?e neki malga, al ma mal ve? - dost ur nas lo?i od odlo?itve!
Tle o neki teoriji spet razpredajo!
http://24ur.com/naslovnica/novice/motospor...019_3108144.php
Dobrodo?li na forumu!
Ne Boss, ?e se ti zadi prlep, al pa magari ?e je orng zadi u koloni, bi hitr porajtu, ko pa je pred mano, me pa od spredi zihr nav "u?gav"
U?er po mokri cesti, pa bi blo dokaj rizi?no ti??at, sploh gleda na optiko sfakano, pa stanje gum je tut adio
No dons pa se loh pohvalm, da sm lihkar na ?rno prebarvu aluminj prage, ki jih mam po novem na voukulji ?rni - gozdni zimski ?ivali!
Dobrodo?li na forumu!
Moj rde?i vozić je dokon?no parkiran u doma?i gara?i, za nadljnih pou leta, ampak pot do tja je bla pa douga;
in sicer u?eri sm pi?iu iz ?rnu?, prek Vodic do Kamnka in ?e naprej, biv sm brez obeh tablc, k sm ga en dan prej odjavu in RT-jevke vrnu, tko da bi ga nafuku k kojn, loh, pa nism!
No vrjetn se bo marsikdo ?udu temu po?etju, ampak so bli eni zapleti, pa ful sm meu u sredo za urejat po LJ za registracijo ?rne voukulje, pa rde?ga je blo treba odjavt in nakonc sm biv brez obeh tablc, no vsaj kolega mi je z Golfom od Vodic do Kamnka asistiru in kriv hrbet, oz. vozu u zavetrju, da neb na pocen na?in padla sekirca v med!
Dobrodo?li na forumu!
Napisano
To pa bomo raj? v no?ni temi govori - pono?, k tkt Kverti in ostali otroc ?e pan?ajo!

Kadit pa ne smejo, niti tko niti druga?!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani