Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Ampak kakorkoli ?e, tale Pirreli je pa res en crap od gum... upm, da so tiste za normalno cestno uporabo bolj?e :hudicek:

S svojim denarjem bi me te?ko prepri?al, da jih kupim! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jure, to nam sam pove d majo bolid total zgre?en, Mek namre? z istim motorje, vidmo kok je spredi in ra?unam na ju3?njo zmago! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Jure, stare ceste bojo spet mno?i?no obiskane in DARS bo kasiral NULAAA, razen ?e bojo izdali kak?en dekret, da se je treba obvezno po AC furat, ?e ne ne vem kdo se bo po njih vozjakal za mastne gnarje! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Nisem gledu, ampak rezultat je kar hud 5:1 :blush:

Mi je pa ?al da je MANUTD zmagu u?eri - ne maram jih! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej to, Grega, jebe? netto, ?e se nekdo za tistih 100 manj, niti mal ne sekira - glavno je zdravje, to zanesljivo! :danzoman:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Banke so bile v?asih RAJ - spomnim se npr. 20 let nazaj, pazte tole; moj fotr je bil ?e takrat dr. znanosti, njegova sestra pa je bila delavka za ?alterjem (srednja admin. ?ola) v NLB, prihodke sta imela pa precej podobno! Mislm halo??? <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?er me je CR7 spet spravlju ob ?ivce, ker dejansko ekipa ni slaba, sam ?e nekdo vse ?oge sam zastrelja proti golu, pa magari s sredine igri??a, pol bojo ?e velikrat takratko potegnil! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.