@Boss, mi smo ga popival vse 3 no?i, no pol je pa baba pr?la dam s podmladkom, piksne od pira vsepovsod le?ala, pa je bil ?e povod za 1. prepir, ki se jih je kasnej v obdobju enga leta zvrstilo ?e par sto ponovitev! :ne vem:
Isto jaz mislim, ko Arsenal dobi 1. gol, so pe?enke, bo pa za va?e problem, ?e se bo pisala npr. 85 minuta, a izid pa ?e vedno 0:0, takrat bojo pa ?iv?ki za?el delat svoje, kar pomen, da znajo bit kaki kartoni v igri itd.!
hahaha smo surlasti prec! Ni? ne ?infam samo komentiral sem,?e dobro da ni kaj huj?ega-npr. sam sem kot froc padel na likalnik in si prebil glavo in falil u?ko za kak cm
Hja, surlast - gre se za to, da ?ale zbijat mi ni na ta ra?un, tko da bo treba kako drugo (bolj zabavno) tematko najdt! Sicer pa - ?it hepns! :ne vem:
Najla?i je ?infat, ?e posebi ko ne ve? kaka je bla situacija (bil sem pa metrov stran in pra?anje ?e bi jo uspel MacGyver prestre?t s svojimi refleksi, ?enska je bla bli?je, ampak ona itak nikol ni ni? kriva, itd.)
Boss - na?alost je ?e premala, da bi padala na ?evljarsko korupcijo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
G. Lojz nam je kr nekolko popestril Dan ?ena!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani