Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ko sem prebral tole, me je nekam nagnalo. Deluje bolje od ricinusa...

http://siol.net/avtomoto/novice/mercedes-razred-x-prvi-premium-poltovornjak-kot-nadgradnja-sportnih-terencev-428508

Kot da ?e voz sam po sebi ni katastrofa, so pa potem ?e novinarji, ki prevedejo ?lanek v nekaj takega, kot je tale stavek:

- "Vozilo bo imelo reduktor in dve zapori diferenciala (sredinski in zadnji) z elektronsko podporo, kar bo navor preusmerjalo na kolo z najslab?im oprijemom." To pomeni, da bo elektronika vso mo? usmerila na tisto kolo, ki vrti v prazno...

Spet moram nekam it...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj, a pa bo? ti sploh znal vozit tak avto. Si ?e s katerim drugim probal? Mislim, vztrajna vo?nja po levem pasu, vedno prednost, vedno glavni, blendanje,... Bo tebi to sploh ?lo?

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

A bi lahko kak?en Kamni?an prismo?il na posko??

I??em klju?avni?arstvo Kuret Iztok.

Na?el sem tudi naslov: ulica Matije Blejca 9, 1241 KAMNIK

Na?el sem tudi dav?no: 44407629

Na?el sem tudi TRR: SI56-0231-2001-9360-239

Na?el sem celo mati?no ?tevilko podjetja: 5871317000

Nikjer pa ne najdem obstoje?e telefonske ?tevilke :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: ...

A je komu poznana? Ker jaz je ne najdem... sramezljiv

Hvala.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja fak no, pa ne mores v soboto ob stirih pozvonit pa rect zivjo mi smo pa mal na obisk prisli....

Kako da ne? Se mi zdi, da si pred kratkim ti sam to do?ivel. Torej se o?itno da... :P

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se bodo napila vode pa se bo pove?al volumen. In bo? imel za zimo ve? drv, kot si jih propravil. To pa tudi ni tako zelo slabo...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj so zlati teli moji otroci, ampak ne ob 6ih zjutraj...

Ja no, kaj ?mo. Glede na stanji moje ?ene ni druge, kot da vstanem...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

po enem mesecu operem avto v nulo in grem nekaj kupit na hitro v Lidla. Pustim avto na parkingu in ko ?ez 5min pridem nazaj, celotna sprednja ?ipa in streha v pti?jem dreku, kot da je prasec cel mesec ?paral drek, da mi je posral avto.. :(

Vrni mu...

https://drive.google.com/file/d/0ByS71JHnx5VyZkg1MXNoTzNQX0U/view

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Po Primorski kar precej ?rnega...

http://siol.net/avtomoto/novice/to-je-43-najbolj-kriticnih-cest-v-sloveniji-ki-jih-bo-letos-drzava-obnovila-427630

Preplastitev vozi??a je v povpre?ju okoli 191? na teko?i meter. Recimo da naredijo dva pasova po tri metre, je to 6 metrov ?irine. Torej v enem teko?em metru naredijo 6 kvadratnih metrov. To pomeni, da je kvadratni meter okoli 32?.

In kaj je "hladna recikla?a", da je dra?ja od "preplastitve"?

Obnova vozi??a s hladno recikla?o je v povpre?ju okoli 340? na teko?i meter. Po prej?njem "ra?unu" je to okoli 57? na kvadratni meter.

Res me zanima, kaj je to "hladna recikla?a", da je toliko dra?ja od preplastitve?

:ne vem:

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

... ... ... ... Po luknjah nisem fural ... ... ...

Ne nakladaj. Saj se vendar vozi? po Sloveniji in vsi vemo, kak?ne so na?e ceste...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ce das otroski stolcek cez je ok, predvsem jaha?, druga?e je pa zasilen ja....ve?ji problem zna biti da je avto s sedmimi zici brez prtlja?nika

Noben avto ni tako majhen, da ne bi mogel kdo zadaj te?i...

Prtlja?nik je pa povsem zadosti velik. Se pa malo manj ?are vozi s seboj, ali pa se ta malo bolj zlo?i...

V skrajnem primeru ima pa avto vle?no kljuko. In enkrat sem nekaj sli?al, da so zdaj ?e potovalke na kole??kih... :zvizga:

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Kako se razume? z delodajalcem?

Bi se dalo urediti, da ti da potrdilo, da si to soboto delal in da si bil v tem ?asu v slu?bi? Ker to potemtakem pomeni, da nisi ti vozil. Ko pa te vpra?ajo, komu si posodil avto, pa zahteva?, da te izlo?ijo iz postopka, ker gre za navzkri?je interesov - pri?anje proti dru?inskim ?lanom ali prijateljem. Potem pa naj oni doka?ejo, kdo je vozil. Iz posnetka ni preve? dobro razvidno...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.