Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Zadovoljen sem k zmaj - super zanimivo dogajanje, zmagovalec pa moj adut! :danzoman::bravo:

Mi je pa zanimivo da je Hemi oba Mercedesa (ki naj bi bi imela identi?na motorja) ugnal za ve? kot krog! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tolkle pa stane nov kompresor klime, za mazdo6 benz (naj bi pri?el z Japonske), ki mi ga bo ?astila firma, pri kateri sem kupil ?estko! :danzoman::bravo:

post-185-1311366839_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men sta isto Traminec in Rumeni Mu?kat najlub?i vini - ampak sta bolj za h kak?nim pi?kotom al pa potici ne ribam! :P

Mejte se finofajn ?e nprej! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nov komad bo treba izumt, dons je Pahor prijavil spet novo 'fair enough'.... :closedeyes:

:whatever:

Ker brezveznjak (ne morem druzga re?t), naj ?e pove kej po kitajsk ?e mu znese! :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Si?i, lepo da se ma? fajn, upam da tut tamali u?iva, ampak kje si pa na?el Rumeni mu?kat za k ribam mi pa ni lih jasno! :ne vem:

Jaz pa mam dans dopust, pol pa ?e 3x delat in pol neki ?asa frej!

Aja za na dopust sem dobil mercedesa SLK 230K! :hudicek::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bil na obisku pri Simonu v Senici, pa me ni 0 ko?tal (niti mi ni ?esa delal na kredo, kar se je sicer tudi ?e enkrat zgodil)! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

U?eri sem glih zadnja 2 kroga Kraljevega razreda ?e ujel, ko je moj adut stisnil Stonerja tik pred ciljem. Sicer pa itak Pedrosi privo??im na polno! :danzoman::bravo:

A naslednja dirka je pa na MAZDA dirkali??u? ?eprav je to verjetno edino dirkali??e, kjer pi?e da (Reno) Laguna seka (se prav domnevam, da bi bila hitrej?a od ostalih, hehe)! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.