Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

@Boss, mi smo ga popival vse 3 no?i, no pol je pa baba pr?la dam s podmladkom, piksne od pira vsepovsod le?ala, pa je bil ?e povod za 1. prepir, ki se jih je kasnej v obdobju enga leta zvrstilo ?e par sto ponovitev! :P :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Isto jaz mislim, ko Arsenal dobi 1. gol, so pe?enke, bo pa za va?e problem, ?e se bo pisala npr. 85 minuta, a izid pa ?e vedno 0:0, takrat bojo pa ?iv?ki za?el delat svoje, kar pomen, da znajo bit kaki kartoni v igri itd.! <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uglavnem ni fajn, Jures, ti me zastopi?, Boss me bo pa vsak cajt, a ne Bo?tjan (upam da vam gre nose?nost po planu)?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Arsenal bo samga sebe zakopal, ker 1 gol hitro zakasirajo, sami ga pa iz bunkerja nikakor ne bojo dal in je fertig ma?a! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hahaha smo surlasti prec! Ni? ne ?infam samo komentiral sem,?e dobro da ni kaj huj?ega-npr. sam sem kot froc padel na likalnik in si prebil glavo :( in falil u?ko za kak cm

Hja, surlast - gre se za to, da ?ale zbijat mi ni na ta ra?un, tko da bo treba kako drugo (bolj zabavno) tematko najdt! :whatever: Sicer pa - ?it hepns! :ne vem: :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

se pravi da jo predani o?ka pazi za en qurc :(

Najla?i je ?infat, ?e posebi ko ne ve? kaka je bla situacija (bil sem pa metrov stran in pra?anje ?e bi jo uspel MacGyver prestre?t s svojimi refleksi, ?enska je bla bli?je, ampak ona itak nikol ni ni? kriva, itd.) :danzoman::bravo:

Boss - na?alost je ?e premala, da bi padala na ?evljarsko korupcijo! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz bi u Wankla zihr dal LPG sistem, ker drga? bi bli stro?ki abnormalni (sicer pa pustmo kaj bi blo, ?e bi blo - ?e dolg ne bo)! :blush:

U?eri so ma?kare izjavle, da Butalci prevzemajo oblast v na?i RS - ko sm gledu prenos iz DZ-ja pa ?e zmer notr sedijo iste face, torej so B......! :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.