanju in mrzli?no iskati obla?ila. Pove ji, da mora domov kjer ga ?aka stroga ?ena. Tajnici naro?i naj mu hitro najde ko??ek krede. Ta je kredo na?la v priboru za ?ivanje, direktor jo zatakne za uho in odbrzi domov. Doma ga ?e ?aka ?ena.
"Kje si bil do sedaj?????" dobi namesto obi?ajnega Dober ve?er. Direktor za?ne: "Ve? dobil sem novo tajnico, da bi se bolje ujela sem jo peljal na kosilo, potem sva ?la ?e v kino, pa na pija?o, nato me je povabila k njej, mi skuhala ve?erjo in nato sva ?e dobro seksala. Po tem sem zaspal in se prebudil ?ele ob polno?i. Takoj sem se oblekel in prihitel domov." "Mar?, prasec la?njivi, spet si bil na keglanju, kaj misli?, da ne vidim krede za u?esom!"
Milan pride na zavod za zaposlovanje v Novi Gorici in vidi oglas za ginekoloskega asistenta. Vidno zainteresiran, vprasa usluzbenca za pultom po bolj podrobnih informacijah o tem delovnem mestu. - "A - to... Aha, takole..., Dobro, vase delo bi bilo, da pacientke pripravite na pregled. Pomagali bi jim sleci spodnje perilo, da se udobno ulezejo na stol in potem po potrebi bi jih pripravili na pregled. Nanasali bi brivsko peno in brili sramne dlacice ter na koncu vtrli balsam na te kocljive dele telesa, da bi pacientke bile popolnoma pripravljene na pregled. Za to ponujajo placo 2500 eurov. Na koncu, ?e ste res zainteresirani bi morali pa se do Razdrtega skocit." - "Zakaj? Je ordinacija v Razdrtem?" - "Ne, tam je konec vrste zainteresiranih za oglas..."
Ja, ?e eden, pri katerem se pa nismo pretirano smejali...
Vladne floskule o zagonu gospodarstva razumete ?ele, ko vam postane jasno, da samostalnik zagon v tem primeru izhaja iz glagola ZAGONITI, in ne ZAGNATI.
?isto resno se pripravljam na neko predelavo BTjke, da naredimo vsaj senco nekega malo bolj spodobnega terenca in naletim na mo?akarja, ki se s tem precej ukvarja. Je pa mo?akar povedal v tiste pol ure vicev, da me ?e zdaj vse boli (od smeha). Samo nekaj, kar se jih bom spomnil:
Ob pivu se Angle?, Francoz in Haso hvalijo, kdo ima najbolj?i sluh.
Pa se hvali Angle?: "Last najt me zbudi nek ?um. Pa grem iskati po hi?i, da vidim kaj je to. Celo hi?o sem prebrskal, ko sem pogruntal, da sli?im kako mi trava pred hi?o raste."
Pa doda ?e Francoz: "Ah to ni ni?. Tudi mene je neko no? zbudil nek ?um. Celo bajto sem obrnil na glavo, ko sem v gara?i opazil, da sli?im, kako mi rja na?ira Citroena."
In nato Haso zaklju?i: "Ma nije to ni?ta momci. Zadni put ja ?ujem neki ?um u mojem ormaru. Ja otvorim ormar i vidim kako mi kaput izlazi iz mode."
V resnih, dolgoro?nih in trajnih zvezah obstajajo tri vrste seksa, in sicer:
prva faza: - stanovanjski druga faza: - prostorski tretja faza: - dnevnosobni
1. faza: stanovanjski seks traja prvo in drugo leto zveze. Seksa se povsod in vedno. Seksa se v postelji, na kav?u, na stolu, mizi, pod mizo, na tleh, na pralnem stroju (ob centrifugi...), ob vseh mogo?ih urah, v vseh pozah in po celem stanovanju...
2. faza: prostorski seks nastopi v tretjem in traja nekako do sedmega leta zveze. Seks je sedaj omejen samo na en prostor, vedno v postelji, vedno v spalnici vedno ena in ista rutina, vedno zve?er...
3. faza: dnevno sobni seks traja od sedmega leta naprej (v dolo?enih primerih lahko ta faza nastopi tudi prej!!!). To je zadnja stopnja v razvoju spolnega ?ivljenja med partnerjema, izgleda pa pribli?no takole: slu?ajno gresta eden mimo drugega, ko se sre?ata na sredini sobe, se pogledata v o?i in si mirno re?eta: "Jebi se!!!"
Dvanajst kandidatov za menihe je bilo tik pred posvetitvijo, sledil je le ?e zadnji test... Popolnoma goli so se morali postaviti v ravno vrsto na vrtu, pred njimi pa je zaplesala gola, seksi blondinka... Vsak kandidat za meniha je imel na ti?a privezan majhen zvon?ek.. Povedali so jim, da tisti, ki mu bo zvon?ek ob pogledu na blondinko zazvonil, ne bo posve?en, ker o?itno se ni dosegel stanja duhovnega o?i??enja... Lepa plavolaska je zaplesala pred prvim kandidatom za meniha in ta ni reagiral... Zvon?ek je ostal tiho... Nadaljevala je ob vrsti in vse do enajstega so zvon?ki ostali tiho.. Potem pa je pri?la do dvanajstega... Ko je za?ela s plesom, je pri?el zvon?ek tako glasno zvoniti, da se je snel s ti?a in zvenketajo? odletel po tleh. Osramo?eni kandidat je stopil nekaj korakov naprej iz vrste in se pripognil, da bi pobral zvon?ek... In naenkrat je za?elo zvoniti ostalih enajst zvon?kov......
?ena na lestvi obira grozdje, mo? pa ji spodaj gleda pod krilo in si ogleduje njeno muco. Nato pa ?ez nekaj ?asa vinogradni?ko poznavalsko re?e: "Ej, ?ena izgleda kot,da ima? peronosporo." ?ena se pa samo obrne in mu odgovori: "Se ?udi?, saj si letos samo enkrat ?prical..."
Pride ?enska srednjih let k zdravniku, vsa otekla in plava po obrazu. Pa pravi zdravniku:
- "Gospod doktor, mo? me vsaki?, ko pride iz gostilne pretepe. Kaj naj naredim?"
Zdravnik ji svetuje: "Gospa skuhajte kamili?ni ?aj in ga grgrajte vsaki? ko pride mo? iz gostilne. To po?nite, dokler NE gre spat. ?ez en mesec pa pridite na kontrolo." Gospa pride ?ez en mesec na kontrolo vsa lepa in pravi zdravniku: "Gospod doktor, vi delate ?ude?e. Res pomaga, mo? ni? ve? NE znori" Pa ji doktor odvrne: "Saj sem vedel, DA ni kriv alkohol, ampak GOBEC!!!!"
Pet zelo pomembnih to?k za mo?ke:
1. Zelo pomembno je imeti ?ensko, ki zna pospravljati.kuhati in ima slu?bo 2.Zelo pomembno je imeti ?ensko, ki te zna spraviti v smeh 3. Zelo pomembno je imeti ?ensko, ki ji zaupa? in ti ne la?e 4. Zelo pomembno je imeti ?ensko, ki je dobra v postelji in ?eli biti s teboj 5. Najbolj pomembno pa je, da se te ?tiri ?enske ne poznajo med seboj
Vsega skup je kr dost, kaj vse to?no mi more doktor ?e javt, ampak ?e re?e da se bolj spla?a druzga dobit in zamenjat ?e neki pove.
Sm pa ?e najdu enga dost ugodno in grem jutr iskat, cena vsega skup bo pa ?e zmer manj?a od velkega servisa pri dizlu, tko da me premogovniki ?e zmer prov n? ne interesirajo
Pri dizlu vsaj pride? do velikega servisa. Bencinca ?e prej menja?...
Da izgubi? sopotnika, mi je razumljivo (sem ga tudi sam... ). Ampak da pa motor zgubi voznika in s sopotnikom odpotuje naprej ... No, ja, v primeru nesre?e nikakor ni kriv motorist...
Ali ima kdo kaksne izkusnje z odvozom in odjavo vozila? Se da s tem se kaj iztrzit?
Jasno, da je takemu ?loveku v interesu, da ti da ?im manj (ali ni?), da njemu ?im ve? ostane...
Je pa od primera do primera odvisno. Pa?, kaj je na razbitini ?e dobrega in uporabnega. Najve? dobi?, ?e je razbit zadaj, ker skoraj vsi potrebujejo sprednje rezervne dele.
?e najve? pa dobi?, ?e ga sam proda? po delih. ?e ima? prostor, mo?nost in ?as...
Je pa tudi malo za premisliti, ?e je res razbitina tako slaba, da se ne spla?a popravljati. Na odpadu dobi? drug kljun, klepar ti ga zamenja in je re?eno. Mene je na pandi pred nekaj leti ko?talo vsega 300?. In imam avto, katerega zgodovina mi je poznana. ?e pa bi ga prodal in za recimo 500? kupil drugega, mislim, da bi bil precej na slab?em. Pri tej presneti plo?evini ni preve? za hitet z odlo?itvami...
?e mene vpra?ate, je najve?je presene?enje teh volitev naivnost ljudi.
Dr?ava je ?e nekaj let v krizi in recesiji, na oblast pa postavimo politi?nega debitanta...
Po ko smo ?e imeli izku?njo, da smo na oblast izvolili enega podobnega, ki pa takrat ni znal ?teti do 46... Na teh volitvah pa popolnoma pogorel. Politi?na stranka za enkratno uporabo... In zdaj spet naredimo isto. Upam, resni?no upam, da ta zna vsaj do 46 pre?teti... In da se zaveda, da bo potrebno izvr?iti dolo?ene var?evalne ukrepe in prora?unski denar porabiti bolje (v mislih imam projekte, kot so TE?-6, ?entvi?ki predor, Rebrnice, Falcon,... in ?e cel kup podobnih, kjer so se izgubile prora?unske milijarde, koristi pa nobene). In to bi raje zaupal kakemu bolj izku?enemu. In ne mi re? da jih ni, ker smo jih ?e imeli in so imeli dobre predloge in pri kak?nih zgre?enih projektih utemeljene pomisleke, a so jih pa? povozili z nazivi, kot so zdraharji in podobno. Ampak ve?ina je pa? odlo?ila...
Po stasu mi bolj deluje na kratkodlako ovco ampak dobro, tudi koza bi lahko bila. ?eprav je malo preve? zajetna in malo premalo rogata... In definitivno preve? slabih ?ivcev...
Dejansko ima? prav... nam usodo kreira neaktivni del populacije... pol se pa vsi ?udimo zakaj je tako kot je.
Glede elektronskega glasovanja pa je zdnji? en mladinc hotu izpast stra?no pameten in je rekel, da vlada namenoma ne uvede e-galsovanje, ker no?e da bi mladi volili. Sem mislil, da mu bom kr eno prsolil skozi ekran. Pizda, da bi tisto leno mazoljasto rit dvignil iz postle in enkrat tekom dneva reskiral 10 minut ter pri?el na volitve in oddal glas je pa fakin prevelik napor al kaj? A to je ta mlade? dana?nja? Sej pol res ni ?udno, da se jih delodajalci izogibajo kot hudi? kri?a.
Tu bi se zdaj dalo filozofirat: torej je neaktivni del prebivalstva bolj aktiven kot aktivni del prebivalstva...
Da pa bi volitve prestavili na delovni dan, se mi zdi pa ?e slab?e, ker je delovnik ponavadi precej bolj zapolnjen in zmanjka ?asa. V nedeljo pa se lahko (vsaj mi naredimo tako) odpravi? na izlet in spotoma se ustavi? pred voli??em. Najprej sko?i mo? volit in ?ena pazi otroke v avtu, nato sko?i ?e ?ena in mo? pazi otroke v avtu. Saj ne traja tako dolgo. ?e najve? ?asa vzame, da te najdejo v tistem imeniku. Potem stopi? v kabino in ker ?e prej ve? (vsaj naj bi) koga bo? volil, ga samo poi??e? in obkro?i?. In hitro ven.
Za to so pa manj?e vasi v?asih kar malo v prednosti. Voli??e mora biti odprto do 19ih. ?e pa ?isto vsi iz volilnega imenika prej opravijo volilno dol?nost, se lahko zapre prej. In to se je v na?em Lokovcu nekajkrat zgodilo. Pred ali po ma?i (kakor je kdo utegnil) je vseh skoraj 300 ljudi opravilo z volitvam in tako je kompletna dru??ina opoldan ?e popivala pred Winklerjem... Udele?ba 100%.
In ko se kdaj kdo na kak?nih volitvah ni prikazal, je cela vas vedela, da zaradi njega tisti trije iz volilne komisije niso mogli k Winklerju, ker so morali ?epeti na voli??u do 19ih... Ker pa je Winkler zaprl, se tudi to spreminja. ?al.
Samo kot zanimivost: svetovno prvenstvo v nogometu prvi? v zgodovini spremljata kar dva pape?a, zanimivo pa je predvsem dejstvo, da se bosta v finalu pomerili reprezentanci dr?av, iz katerih prihajata upokojeni pape? Benedikt XVI. in aktualni pape? Fran?i?ek: Nem?ija proti Argentini.
Gotovo imata obe mo?tvi dolo?ene veze "tam zgoraj", zato sta pri?li tako dale?...
Ne vem ?e ti bo glih odgovor v?e?, glede na to kako ga/jih imajo "tvoji" v ?elodcu - gradnji je nasprotovala stranka Zares z Gregorjam Golobi?em na ?elu.
Preden se odpravim na volitve, mi lahko malo pomagate?
Sem pozabil, kateri so bili.
Ko se je odlo?alo, da bi dr?ava dala garancijo za TE?6, je ena stranka nasprotovala, da to pa ne, ker projekt ni pravilno zastavljen in da bo ?lo ogromno prora?unskega denarja za brez vezne projekte. Takrat so jo preglasovali in dali zeleno lu? za TE?6. Zdaj pa poslu?am kandidate, da bi bilo za TE?6 najbolje, da jo takoj po dokon?anju konzervirajo. O?itno je ena stranka bolje presodila situacijo kot ostale. ?e bi imela kaj ve? mo?nosti, bi nas re?ila zgre?enih projektov in to se mi zdi dober var?evalni ukrep. Mislim, 1,5 milijarde evrov je pa ?e kar en kup?ek denarja. Samo sem pozabil, kateri so to bili.
2. SERVER ?enska: vedno je zaposlena in ko jo potrebujete, je preobremenjena.
3. WINDOWS ?enska: veste, da ima veliko napak, pa kljub temu ne morete brez nje.
4. POWERPOINT ?enska: idealna je za predstavitev ljudem na kakem slavju.
5. EXCEL ?enska: govori se, da zmore marsikaj, a vi vedno uporabljate samo osnovne ?tiri funkcije.
6. WORD ?enska: vsak dan znova vas presene?a in na svetu ni nikogar, ki bi jo povsem razumel.
7. MS-DOS ?enska: vsi so jo imeli in nih?e ve? je no?e.
8. BACK-UP ?enska: mislite, da ima vse, a ko enkrat res nekaj potrebujete, vidite, da ji vseeno nekaj manjka.
9. SCANDISK ?enska: vsi vemo, da lahko naredi veliko dobrega, a v bistvu nih?e natanko ne ve, ?esa je sposobna.
10. SCREEN SAVER ?enska: nima posebnih funkcij, a jo radi gledate.
11. HARD DISK ?enska: spomni se vsega, ob vsakem ?asu.
12. E-MAIL ?enska: od desetih stvari, ki vam jih pove, je devet popolnih neumnosti.
13. VIRUS ?enska: ko najmanj pri?akujete, se instalira v va?e stanovanje in si prigrabi va?e stvari. ?e jo posku?ate deinstalirati, se lahko hkrati poslovite od nekaterih stvari. ?e pa ne naredite ni?, hitro izgubite vse.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e nekaj sem se jih spomnil:
V nekem podjetju se je na novo zaposlila mlada in sexy tajnica.
Ob koncu prvega delovnega dne jo direktor, da se pa? bolje spoznata
povabi na kosilo v restavracijo.
Po kosilu mu ona predlaga da bi ?la ?e v kino. Po ogledu filma on njo
povabi ?e v bli?nji lokal na pija?o. Za tem pa ona njega povabi k njej
na ve?erjo.
Po dobri ve?erji, ki jo je sama pripravila in jo postregla oble?ena v
prosojno doma?o haljo se direktor zagreje in vse se kon?a v njeni
postelji. Oba zaspita in okoli polno?i se direktor zbudi. Pri?ne
divjati po stanovanju in mrzli?no iskati obla?ila. Pove ji, da mora
domov kjer ga ?aka stroga ?ena. Tajnici naro?i naj mu hitro najde
ko??ek krede.
Ta je kredo na?la v priboru za ?ivanje, direktor jo zatakne za uho in
odbrzi domov. Doma ga ?e ?aka ?ena.
"Kje si bil do sedaj?????" dobi namesto obi?ajnega Dober ve?er.
Direktor za?ne: "Ve? dobil sem novo tajnico, da bi se bolje ujela sem
jo peljal na kosilo, potem sva ?la ?e v kino, pa na pija?o, nato me je
povabila k njej, mi skuhala ve?erjo in nato sva ?e dobro seksala. Po
tem sem zaspal in se prebudil ?ele ob polno?i. Takoj sem se oblekel in
prihitel domov."
"Mar?, prasec la?njivi, spet si bil na keglanju, kaj misli?, da ne
vidim krede za u?esom!"
Milan pride na zavod za zaposlovanje v Novi Gorici in vidi oglas za ginekoloskega asistenta. Vidno zainteresiran, vprasa usluzbenca za pultom po bolj podrobnih informacijah o tem delovnem mestu.
- "A - to... Aha, takole..., Dobro, vase delo bi bilo, da pacientke pripravite na pregled. Pomagali bi jim sleci spodnje perilo, da se udobno ulezejo na stol in potem po potrebi bi jih pripravili na pregled. Nanasali bi brivsko peno in brili sramne dlacice ter na koncu vtrli balsam na te kocljive dele telesa, da bi pacientke bile popolnoma pripravljene na pregled. Za to ponujajo placo 2500 eurov. Na koncu, ?e ste res zainteresirani bi morali pa se do Razdrtega skocit."
- "Zakaj? Je ordinacija v Razdrtem?"
- "Ne, tam je konec vrste zainteresiranih za oglas..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani