Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja, predvsem ker ?kodijo varnosti cestnega prometa. Predvsem, ?e ima? v mobilnem bazenu kak?ne lu?tne mlade "sirotice"...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Unstoppable

Po resni?nem dogodku, ko je v Ameriki strojevodja sko?il iz kabine, da prestavi kretnico, pa mu vlak pobegne in ga lovijo...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A zdaj si se pa na ?rn?ke spravil? Misli?, da je predale?, da pridejo s kak?no lopato sem gor?

No, kolikor sem prebral, si ?rn?ka pustil povsem brez po?kodb, le cesto si mu namo?il, ker te je o?itno malo fov?ija zaradi tega bavarca...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se ?e psihi?no prpravlam na to, da bo treba po?as kej za naprej gledat..je blo sicer v hecu re?en, da baba vzame kanar?ka, tamau viperja, js bom pa pe? ostal :D

Meni verjemi, da ni noben avto tako majhen, da ne bi mogel kdo zadaj laufat...

A tista prikolica, ki jo pripne? za kolo pa otroka noter vozi?, je pa za Miato prete?ka, kajne? Torej ti res ne preostane drugega kot dobre teniske...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker je bla 9 dni ?ez rok in so na pregledu ugotovil, da bi blo treba spro?t so jo notr obdr?al in ji dal umetne popadke..kar se je zavlekl prvi dan,nasledn jutr smo ?li pa v porodno in se matral cca 10ur. Ampak je uspel, poba zdrav, te?ek 3640g,glava 35cm,prvi apgar 8,drugi 9 in vse ?tima :)

Se pa silijo s temi umetnimi popadki... Naj lepo po?akajo, noter ni ?e nobeden ostal... Je pa kar velik IQ, tako da jo je ?e zato namu?il.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal se pa morm, vsaj dons..pa vsaj v tej temi :ouje:

No, pa tud ?efica je za pohvalt, ker se je kr konkretno namu?la v zadnjih dveh dnevih :prstgor:

Dveh dnevih? Ja, kaj ste pa po?eli?

Sicer pa ?estitke! ?e ni strogo varovana voja?ka skrivnost: in koliko je teh 54 cm te?kih? Obseg glavice? APGAR?

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva policaja izvajata nadzor prometa. Iz kolone "potegneta" eno vozilo.

- "Dober dan. Kontrola prometa. Dokumente, prosim."

Voznica jih izro?i. In kot je navada, en policaj bere, drugi pi?e. In ta mu narekuje: "Alenka Bratu?ek."

Nato se obrne k voznici: "In kaj ste po poklicu?"

Alenki Bratu?ek se zamalo zdi, da jo to vpra?a in odgovori: "Javna uslu?benka."

Policist jo malo pogleda, se obrne k drugemu policaju in re?e: "Pi?i: starej?a kurba."

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Enako jaz vsak dan, 50 ?ez vas, na tablici avto, dej gas sej ma? motor...

Ne verjamem. Enostavno ne verjamem. Kolikor sem jaz sre?al in videl motoriste, so se najbolj zgledni vozili samo 20 km ?ez omejitev. ?e tisti, ki imajo gor modro tablico z belo ?rko L se niso vozili po omejitvi. In marsikateri dvokolesnik z rumeno tablico se skozi naselje vozi ve? kot 50... Vsaj tu po So?ki dolini (ki jo doma?ini kli?emo So?ka fronta, ker bije? bitko tako z motoristi kot kolesarji in nikoli ne ve?, kako, da te je vse zgre?ilo in si pri?el cel in v enem kosu domov... In se obrne? proti Sveti Gori in se zahvali? ?e za en dan. Res iskreno zahvali?...). Tako da jaz ?e nisem sre?al motorista, ki ne bi omejitve prekora?il za vsaj 20 km/h...

Je pa res o?itno to popularno razmi?ljanje ja, da ?e ima? motor si avtomatsko dirka?, ki ga je treba provocirati.

Kolikor opa?am po teh na?ih krajih, to ni razmi?ljanje ampak dejstvo. In sploh ni treba provocirati. ?e pa se dobita dva motorista in da eden brez namena provociranja ho?e prehiteti drugega, se pa takoj za?ne tekma. Prvi se ne pusti prehiteti, drugi pa na vso silo mimo. In ?e so gor slu?ajno Italijanske registrske tablice, je od Kobarida do Tolmina 10 minut tekme... No, na?i niso izjeme... Niti ?enske.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.