If in doubt, flat out...
kolega ?akam da zmiga svojo ri... pa mi ve?jo dizo prineseTako se dela, jaz sem pri svoji RS 50 - Race kit 16 km
, menjal dizo pri vsaki spremembi temperature zraka (do 10 stopinj ena diza do 20 stopinj druga tretja pa je bila od 25 do 40 stopinj), ?e temperatura, s ?emer je povezana gostota zraka, ni prava diza naredi pravo me?anico, tako da moped dela tako kot mora.
Samo poraba(Boss nimam ve? tega mopeda
), je pa bila od 9 litrov naprej.

If in doubt, flat out...
Pa? motor naenkrat ne gre ve? kot 25-30kmh za?ne trokirat ko dose?e to hitrost... sve?ka je vredu, fergazor sm vse tri lukne oz. dize spucal,... kaj bi ?e lahko bilo..
motor sm na mestu gonil do konca in ?telal ferg un ?ravfek da vidim kje bi mo? dobil pa le v skrajnih to?kah ugasne
POMO?
If in doubt, flat out...
tele ga rulajo?e ima? prekrasno ?eno, ?e lep?o ljubico, ?e ima? super avto, ?e nima? problemov z dav?nim uradom, ?e vedno sije sonce, ko se zbudi?, ?e so
ljudje s tabo vedno prijazni in ustre?ljivi, potem je SKRAJNI ?AS da se neha? drogirati!
Nikoli ve? ne bom imel rokometa?ice. Kar koli vr?e vame, me zadane v glavo!
Deliti restavracijo na kadilsko in nekadilsko sekcijo je isto, kot razdeliti bazen na dve polovici - v eni lahko lula?, v drugi pa ne.
?e parkira? avto neustrezno, pusti brisalce vklopljene, da ti ne bodo mogli kazni zataknit za njih.
Nimam rad oseb, ki jemljejo drogo, ?e posebej carinike.

If in doubt, flat out...
Napisano
Radio FANTASY ima zanimivo nagradno igro

pa ?e vzor?ki kok zgleda tole:
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani