Men pri?ge lu?ko, ko pi?e domet 75km. Sem pa vozil tud ?e ene 20km, ko je ?e kazalo domet 0km pol me je pa za?elo stiskat okrog kujones pa sem zavil na pumpo.
Vsak z vsaj trohico pameti ve, da je treba industrijo vra?at na obmo?ja, kjer imajo ljudje kupno mo?, da lahko izdelke kupijo in ?e ve? jih bodo, ?e bodo zaradi teiste industrije imeli delovna mesta.
Joj kolk je ekonomija enostavna, ?e le zna? pogledat tudi preko plota in nisi zaslepljen z enormnimi dobi?ki.
So kopiral se znak, ce so kopiral ze skor cel avto
Lotus Elan = Mx5 skoraj
Sam je res precej huda kopija prvega Lotus Elana. Ampak, da skopira? konec 80-ih skoraj 30 let staro obliko in pri tem uspe? je pa tud za v kategorijo "saj ni res pa je"
Baje je bil v?eraj kljub porazu Ramos zadovoljen - je namre? v zadnji vrsti zadel v glavo navija?a, ki mu je celo tekmo nekaj mamo po nemarnem omenjal.
Messi pa Ronaldo sta se pa ?e tudi zmenili pri komu doma bosta skupaj gledala finale.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men pri?ge lu?ko, ko pi?e domet 75km. Sem pa vozil tud ?e ene 20km, ko je ?e kazalo domet 0km pol me je pa za?elo stiskat okrog kujones pa sem zavil na pumpo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani