Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«

FLM.

bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd

:party0035:

Nisem uspel ni? kej bolj zastopit kokr prej! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja biv?a
Napisano

<_< ce dam jaz slike moje bivse in sedaj danasjne po stirih letih vas bo kap :angry::angry::angry::angry:

Bobi, ?koda da nisi ?e kak mesec po?akal pa bi vzel Tabelo od moje biv?e ?enske - avto je u dobrem stanju in lep za popizdit, pa ?e zelena ni! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Ja najprej povej kater je znesek, do katerega se lahko max. stegne?, da vidmo kok je ?e razpona v ?! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Na tvojem mestu, se kot prvo, pri nakupu nebi prevec omejeval na regijo. Jaz ?e bi npr., presodil, d je u Piranu tako vozilo kot ga i??em, bi takoj ?tartal na ogled, ne pa ?akal, da mi ga u Cele dostavjo. Tak?no je moje mnenje, ampak vrjetn sm mal posebne?a ali pa tudi ne! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

JozaGulikoza @ 3 May 2011, 12:11)

Danes bom vlo?il ugovor zoper odmero dohodnine!

To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce!

...zakaj sam seb odgovoraja??? :) ...aja a drga? so kej narobe izra?unal al za foro?

@Grega, niso mi upo?teval da pla?ujem pre?ivnino za otro?i?a, to pa nanese (uradnih) 1500 ? na leto. U resnici dam ?e kar nekaj ve?, tako da naj se kar malo popravi njihova ra?unica! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zmagal je bolj?i (skupno gledano)! :danzoman:

Adebajor je pa totaln bebo, naj gre v ring ?e ima tovrstne ambicije, tam bo hitro na?el sebi enakega in bule fasal! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf, tam gor pa je blo kaj popravlat, k je blo strasno razdejanje. Eto moj biv?i reno ?e novga lastnika ?ivcira - pa to je groza totalna! :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.