Ker se v marsikateri temi spontano za?ne borba (bolj kot ne OT) Navor:Bencino?er, sem na?el tole temo in obrisal z nje prah!
Dajte si du?ka, ne se ?parat!
Me pa zanima, kaj mislite, ali so dizli ?e vedno "in" kot so bili zadnjih nekaj let ali ne ve? tolko, imam namre? ob?utek, da se trend spet nekoliko obra?a.
Sicer pa moje mnenje je, da nekdo ki letno prevozi izpod 20.000km, je smotrnej?a varianta kupit enega benzinca (ne preve? potratnega, npr. da pije kakih 7 ali 8 litrov), kot pa dizela?a, ki mu npr. pije od 5 do 6 na 100 prevo?enih km-jev.
Najslab?e je, ko dostrikrat kupujejo Navor makine tak?ni, ki se peljejo potem samo kak?nih 2km in ga ugasne, pa ?ez par uric spet samo ta 2 km in spet ugasne, a na koncu se ?udi; "mater, dizla sem kupil, pa mi ?re 12 litrov, kaj je narobe z njim?" Takemu bi odgovoril, da z avtom verjetno ni?, je pa z lastnikom, da je kupil dizla, ker so moderni in ne zato ker bi se odlo?il po nekem tehtnem razmisleku, magari pogovoru z nekom, ki ve o vozilih ve? od njega!
Kolega DraGO ful verjame, da bo v volilno bitko vstopil kot totalni Joker, LJ ?upan, Janko na Ić. Po eni strani sploh ne bi bilo slabo, da ?e on proba, zgubit morda niti nimamo kaj dosti. Nisem pa ravno za neko policijsko dr?avo, kar bi on znal naredit (ne morem pa seveda trdit z gotovostjo)!
Ja Boss, jaz sem to naredu - je kar dobro zaviralo (?e ne bi se zagonu) - bil sem pa samo mentalno odsoten (zami?ljen), nisem niti telefoniral niti kaj drugega!
Sem pa opazil da je imel moj predragi Reno tudi funkcijo, da ko si intenzivno pohodil zavoro (do dile), je samodejno vklopil vse smernike, kar se pri mazdi ni dogajalo, zadeva se mi zdi uporabna!
Sam sem ob?asno vzporedno vozil Laguno 2002 in pa FBA 1997 in ko sem se iz Renojke vsedu v mazdo, sem imel strah da se ne bom ustavil pravo?asno, medtem ko v obratni menjavi pa sem dejansko skoraj poletel skozi vetrobransko steklo ob zaviranju. Je pa res da nista niti isti rang vozila, niti ista generacija, tako da primerjava ni ?isto na mestu!
Renoji res dobro ?lajfajo (spomnim se ?e Megana I, ko ni bila zastonj reklama, ko se dec ustavi ?e eno hi?o prej, pri sosedih, hehe), tako kot je Simon povedu, Galuna II ima odli?ne zavore, te samo zalepi na tla, ima? ob?utek kot da se sploh ve? ne premika? naprej, v smeri vo?nje!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ker se v marsikateri temi spontano za?ne borba (bolj kot ne OT) Navor:Bencino?er, sem na?el tole temo in obrisal z nje prah!
Dajte si du?ka, ne se ?parat!

Me pa zanima, kaj mislite, ali so dizli ?e vedno "in" kot so bili zadnjih nekaj let ali ne ve? tolko, imam namre? ob?utek, da se trend spet nekoliko obra?a.
Sicer pa moje mnenje je, da nekdo ki letno prevozi izpod 20.000km, je smotrnej?a varianta kupit enega benzinca (ne preve? potratnega, npr. da pije kakih 7 ali 8 litrov), kot pa dizela?a, ki mu npr. pije od 5 do 6 na 100 prevo?enih km-jev.
Najslab?e je, ko dostrikrat kupujejo Navor makine tak?ni, ki se peljejo potem samo kak?nih 2km in ga ugasne, pa ?ez par uric spet samo ta 2 km in spet ugasne, a na koncu se ?udi; "mater, dizla sem kupil, pa mi ?re 12 litrov, kaj je narobe z njim?" Takemu bi odgovoril, da z avtom verjetno ni?, je pa z lastnikom, da je kupil dizla, ker so moderni in ne zato ker bi se odlo?il po nekem tehtnem razmisleku, magari pogovoru z nekom, ki ve o vozilih ve? od njega!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani