Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Men se zdi pa Jurman totalna industrijska proizvodnja, da je gost pri njih samo ?tevilka, kar za po?utje gosta ni ravno optimalno! :ne vem:

Nasprotno od njih je pa Kaval! :ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Mislim da mamo nekega ?u?marja na forumu ki obvlada vse mogo?e plehnate varjante! :danzoman:

Lojz, kaj pa Ur?ka ?epin, ti je tut v?e?, ki je iz lepotice nardila spako, pa domnevam da potem ni rabila nobenega jeklenega konji?ka okranclat, da izstopa iz sivine mno?ice! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ta vikend pa kon?no....upajmo na zanimivo dirko, pa da Međka vsaj konkuren?nost poka?e

Dr?im pesti, ampak za tisto, ki jo Hemi pilotira! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Lojz pohvala za dobro objavo, sem se kar nasmeju! :bravo:

Tanajve? cerkven praznk pride letos na Petek 13., enkat v maju! :vesel:

No u resnic je pa 24.4.2011 datum po kermu spra?uje?! :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Pomoje preganja mlade ?rebce stran od njegove ?ene, ali pa obrezuje in privezuje trto v njegovem vinogradu. :ne vem:

Mo?no da je ?el tut kej druzga obrezat, da bo lahko Rezko namazal z ?mohtnim materialom! :hudicek::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma bemt... kanto rde?o :angry2: zadnje cajte ful neki trokira, odkar se je loputa spucala :angry2::angry2: sumim na zapacane sve?ke al pa hin kabli al pa frtajlar kej nagaja :angry2:

To je neki na barvi narobe, v najinem primeru! :ne vem: :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss, jaz sem npr. u osnovii bolj za prej?njo vlado kot sedanjo, ampak sem pri?el do faze da mi je gladko ravno, tko da ?ivim v upanju, da se stvari premaknejo mal na bolj?e, sicer pa po?ten politik se PRI NAS garant ?e ni rodil, imamo samo ve?je ali manj?e izme?ke, parazite in enoceli?arje! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.