Men osebno se zdi Virant ok, bil mi je tudi prfoks na faksu (Fakulteta za upravo). Kaj bo pokazal, bo pa najbolje pokazal ?as.
Jankotu mislim da se zlasti na ?tajerskem oz. ?e regijah izven ?abarije, dokaj slabo pi?e, za kar bodo (kokr sem v?eraj gleda tv) poskrbeli ?e drug ne SLS-ovi ?upani s hujskanjem naroda proti ?abarjem in njihovemu okronanemu vladarju!
Z na?im ?upanom sva skoraj dnevno na vezi glede enega mojega predloga, imam pa tudi njegovo privat gsm cifro, kar verjetno je nima ravno vsak od Kamni?anov in ostalih Kmeti?ev brez zemlje (kamor nas ve?ina spada).
Dans sva ravno zju3 s kolegico debatirala, da ?e bi ?la ta moment volit, bi volila G. Viranta & Co. (baje se jim je pridru?il tudi Rado Pezdir, ki ga pa oba zelo ceniva)!
Grega, razumem, ampak obstaja pa mo?nost uvoza (ne mi re?t da se ne da), se pravi ti si jo uvozil in zdaj je po?asi cajt za prodajo, kam jo bo? evidentiral za oddat oglas? :ne vem:
Ampak kolk je hudo, ker je Janković pol srb. Sinova pa kolkor vem so sam ?e ?etrt Srbi. Me res zanima kolk Slovencev nas je ?ist rasno ?istih? Po moje kaka polovica.
A naredimo anketo na forumu, pa da vidmo strukturo - sej ne da bi se ?li rasno nestrpnost ampak bolj zato, da kon?no dojamemo, da smo verjetno v Slo ker precej me?ani, da ne re?em zme?ani
Boss, ne gre se za to da je in kolik?en dele? so Srbjanci, pa? pa zato, da se obna?ajo kot da so iz Banglade?a (upam da nisem koga u?alil) da ne re?em ?e iz kje huj?e dr?ave (Zakon divjega zahoda pa?). ?loveka osebno cenim po njegovih dejanjih in ne izvoru, hkrati se zavedam da Janezki nismo neke perle 1A!
Temu se re?e satira in humor na nivoju ... ni ?aljenja, v bistvu ga pa vseeno malo okrca oziroma njegove potomce. Vi? kej tazga v SDS niso nikoli sposobni narest - tam grejo v nesramnosti preko vsake zdrave meje... sej pol ni ?udn, da so durh na durh nekje na sodi??u al pa v kak?nem sodnem procesu.
Tole je Denis Audić & Co. production (re?mo da je nevtralc in si privo??i vse in vsakogar), ne vem od kje za vraga si spet nesre?ne SDS-ovce tle not navleku (o?itno so ti res izjemno prirasli k srcu)???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Higuain se prebuja, to je vsekakor dobro za ekipo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani