Ne vem a imam samo jaz tak ob?utek ali res polna luna vpliva tudi na ?ivali. Pravkar sem se vrnil domov. Po cesti se je sprehajalo polno srn, lisic, kun, tudi nekaj zajcev in jazbecev. In sploh niso be?ali s ceste. Kot da jih "nosi luna"...
Bi se kar strinjal z YavarYe X6V6. Jaz sem za sestro brez te?av naredil. Preden je ?la za tri mesece v Brazilijo, sem enkrat spotoma ?el na Avto Krka v ?empeter, vzel tisti listek, ji ga po po?ti poslal v Ljubljano, da ga je podpisala in ko sem pri?el v Ljubljano po avto, sem ?el ?e v stanovanje po listek in domov. In na tehni?nem niso ni? komplicirali.In tudi zavarovanje sem jaz uredil, z istim listkom.
Je pa res, da je ?lo za podalj?anje registracije in ne za novo, prvo registracijo - ni bilo presene?enje...
K takole razmi?ljam bi skoraj bilo bolje, da nardi? izpit za kamion pa eno avtovleko nabavi? in jih dejansko takole okrog vozi?.
Glede na to, da redkokateri avto tehta ve? kot tono in pol, najve? tono in osemsto kg, bi mogo?e bilo dovolj vla?ugo za B kategorijo, torej do skupne te?e 3,5 ton.
Ali pa, za za?etek, dokler posel ne "zalaufa", kljuko na avto pa prikolico. Registracija prikolice je najbr? cenej?a od registracije motornega vozila. Na za?etku, dokler ?e ni toliko prometa, pa je ceneje, ?e stoji prikolica, kot pa, ?e stoji vla?uga.
Ubogi Zmaj, s takim navdu?enjem se je lotil, pa ga vsi samo kritiziramo in mu solimo pamet... Glej, vsaj ideja je dobra. In pa zagnanost je pohvale vredna. Da ima nekdo voljo do dela.
Majster Ali?i? skoraj nikoli ne dojame, da je zgoraj napisano "replay" in za?ne tulit npr. "ponovno je Massa pred Perezom, a Perez ga ?e enkrat napada in uspel je. Sedaj je Perez ponovno pred Masso"
Mogo?e pa stric misli, da je Replay samo blagovna znamka kavbojk, ki sem jih v mladosti z veseljem nosil, pa da se mu potem pogosto pojavlja samo neka brezvezna reklama zgoraj na ekranu in jo pa? ignorira kot pravi obvlada?.
Ravno zato ga je zanimivo poslu?at, vsaj jaz se zelo zabavam ob njegovih cvetkah.
Zraven pa ?e Ali?i?evi komenterji. Med vsemu drugimi neumnostmi tudi to, da imajo judje cerkve. Kolikor je meni poznano, so cerkve katoli?ke, judje pa imajo sinagoge...
In Ali?i? letos tuli glasneje od formul... O?itno ?e ni prilagodil decibele...
Sicer pa zanimivi dvoboji. Sploh varnostni avto na koncu je precej popestril vse skupaj.
Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali...
Pa kaj je to danes, ni trinajsti, ?e manj petek trinajstega...
Najprej me v slu?bo pokli?e ?ena, da je crknil hidrofor (nimamo vodovoda, ker smo mestna ob?ina Nova Gorica, ampak zbiramo kapnico v svoje zajetje in jo s hidroforjem skozi filtre ?rpamo po hi?i). Pridem domov, ga odmontiram in ugotovim, da je tik pred iztekom garancije. Nalo?im v avto in 30 km dale? v trgovino. Pridem tja, ugotovijo, da vse ?tima, dajo novega in se odpeljem ?e 30 km nazaj domov. Ko odprem ?katlo, ugotovim, da je po?eno ohi?je ?rpalke. Zaprem ?katlo in spet 30 km do trgovine. Ugotovijo, da je po?eno ohi?je in mi prinesejo novega. Sem kar tam odprl, da sem preveril, ?e je res dober. In nato ?e enkrat 30 km domov in montirat...
Pa je ?lo celo popoldne za vozit se v trgovino in nazaj...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer mi ta predlog ?kodi (glede na mojo BTjko), a vseeno mislim, da predlog zaslu?i podporo tistih, ki se strinjajo s tem:
http://predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/5822
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani